- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.178
- 598
- 37
İyi demişsin valla. Bende çekiyorum. Eşime güveniyorlar bazı konularda. Ben tutumlu oluyorum birikim yapmak için ama bi şekilde onlara gidiyor. Senin avantajınız çalışıyor olman. Yedirme paranı kimseye gözünü seveyim. Bak ilerde çok pişman olacaksın çünkü oğlum yaptı denecek ve senin yaptıkların görünmeyecek. Zaten görünse bile sıkıntıyı çekmiş olacaksın. Aferin mi diyecekler sanki.Erkekler kendi ailesine hep böyleler ben de buna tahammül edemiyorum istersen maaş hesabımı kardeşinin kartına aktarayım dedim ben de
Valla çok haklısın canım. Benimki de kendisi eleştirir hatta dedikodu yaparızSen yine de kavga dövüşle halletme sakın bu meseleyi ,alttan alttan işle eşini.hani normal bi konuda dedikodu yapıyomuş havasında söyle mesela.erkeklerin bilinçaltına öyle işliyo ancak.kavga dövüşle olunca inada bindiriyolar işi
Öyle kuzum ya ne zaman hayır olmaz diye karşı çıkılsa hemen delleniyolar inadına inadına dediğini yapıyolar.ben artık öyle yapıyom.sakin sakin alttan alttan işliyom yoksa başa çıkılmıyo öbür türlüValla çok haklısın canım. Benimki de kendisi eleştirir hatta dedikodu yaparızama başka bir gün ben bişey söyleyince hemen cephe alıyor sanki küfür etmişim. Dediğin gibi alttan yapmak lazım.
Bizde çocuklarımızın geleceği için düşünüyoruz bunu anlamak bu kadar zor mu
Sagolasij cnm ben dondurucuya koyacagim ayni bu sekilde yapsam olur dimi ozamanKabuğunu soysan daha güzel olur ama benim ellerim yara o yüzden soymadan yapacağım.
Küp küp doğrayıp büyük bir tencereye atacağım. Ben biber de koyuyorum. Koymasan da olur.
Dediğin gibi biraz yağ ve tuz, iyice pişireceğim.
Sonra sıcak sıcak kavanozlara döküp ters koyacağım. Bir gün o şekilde bekleteceğim.
Karanlık ve serin bir yerde muhafaza edeceğim.
Yani inşallah
Aynen benimde oyle dun cam onlerimide silmistim 1 pencere haric onu sileyim bende bakim bugun dun baya is yaptim ev misss kizimla parka piknjge gidicez birazdanGunaydin herkese cumamiz hayir olsunNego ütüm yok ama pencere önlerini silebilirim
İnançlı biri olduğunu düşünerek söylüyorum bu yöntemi tavsiye etmem.Bir şeyler yapmalıyım kesin bu dediğinizi bir düşüneyim
Canım valla vadeli hesabın ne olduğunu araştırınca öğrendim ben bilmiyordum :) ben kredi faizini bile isteyen biri değilim bunu zaten yapmam altın hesabı mantıklı olan :)İnançlı biri olduğunu düşünerek söylüyorum bu yöntemi tavsiye etmem.
AmaNego 'ün dediği mantıklı. Kredi çektiğinizi söyle ve maaşını olduğu gibi altına yatır.
O zaman esin de çok istiyorsa yardım etsin kardeşine de göreyim
Ben soydum doğradım kaynatıp kavanoza koydum bir kısmını da biberli sos yaptım aynı şekilde belki fikir olur :)YaaaNego kac kez seni etiketledim su domatesleri nasil yapayim bi yaziversen cok makbule gecer . Kislik melemen ve yemeklik icjn koymak istoyorum
Aynen böyle düşünüyorum canım ben fakirlik içinde okudum zaten birikim yapmaya da çalışıyorum bu karı düşündükçe zaten gıcık oluyorumİyi demişsin valla. Bende çekiyorum. Eşime güveniyorlar bazı konularda. Ben tutumlu oluyorum birikim yapmak için ama bi şekilde onlara gidiyor. Senin avantajınız çalışıyor olman. Yedirme paranı kimseye gözünü seveyim. Bak ilerde çok pişman olacaksın çünkü oğlum yaptı denecek ve senin yaptıkların görünmeyecek. Zaten görünse bile sıkıntıyı çekmiş olacaksın. Aferin mi diyecekler sanki.
Bak çocukta düşünüyorsun. Biraz birikim yap birazıyla da gez keyfini çıkar. Kaynın yesin diye mi baban okuttu seni o kadar yıl
Çok doğru tespitlerde bulundun valla canım aynen öyle derler bizim zaten paramız yok biliyorum nankörker bir de hep diyorum bize iki maaş diyenler bana gökten gelmiyor herkesin karısı çalışsın iki maaş olsunlar diyebenim esimin ailesi düğünü yapicaz deyip uzerimize yiktilar. esimin yaptığı bilezikleri kendileri yapmis gibi taktilar. ben o zaman atanmamistim. kaynim da 16 17 yaşında anca vardi bı bileziği de onun adina taktilar.
esime sürekli söylüyorum kardesin evlenirken ya esyasini alirsin ya da bi bilezik takariz. hatta annenlere söyle bi bilezik de bizim adimiza yapsinlar kardesine diye
iyiki kesmissin parayi. çift maas o kadar bereketliyse kendileri kaldirsinlar totolarini çalışsınlar. ne bu böyle çok ayip. dara dussen e bize de siz veriyodunuz bizim hiç biseyimiz yok ki derler
Evlensin zaten 5 kuruş vermem kendine güvenmiyorsa evlenmesin yıllardır maaşını kızlarla arkadaşlarıyla yedi bey efendi birikim yapsaymışŞu erkekleri de anlamam. Banane senin kardeşinden,
Benim esimde yapmaz , yapamaz. Adamın totosundan siringiyla kan alirim..
Kaynima değil yatak odası, çöp almam.sen yine iyi almışsın.. Ki bundan sonra bu konuda ezdirme kendini kocaman adam kendi yapsın.. @Lices_s
Ahaha aynı benimki de böyle inat edince doğruları da inkar eder ben de alttan alttan söylüyorum bakıyorum ses çıkarmıyorSen yine de kavga dövüşle halletme sakın bu meseleyi ,alttan alttan işle eşini.hani normal bi konuda dedikodu yapıyomuş havasında söyle mesela.erkeklerin bilinçaltına öyle işliyo ancak.kavga dövüşle olunca inada bindiriyolar işi
Iste ben kavanoz yapmjcam canm sag ol genede ondan soruyorum . Donurucuya koycam posetlerle tuz yag koyupmu kaynatilmalj detayiyla bjlmek istiyorum diye soruyorumBen soydum doğradım kaynatıp kavanoza koydum bir kısmını da biberli sos yaptım aynı şekilde belki fikir olur :)
E yazdım ya canım kaç kereYaaaNego kac kez seni etiketledim su domatesleri nasil yapayim bi yaziversen cok makbule gecer . Kislik melemen ve yemeklik icjn koymak istoyorum
Hımm anladım canım geçen sene buzluğa atmıştım tuz yağ falan koymadım ekşi olmuştu nego yazsın da ben de öğreneyim :)Iste ben kavanoz yapmjcam canm sag ol genede ondan soruyorum . Donurucuya koycam posetlerle tuz yag koyupmu kaynatilmalj detayiyla bjlmek istiyorum diye soruyorum
Olur tabiSagolasij cnm ben dondurucuya koyacagim ayni bu sekilde yapsam olur dimi ozaman
Aaa geri donup bakim bi atladm ozamanE yazdım ya canım kaç kere
Tamam canım olurGüna
Günaydın negom cumanız mübarek olsun arkadaşlar... emrin olur negom, başüstüne. Cumartesi toplu rapor versem olur mu?
Bak simdi gordum cevabini cigden tuzsuz yagsiz koyuyorsun ozamqn . Peki kullancagin zaman cozunmesini bekliyornusun direk tencereye mi atiyorsunCanım ben doğrayıp, suyunu süzdürüp poşete koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?