- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
5 Eylül Ödevi
İki çekmece düzenlemek
Manevi ödev : El- Melik esmasının anlamına bakmak ve okumak.
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
Faunaa
@O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
Ben hep dondurucuya koyuyorum, beğenen de var beğenmeyen de. Memnunum benManevi ödev tamam( ben sayıyla okumuyorum). Çekmeceleri yatmadan önce kontrol edeceğim inşallah. Şu an dinlenmedeyim.
Dondurucuya domates koyup kışın melemen yapan var mı? Konserveden daha iyi diyen varsa koymayı düşünüyorum.
Hiç kullanmadığım şeyleri genelde elden çıkarıyorum benManevi ödev tamamNego çekmece yarına kaldı misafir yeni gitti çünkü taşınacağım için çoğunu düzenlemiştim ama dağınık çekmecelerde var hiç kullanılmayan eşyaları napiyonuz cekmecedemi kaliyo kullanırız birgün nasılsa diye atiyonuzmu hemen komono diyodu marie kondo galiba
Manevi ödev tamamNego çekmece yarına kaldı misafir yeni gitti çünkü taşınacağım için çoğunu düzenlemiştim ama dağınık çekmecelerde var hiç kullanılmayan eşyaları napiyonuz cekmecedemi kaliyo kullanırız birgün nasılsa diye atiyonuzmu hemen komono diyodu marie kondo galiba
5 Eylül Maddelerim
1. Ev süpürülecek ✔
2. Toz alınacak ✔
3. Çekmece düzenlenecek ✔
4. Film izlenecekkitap okudum bolca
5. Pozitif olunacak
ben sürekli oturur atilacaklari ayiklar toplar duzenlerim. ev darmadagin olsa da cekmeceler hep düzenli oluyo
ev dış görünüşüm gibi dağınık
çekmeceler iç huzurum gibi hep bi çalışma toplanma halinde
Aynı ben
Merhabaaa hoşbuldumm
Merhabaaa hoşbuldumm
Canım ben doğrayıp, suyunu süzdürüp poşete koyuyorumNego bana tuyo ver canim fomatesleri dondurucuya ne sekilde koymaliyum ilk kez yapacagim
T Tatlianne20 bahsettigim topic buydu gel buraya sabah odev verecek nego hazir ol bekle
Günaydınnnn
Yaaasana dedim negomdedikodu yapmadan pozitif olunmaz
Bende çok severimama çok eglenceli degil mi cekmece dolap duzenlemek
sanki içinden define cikacak gibi heyecanla gidiyorum başına
Hoş geldin aramızaMerhabaaa hoşbuldumm
Eline sağlık canımBugün çekmece düzenleme işini halledemedim, kızımla pek bi haşır neşir olduk :)
uyuyunca yapmaya çalışacağım sessizce.
Çamaşır yıkandı, astım.
Kızıma banyo yaptırdım, kahvaltı ve yemek faslı mutfağı topladım. Ocak ve tezgahı sildim, buzdolabı temizligi de kaldı malesef
Yatak odasının tozu alındı,
Balkon yıkanamadı.
Ayyy bildiğin hiçbirşey yapmamışım bugün
Neyse manevi olarak güzel birşey yaptım, çok hoşuma giden bir kitap okudum.
Hepinize iyi geceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?