Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erkekler kendi ailesine hep böyleler ben de buna tahammül edemiyorum istersen maaş hesabımı kardeşinin kartına aktarayım dedim ben de
İyi demişsin valla. Bende çekiyorum. Eşime güveniyorlar bazı konularda. Ben tutumlu oluyorum birikim yapmak için ama bi şekilde onlara gidiyor. Senin avantajınız çalışıyor olman. Yedirme paranı kimseye gözünü seveyim. Bak ilerde çok pişman olacaksın çünkü oğlum yaptı denecek ve senin yaptıkların görünmeyecek. Zaten görünse bile sıkıntıyı çekmiş olacaksın. Aferin mi diyecekler sanki.
Bak çocukta düşünüyorsun. Biraz birikim yap birazıyla da gez keyfini çıkar. Kaynın yesin diye mi baban okuttu seni o kadar yıl

Valla çok haklısın canım. Benimki de kendisi eleştirir hatta dedikodu yaparız ama başka bir gün ben bişey söyleyince hemen cephe alıyor sanki küfür etmişim. Dediğin gibi alttan yapmak lazım.
Bizde çocuklarımızın geleceği için düşünüyoruz bunu anlamak bu kadar zor mu

Öyle kuzum ya ne zaman hayır olmaz diye karşı çıkılsa hemen delleniyolar inadına inadına dediğini yapıyolar.ben artık öyle yapıyom.sakin sakin alttan alttan işliyom yoksa başa çıkılmıyo öbür türlü

Sagolasij cnm ben dondurucuya koyacagim ayni bu sekilde yapsam olur dimi ozaman

Bir şeyler yapmalıyım kesin bu dediğinizi bir düşüneyim
İnançlı biri olduğunu düşünerek söylüyorum bu yöntemi tavsiye etmem.
Ama Nego 'ün dediği mantıklı. Kredi çektiğinizi söyle ve maaşını olduğu gibi altına yatır.
O zaman esin de çok istiyorsa yardım etsin kardeşine de göreyim

Canım valla vadeli hesabın ne olduğunu araştırınca öğrendim ben bilmiyordum :) ben kredi faizini bile isteyen biri değilim bunu zaten yapmam altın hesabı mantıklı olan :)

Aynen böyle düşünüyorum canım ben fakirlik içinde okudum zaten birikim yapmaya da çalışıyorum bu karı düşündükçe zaten gıcık oluyorum

Çok doğru tespitlerde bulundun valla canım aynen öyle derler bizim zaten paramız yok biliyorum nankörker bir de hep diyorum bize iki maaş diyenler bana gökten gelmiyor herkesin karısı çalışsın iki maaş olsunlar diye

Evlensin zaten 5 kuruş vermem kendine güvenmiyorsa evlenmesin yıllardır maaşını kızlarla arkadaşlarıyla yedi bey efendi birikim yapsaymış

Ahaha aynı benimki de böyle inat edince doğruları da inkar eder ben de alttan alttan söylüyorum bakıyorum ses çıkarmıyor

Ben soydum doğradım kaynatıp kavanoza koydum bir kısmını da biberli sos yaptım aynı şekilde belki fikir olur :)
Iste ben kavanoz yapmjcam canm sag ol genede ondan soruyorum . Donurucuya koycam posetlerle tuz yag koyupmu kaynatilmalj detayiyla bjlmek istiyorum diye soruyorum

Iste ben kavanoz yapmjcam canm sag ol genede ondan soruyorum . Donurucuya koycam posetlerle tuz yag koyupmu kaynatilmalj detayiyla bjlmek istiyorum diye soruyorum
Hımm anladım canım geçen sene buzluğa atmıştım tuz yağ falan koymadım ekşi olmuştu nego yazsın da ben de öğreneyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…