Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 gundur evde yoktum bugun artik biraz is guc vakti
1.ev supurulecek
2.toz alinacak
3.camasir yikanacak
4.tatli yapilacak
5.yerler silinecek
Oncesinde guzel bi kahvalti yapacagim simdi .

Duzensiz cekmecem yok ondan muafim
Kolay gelsin canım
Hosbuldum canım kurallar değişmiş, daha iyi olmuş sanki. Planlamami yapayım da listemi yazayım :)
Düzen lazımdı sayfaya da
Kolay gelsin canım
Bugün yapilacaklar,
çamaşır yıkanacak, asılacak, katlanacak
Balkon yıkanacak
Mutfak tezgahı, ocak temizlenecek
Yatak odası tozu alınacak
Buzdolabı temizlenecek

Hadi bakalım kaç tanesini becerebileceğim
Kolay gelsin canım
Kızlar beyaz sirke ile koltuk silinir mi?

Renk yada kumaşta problem oluşur mu?

Koltuklara sinen sigara kokusunu geçirmek için çözüm arıyorum, önerilerinizi alabilirim
Canım yıkatma imkanın yok mu? Bulaşık deterjanı ile sil, en son yumuşatıcılı su ile sil tekrar, dene bakalım
Bugün yapılanla
Kahvaltı hazırlandı toplandı✔
Salon toplandı✔
Mutfak toplandı.✔
Çamaşır yıkanıyor,asılacak toz alinacak
Çocuklar yıkandı✔
Bugünün ödevi yapipacak.
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun kedinize
Tedavi sürecinde kolaylık diliyorum
Eline sağlık canım diyetteyim hiç canım çekmedi böreği caanıım

Canım yıkatma imkanın yok mu? Bulaşık deterjanı ile sil, en son yumuşatıcılı su ile sil tekrar, dene bakalım
Kadife kumaş yıkatılır mı bilmiyorum, "kuru temizleme yapılmaz, yıkanmaz" yazıyor, müşteri hizmetlerini aradım, "sabunlu su ile silin" dedi, sabunlu suyun sigara kokusunu geçireceğini düşünmüyorum ama deneyeceğim galiba...

Ahahhhhhhh bende Pazartesi başlicam diyeteee

O zaman yumuşatıcı mutlaka dene canım o zarar vermez

@Tatlianne20 kiz sen bu topige gelsene dostm burasi cok guzel .. gazliyoruz birbrmizi is konusunda .
Koltuktaki sigara koksnu yumusuticiyla silsen gecer mi acaba aklima o geldi Handandandan
Bilmiyorum canım ama deneyeceğim, önce sirkeli su, geçmezse sabunlu su, yine geçmezse yumuşatıcı ile silecem

Merhaba kizlarrrr
Nego negocumm benim ödev tamam 3 çekmece düzelttim
giyinme odasını bugün hallettim
biraz ütü vardı onları hallettim
yemeğimi yaptım hatta yedim bile
Günlük işlerimide hallettim çok şükür artık kocis gelene kadar dinlenip keyif yapabilirim herkese keyifli günler diliyorum

Negoooom şükür kavuşturana ancak bakabildim telefona... ben zikirmatik diye bi şey indirdim her Esma-ül-Hüsna nın kaç defa okunacağını gösteriyor 91 defaymış el Melik şimdi yoldayım onu okuyarak manevi ödevimi yaptım.. çekmece düzenleme “konmari ile en bi sevdiğim” eve gidince inşallah yaparım. Seni, diğer arkadaşlarımı, yeğenlerimi de çok öperimmm

Kizlarrr nrler yaptiniz ben geldim
Evi supurup, toz alip , yerleri sildim .
Cam onlerini sildim , mutfak camimi sildim.
Camasirlarim yikandi, kurutuldu katlanmayi bekliyorlar .
Nohut yemegim vardi bulgur pilavi ve firin sutlac yaptim .
Simdi dinlenmeye gectim esim az gecikecekmis yejegmizi yedik biz kizimla .
Bir buyuk kahve icerim birazdan mutfagmi bilasiklarimi toplayip, camasirlari katladiktan sonra

Kızlar bugün fazla iş yapmadım. Çocukları okula götürüp getirdim. İçli köfte döktüm.sofraları yîkadım astım topladım. Bulaşıklar Makinaya. Çocukları biraz bahçeye çıkardım. Eve geldik namaz kıldım.yemek hazırladım yedik.yarın evi temizlemem lazım eşim yarın gelecek.yapaçak larım
Balkon detaylı yıkanacak
Wc
banyo
süpür
sil
toz.ev düzleme .

Ellerine sağlık canım
Camasirlari yerlestirdim makineyi tekrar çalıştırdım bulasik makinesi doldur bosalt corba yaptim daha da isim var sanki hic bi sey yapmadim
Ellerine sağlık canım
Bizde seni öperiz
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Eşin sizinle dönmemişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…