- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Ben yaptımHerkesin ütüleneceği var, benimde var. Yarına ütü ödevi vereyim
Bende almak istiyorum ama kendime hiç güvenmiyorumNego çok fazla çekmecem yok olanlar da düzgündü. Onun yerine pazar alışverişi yaptım.
24 kilo domates 5 kilo biber aldım.
Yarın onları halletmeyi düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin canımNego çok fazla çekmecem yok olanlar da düzgündü. Onun yerine pazar alışverişi yaptım.
24 kilo domates 5 kilo biber aldım.
Yarın onları halletmeyi düşünüyorum.
Düzeleyiciler cidden çok işe yarıyorBen yaptım5gomlek, 2pantolon vardı..
Bitti şükür...
Ya benim çekmeceler düzenli ama kızımın dolabını düzenlemek istiyorum.. bebek için birşeyler almaya baslicam insaAllah.
Hani öyle bir düzen olsun ki elimi attığım da karışıklık olmasın. Düzenleyici falan araştırıyorum..
Yardımcı olacak biri var mı?Bende almak istiyorum ama kendime hiç güvenmiyorum
Yok maalesef...Yardımcı olacak biri var mı?
Sen daha yeni yaptın değil mi?Şimdiden kolay gelsin canım
Evet bakalım araştırıyorum..Şimdiden kolay gelsin canım
Düzeleyiciler cidden çok işe yarıyor
Yeter tabi canım fazla bileSen daha yeni yaptın değil mi?
24 kilo yeter mi?
Robotun varsa kabuğunu soymadan ve çok çevirmeden robota at. Sonra da kaynat.Yok maalesef...
Öyle yapicam inşaAllah.. yarın pazar var bakalım...Robotun varsa kabuğunu soymadan ve çok çevirmeden robota at. Sonra da kaynat.
Aaa kaytardı demek. Geçmiş olsun canım ihmal etme hiç git hemen.evet hanimlar
çok sevgili güçlü kuvvetli kocam yine hiç bi is yapmadan ve yaptirmadan kaçtı
bugün yemek mutfagi topladim
makineyi doldurup bosalttim iki tur
çamaşır yıkadım
yemek yaptım
alışveriş yaptık eksikleri aldik
sonra eşim ise gitti çocuk da yeni uyudu. şimdi çamaşır asıp bi kez daha çamaşır yikamam lazim
bileklerimde aşırı agri batma var. çok bişey yapamıyorum zaten. biraz daha geçmezse doktora gidicem
Aaa kaytardı demek. Geçmiş olsun canım ihmal etme hiç git hemen.
Güzel intikam, destekliyorumbenim narin vücudum bu temizlik temposuna dayanamadi negom
saka bi yana bu ara forumda takilcam diye telefon çok elimde kaldi orguydu ev isiydi bilekler yorgun düştü sanirim
sorma negom ya sinir etti beniyarin sabah altıda başında dikilerek alicam intikamimi ama
Nedense maddi şeyleri manevi şeylerden önde tutuyoruz. Kendimize hiç vakit ayırmıyoruz5 Eylül Maddelerim
1. Ev süpürülecek ✔
2. Toz alınacak ✔
3. Çekmece düzenlenecek ✔
4. Film izlenecekkitap okudum bolca
5. Pozitif olunacak
Yok ondan değil kitap okudum bütün gün, film izlemek istemedi canımNedense maddi şeyleri manevi şeylerden önde tutuyoruz. Kendimize hiç vakit ayırmıyoruz
Ben de manevi ödevlerimi yapamadım.
Canim bende yapacagimda bu sekilde kabuklari soymadan yapinca ne icin kullaniyosunuz onu sonra. Birde kaynatirken yag biber de koyuyormusun ya daha once hic yapmadimda .kabgnu soyup kup kup dograyup pisirmeden koymayida dusundum napsam karar veremedjmRobotun varsa kabuğunu soymadan ve çok çevirmeden robota at. Sonra da kaynat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?