Beklemiyorum direk atıyorumBak simdi gordum cevabini cigden tuzsuz yagsiz koyuyorsun ozamqn . Peki kullancagin zaman cozunmesini bekliyornusun direk tencereye mi atiyorsun
Tamamdir sagolBeklemiyorum direk atıyorum
Çok doğru tespitlerde bulundun valla canım aynen öyle derler bizim zaten paramız yok biliyorum nankörker bir de hep diyorum bize iki maaş diyenler bana gökten gelmiyor herkesin karısı çalışsın iki maaş olsunlar diye
Tamamdir sagol
Yaa samdan yaasendin demi evin duvarlarini silip perdelerle falan epeyce ugrasanhem çalışıp hem evinin işini yapmak ne kadar ağır bisey farkında mısın.
haftada bi gündelikçi alsan sana aylik 800 e patlar en az.... onlar bütün gün evde sen hem is hem ev. ya evinize gündelikçi tut ya da kendine aylik 1000 tl ayır keyif parası. boşuna mi calisiyosun keyfini suremiceksen maasinin istifa et yani
şahsen evimin ince detay o kadar isini yapsam kendime mutlaka bisey alirim ben ödül olarak. benimki can değil mi. onlar yapıp dinleniyo sen yapıp işe gidiyosun
ben senin yerinde olsam kendime mücevher alır takip giderim düğünetam tur pirlanta al, suyolu bileklik al, altin künye kolye bisey al... taksit yaptir. kaynina da bi ceyrek al
ben suyunu süzdürmüyorum. iri şekilde rondodan geçirip, poşetleyip buzluğa atıyorum. yemeğe koyarken de vaktim varsa çözünsün diye bekliyorum, vaktim yoksa poşetten ayrılana kadar poşetle birlikte suyun içine koyuyorum bekliyorum, poşetten ayrılınca atıyorum yemeğe. :)Canım ben doğrayıp, suyunu süzdürüp poşete koyuyorum
Cok birsey koymuyorum buzluguma canim da fasulye nohut tarzj koyunca cozulmesini bekliyorum ama .buzluktan cikan sebzenin çözülmesini beklemeden direk pisirmen gerekiyo canim. et türü şeyler çözdürlür sadece
Yaa samdan yaa
Düşünsene boynun bileklerin şakır şakır altınla gidiyon düğüne,damada bi çeyrek takıp geliyon
Cok birsey koymuyorum buzluguma canim da fasulye nohut tarzj koyunca cozulmesini bekliyorum ama .
Çeyrek az para mı sankiçeyreği de beğenmiyo artık millet.460lira lan boru mu.neler neler yaparım ben o parayla
Süzdürdüğüm suyla domates çorbası yapıyorumben suyunu süzdürmüyorum. iri şekilde rondodan geçirip, poşetleyip buzluğa atıyorum. yemeğe koyarken de vaktim varsa çözünsün diye bekliyorum, vaktim yoksa poşetten ayrılana kadar poşetle birlikte suyun içine koyuyorum bekliyorum, poşetten ayrılınca atıyorum yemeğe. :)
Tek maaşla kıt kanaat biz de öyleyix.eşim hep dalga geçerdi benim maaşımın yarısını alıyon diye.işten çıktım hiç birikim yapamadık.geçen sene işe girdim girer girmez bi tam bi de yarım altın attım kenara.herife de dedim noooldu kocaaam demekki neymiiiş avrat parasını küçümsemicekmişiin demekki neymiiş birikim için benim o küçümsediğin maaşım lazımmış dedimama şimdi mali tek maaş yetmiyomus esinin ailesine. ama cift maas da hic bitmiyomus. insan bitmeyen maaşıyla kendine hiç bisey almaz mi
beni de evlenirken kandirdilar mesela almadılar taki setişimdi işe dönünce baslicam kuyumcudan taki alışverişlerine kaynimin düğününe de çok pahali takilarla giderim yani eğer tepemi attirirlarsa çeyrek takar cikarim
bisey diyen olursa ama bana çok yakisiyo yaaa dayanamiyorum napiyim derim
Tek maaşla kıt kanaat biz de öyleyix.eşim hep dalga geçerdi benim maaşımın yarısını alıyon diye.işten çıktım hiç birikim yapamadık.geçen sene işe girdim girer girmez bi tam bi de yarım altın attım kenara.herife de dedim noooldu kocaaam demekki neymiiiş avrat parasını küçümsemicekmişiin demekki neymiiş birikim için benim o küçümsediğin maaşım lazımmış dedimtabi herif gık mık stop
Sus sus ben de görmedim hiçhe kız malim sormaasgari ücretin dortte biri olmus daha da konusuyolar valla
ben o kadar parayi kac aydir yan yana görmedim beee
Sus sus ben de görmedim hiç
Beklenene gerek yok canım. Direkt kullanabiirsin.Cok birsey koymuyorum buzluguma canim da fasulye nohut tarzj koyunca cozulmesini bekliyorum ama .
O zaman iki poşet denemelik yap. Birini çiğden diğerini pişmiş koy.Kimi cigden koyuyor kimi pisiripte karar veremedim bi turlu nasl yapcagma yarin pazardan alcaz insallah domatesleri ama ..
Ben seviyom kız altın almayı kendimi zengin gibi hissediyom cüzdanda iki tane çeyrek görüncesu an ücretsiz izindeyim iflahimiz kesildi kiscaz diyeyok bacim bu devirde tek maaş cidden çok zor. iyi yapmışsın altin alarak. benim esim de diyo sen kendine yetir de ben evi gecindiririm diye ama reele gelince araba alırız şunu bunu alırız diye hesap yapiyo benim maas üstünden. diyom hayırdır kac para maasin var araba aliyon sen hani benim maasim bana yetse yeterdi
Kız parayı bi maaş günü görüyoz sonrası tırt işte çaktırmagörmemişlerde bugün mali ve samdan
acaba daha neleri görmediler şok şok şok az sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?