- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
vücut iflas etmiştir artik. neler var Allah'ım yanette 17 yaşındaki çocuk patates cips yemekten sagir kör oldu..
sadece onu yemiş 14 yaşından beri.
ben bu haberi okuduktan sonra coladan cipsten nefret ettim.vücut iflas etmiştir artik. neler var Allah'ım yaevlerden ırak
Yok tatlım. Olacağı varmış olmuş.Sonuçta ben en büyük örneğim evde ben daha farklı olsaydım sözümde daha etkili olurdu demem istemişim orda bence
Endokrin değilde metebolizma dedi belkide çocuk endokrin dir bilmiyorum gidince sorucam bunuda sağol hatırlattınYok tatlım. Olacağı varmış olmuş.
Eltim ve kaynım çöp adam gibiler. Kızları 15 yaşında 80 kilo. İnsulin direnci çok yüksek. Anne baba kendilerini ise verdiler bu cocugu da babaanneye bıraktılar. Cocuk da sevgi açlığını yemeye vererek kapatmaya çalıştı.
Bir de endokrinin yanında psikologa da götürmeni tavsiye ederim. İkisine aynı anda götürsen daha çabuk sonuç alırsın diye düşünüyorum.
Bir kere alınacak aslında fiyatı düşününce çok da değil dur bakayım yine ilanlaraAzda değil fiyatı ama değer 3 sene oluyo alalı bi sitede tek kalan üründü indirimli almıştı o zaman netten.
Hiç deterjana bulaşmadan temizlendi hepsi.
ben bu haberi okuduktan sonra coladan cipsten nefret ettim.
Negom tahta kaşıklar nasıl kaynatılıyor bilmiyorum4 Eylül Ödevi
Tahta kaşıkları kaynatmak (sirke ve karbonatla)
Nevresim değiştirmek
Manevi ödev : Er- Rahim esmasının anlamına bakmak, okumak
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Bir kere alınacak aslında fiyatı düşününce çok da değil dur bakayım yine ilanlara bakayım
Canım emeklerine sağlıkKuralları düzenledim lütfen ilk mesaji herkes tekrar okusunburaya da yine ekliyorum şimdi.
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@yesa1
Anka
@dstn33
Bonus
@yorgun anneanne
[USER=320492]@deep_sea
Biliyordum böyle bir şey yapacağınıKURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Ben ödevin altına cevap yazıyorum ödevi yapınca da ayrıca yazıyorum beni etiketle negoooomAnammm anammmmm süper olmuşsa
Disiplin nerede başarı orada
Bencede arada yedi diye olmadı somumya öyle o sadece o lam a beslenmiş, çok uç absürt bir örnek olduben yine de nefret etmem sanırımsonuçta herşeyin fazlasi zarar. keşke ailesi tedavi için biseyler yapsaymis
Canım sirke ve karbonatlı suda kaynatNegom tahta kaşıklar nasıl kaynatılıyor bilmiyorumben hep onları bulaşık makinesine atıyordum
Hangi marka canım yazsanaben bi kaç ay önce acayip aradtirmsitim negocum. sonra bi baktim benim seçtiğim model üretimden kalkmis
sonra bi model daha belirledim. onda da kayinpeder emekli olmayinca yatti o is
işe dönünce almak istiyorum ama. zaten biliyorsundur öne çıkan bi marka var genelde
Kolay gelsin canımBugünkü planlarım
Duşakabinin camlarını silmek
Banyo aynasını silmek
Negomun nevresim ödevini yapmak
Tahta kaşıkları negom tüyo verirse yıkamak
Tamam canım kolay gelsin sanaCanım emeklerine sağlık
Ben son zamanlarda bebeğin uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum aktif olamıyorum fazla.etiket yapmak sıkıntı oluyorsa beni çıkar canım.
Disiplin şartBiliyordum böyle bir şey yapacağını
Yazmayanlara dedim canımBen ödevin altına cevap yazıyorum ödevi yapınca da ayrıca yazıyorum beni etiketle negoooom
Geçmiş olsun canımGittim geldim sağlık ocağına..
Uffff dişim ağrıyor delircem
Sağol canım..Geçmiş olsun canım
Hamilelerin en büyük sorunu. O diş ağrımazsa olmaz.Gittim geldim sağlık ocağına..
Uffff dişim ağrıyor delircem
Yeterli kalsiyum alınmadığında bebeğin gelişimi için vücut annenin en kolay yerinden alırmış kalsiyumu.yani dişlerden.o yüzden hamilelikte diş ağrısı düş çürümesi çok sık görülüyomuş. bi doktor söylemiştiHamilelerin en büyük sorunu. O diş ağrımazsa olmaz.
Çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?