Düzenli Evimiz & Hayatımız

sendin demi evin duvarlarini silip perdelerle falan epeyce ugrasan hem çalışıp hem evinin işini yapmak ne kadar ağır bisey farkında mısın.

haftada bi gündelikçi alsan sana aylik 800 e patlar en az.... onlar bütün gün evde sen hem is hem ev. ya evinize gündelikçi tut ya da kendine aylik 1000 tl ayır keyif parası. boşuna mi calisiyosun keyfini suremiceksen maasinin istifa et yani

şahsen evimin ince detay o kadar isini yapsam kendime mutlaka bisey alirim ben ödül olarak. benimki can değil mi. onlar yapıp dinleniyo sen yapıp işe gidiyosun

ben senin yerinde olsam kendime mücevher alır takip giderim düğüne tam tur pirlanta al, suyolu bileklik al, altin künye kolye bisey al... taksit yaptir. kaynina da bi ceyrek al

Yaa samdan yaa
Düşünsene boynun bileklerin şakır şakır altınla gidiyon düğüne,damada bi çeyrek takıp geliyon

Canım ben doğrayıp, suyunu süzdürüp poşete koyuyorum
ben suyunu süzdürmüyorum. iri şekilde rondodan geçirip, poşetleyip buzluğa atıyorum. yemeğe koyarken de vaktim varsa çözünsün diye bekliyorum, vaktim yoksa poşetten ayrılana kadar poşetle birlikte suyun içine koyuyorum bekliyorum, poşetten ayrılınca atıyorum yemeğe. :)

Yaa samdan yaa
Düşünsene boynun bileklerin şakır şakır altınla gidiyon düğüne,damada bi çeyrek takıp geliyon

ama şimdi mali tek maaş yetmiyomus esinin ailesine. ama cift maas da hic bitmiyomus. insan bitmeyen maaşıyla kendine hiç bisey almaz mi
beni de evlenirken kandirdilar mesela almadılar taki seti şimdi işe dönünce baslicam kuyumcudan taki alışverişlerine kaynimin düğününe de çok pahali takilarla giderim yani eğer tepemi attirirlarsa çeyrek takar cikarim

bisey diyen olursa ama bana çok yakisiyo yaaa dayanamiyorum napiyim derim

Çeyrek az para mı sanki çeyreği de beğenmiyo artık millet.460lira lan boru mu.neler neler yaparım ben o parayla

he kız malim sorma asgari ücretin dortte biri olmus daha da konusuyolar valla

ben o kadar parayi kac aydir yan yana görmedim beee

Süzdürdüğüm suyla domates çorbası yapıyorum

Tek maaşla kıt kanaat biz de öyleyix.eşim hep dalga geçerdi benim maaşımın yarısını alıyon diye.işten çıktım hiç birikim yapamadık.geçen sene işe girdim girer girmez bi tam bi de yarım altın attım kenara.herife de dedim noooldu kocaaam demekki neymiiiş avrat parasını küçümsemicekmişiin demekki neymiiş birikim için benim o küçümsediğin maaşım lazımmış dedim tabi herif gık mık stop

su an ücretsiz izindeyim iflahimiz kesildi kiscaz diye yok bacim bu devirde tek maaş cidden çok zor. iyi yapmışsın altin alarak. benim esim de diyo sen kendine yetir de ben evi gecindiririm diye ama reele gelince araba alırız şunu bunu alırız diye hesap yapiyo benim maas üstünden. diyom hayırdır kac para maasin var araba aliyon sen hani benim maasim bana yetse yeterdi

Cok birsey koymuyorum buzluguma canim da fasulye nohut tarzj koyunca cozulmesini bekliyorum ama .
Beklenene gerek yok canım. Direkt kullanabiirsin.
Kimi cigden koyuyor kimi pisiripte karar veremedim bi turlu nasl yapcagma yarin pazardan alcaz insallah domatesleri ama ..
O zaman iki poşet denemelik yap. Birini çiğden diğerini pişmiş koy.
Bir-kac gün sonra çıkarıp dene. Hangisi hoşuna giderse ondan yap.

Ben seviyom kız altın almayı kendimi zengin gibi hissediyom cüzdanda iki tane çeyrek görünce
Eve dönim iş bulup çalışcam allah izin verirse bi ev almayı planlıyoz türkiyeden.ben olmadan ev alamıyoz .bunu da dedirttim herife.sen çalışmazsan alamayız diyo.ha şöyle dedim kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…