- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Sağol canım.Hamilelerin en büyük sorunu. O diş ağrımazsa olmaz.
Çok geçmiş olsun canım.
Aynen öyle canım.. Dr bugün devlette en iyi kalsiyum ilacını karsilamiyormusYeterli kalsiyum alınmadığında bebeğin gelişimi için vücut annenin en kolay yerinden alırmış kalsiyumu.yani dişlerden.o yüzden hamilelikte diş ağrısı düş çürümesi çok sık görülüyomuş. bi doktor söylemişti
Geçmiş olsun kuzu diş ağrısını allah düşmanıma vermesin çok beterAynen öyle canım.. Dr bugün devlette en iyi kalsiyum ilacını karsilamiyormusuffff var ya cildircam
Tek diyebileceğim iyi ki varsınKURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Canim kurallari da okudum tekrar ama bugun ben kahvaltiya davetliyim hazirlanip cikicam sjmdi evden aksama dogru gelip ancaj yemegmi yapabilirim mesela 5 maddelik bi ljste yada odevleri bile yapamayabilirim.bugun .4 Eylül Ödevi
Tahta kaşıkları kaynatmak (sirke ve karbonatla)
Nevresim değiştirmek
Manevi ödev : Er- Rahim esmasının anlamına bakmak, okumak
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Sağolsunlar önemli ilaçlar karşılanmıyor. Özellikle de çocukların ilaçlarıAynen öyle canım.. Dr bugün devlette en iyi kalsiyum ilacını karsilamiyormusuffff var ya cildircam
Nevresimler değişmişti zaten4 Eylül Ödevi
Tahta kaşıkları kaynatmak (sirke ve karbonatla)
Nevresim değiştirmek
Manevi ödev : Er- Rahim esmasının anlamına bakmak, okumak
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Aynen öyle canım.. Dr bugün devlette en iyi kalsiyum ilacını karsilamiyormusuffff var ya cildircam
Yarın yine gidicem ,olmadı yazsinda alayım.. beynime vuruyor ağrı resmen..Fiyat bilmiyorum ilk hamileliğimde dr vermişti özeldi çiğniyodum bunu.
Diğerlerinde kullanmadım.
Yarın yine gidicem ,olmadı yazsinda alayım.. beynime vuruyor ağrı resmen..
Azı dişi çürük mu bilmiyorum.. olmadi çektircem dayanamıyorum çünküÇürükse kalsiyum ilacı bişey yapmaz dişinol var onu gebeler kullanıyo sanıyorum
Azı dişi çürük mu bilmiyorum.. olmadi çektircem dayanamıyorum çünkü
İğrenmezsen sarimsak koy ağrıyan yere . Daha etkili.Sağol canım.
Sorma ya kizimda iki Disim gitti. Buda bir ağrıyor bir geçiyor.
Karanfil yağıyla idare ediyorum. O da zor oluyor ağzımın içinde pamuk midem bulanıyor
Tek diyebileceğim iyi ki varsın❤
Buarada Günaydınbana da geçmiş olsun
1. Şöyle güzel bir kahvaltı
2. Arkasından keyif kahvesi
3. Güzellik uykusu
4. Kumandayı alıp ayakları uzatma vakti.
5. Gezip tozma
TamamdırNego bugünlük yapacaklarım
Hayırdır canım neyin varTek diyebileceğim iyi ki varsın❤
Buarada Günaydınbana da geçmiş olsun
Canım mazeretsiz yazan dedim zatenCanim kurallari da okudum tekrar ama bugun ben kahvaltiya davetliyim hazirlanip cikicam sjmdi evden aksama dogru gelip ancaj yemegmi yapabilirim mesela 5 maddelik bi ljste yada odevleri bile yapamayabilirim.bugun .
Nevresimler değişmişti zaten
Süpürge, banyo wc, mutfak, yemek, çamaşır katlama yapılacak. Bak 5 oldu
Hacamatla hiç uğraşacak halim yok zaten diş sıkmam için tedavi olmam gerekiyor, o da stresten zaten.
Nego sana ❤
Başına en sonunda gelip ben yapıcam hacamatı ay bonus dur bonus öyle temiz olur mu bonuz derken çizecem seni
Çıktım . Minibüs bekliyorumBi git görün kuzum onunla başetme durumun yok çekilcekse çekilcektir mecbur
Yok işte ağzımda birşey tutamıyorum. Midem bulanıyor hemen.İğrenmezsen sarimsak koy ağrıyan yere . Daha etkili.
Dişlerini mi sıkıyorsun? Sana da geçmiş olsun. Bir an önce tedavini ol aksatma.
Hayırdır canım neyin var
Canım mazeretsiz yazan dedim zaten
Hacamatla hiç uğraşacak halim yok zaten diş sıkmam için tedavi olmam gerekiyor, o da stresten zaten.
Çok severim bu şarkıyı ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?