Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkesin ütüleneceği var, benimde var. Yarına ütü ödevi vereyim
Ben yaptım 5gomlek, 2pantolon vardı..
Bitti şükür...

Ya benim çekmeceler düzenli ama kızımın dolabını düzenlemek istiyorum.. bebek için birşeyler almaya baslicam insaAllah.
Hani öyle bir düzen olsun ki elimi attığım da karışıklık olmasın. Düzenleyici falan araştırıyorum..

Nego çok fazla çekmecem yok olanlar da düzgündü. Onun yerine pazar alışverişi yaptım.
24 kilo domates 5 kilo biber aldım.
Yarın onları halletmeyi düşünüyorum.
Bende almak istiyorum ama kendime hiç güvenmiyorum

Nego çok fazla çekmecem yok olanlar da düzgündü. Onun yerine pazar alışverişi yaptım.
24 kilo domates 5 kilo biber aldım.
Yarın onları halletmeyi düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin canım
Düzeleyiciler cidden çok işe yarıyor

evet hanimlar
çok sevgili güçlü kuvvetli kocam yine hiç bi is yapmadan ve yaptirmadan kaçtı

bugün yemek mutfagi topladim
makineyi doldurup bosalttim iki tur
çamaşır yıkadım
yemek yaptım
alışveriş yaptık eksikleri aldik
sonra eşim ise gitti çocuk da yeni uyudu. şimdi çamaşır asıp bi kez daha çamaşır yikamam lazim

bileklerimde aşırı agri batma var. çok bişey yapamıyorum zaten. biraz daha geçmezse doktora gidicem

Aaa kaytardı demek. Geçmiş olsun canım ihmal etme hiç git hemen.

Aaa kaytardı demek. Geçmiş olsun canım ihmal etme hiç git hemen.

benim narin vücudum bu temizlik temposuna dayanamadi negom
saka bi yana bu ara forumda takilcam diye telefon çok elimde kaldi orguydu ev isiydi bilekler yorgun düştü sanirim

sorma negom ya sinir etti beni yarin sabah altıda başında dikilerek alicam intikamimi ama

Güzel intikam, destekliyorum

5 Eylül Maddelerim

1. Ev süpürülecek ✔
2. Toz alınacak ✔
3. Çekmece düzenlenecek ✔
4. Film izlenecek kitap okudum bolca
5. Pozitif olunacak
Nedense maddi şeyleri manevi şeylerden önde tutuyoruz. Kendimize hiç vakit ayırmıyoruz
Ben de manevi ödevlerimi yapamadım.

Robotun varsa kabuğunu soymadan ve çok çevirmeden robota at. Sonra da kaynat.
Canim bende yapacagimda bu sekilde kabuklari soymadan yapinca ne icin kullaniyosunuz onu sonra. Birde kaynatirken yag biber de koyuyormusun ya daha once hic yapmadimda .kabgnu soyup kup kup dograyup pisirmeden koymayida dusundum napsam karar veremedjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…