Düzenli Evimiz & Hayatımız

aynen canım ya. tek maas ya da çift maas. eğer bi kadin tutumlu olmuyosa erkek yetiremez ki ne birikimi allasen

inşa güzel bi is bulur istediğin gibi bi ev alirsin malim :) yazlık gibi mi peki alacağınız ev yoksa kesin dönüş yapinca falan otururuz diye mi düşünüyorsunuz

erkegin kadinin maasinin gerekliligini kabul etmesi çok önemli bisey bence. seni tebrik ediyorum kabullendirmedeki üstün performansın için

Evet zor günler geçirdik anlaması pahasına
Yazlık değil kuzum temelli dönüş için alcaz kısmetse.hazır faizler de düşmüşken orta karar bi ev işimizi görür çok bişeyde gözüm yok.sıfır bina olsun deniz + dağ manzaralı olsun 3+1 olsun terası balkonu geniş olsun asansörü kliması doğalgazı olsun çarşıya yakın olsun yeter çok bişe istemiyom

Yaa samdan yaa
Düşünsene boynun bileklerin şakır şakır altınla gidiyon düğüne,damada bi çeyrek takıp geliyon
Kızlar valla hak vererek güldüm yazdıklarınıza :) geçen gün kuyumcuya gittim tektaşım kırılmıştı aldım bilezik aldım bir de kolye valla sırf düğünde takmak için altın da severim orası ayrı tabi hem birikim yapıyorum hem de kendim için harcıyorum tabi ki yoksa çalışmanın anlamı kalmıyor ki şu düğün bir bitse de kurtulsak aylardır kafam şişti biz de yaptık düğün kimseden para almadık ama nedense şimdi çok zor düğün yapmak kaynanama az kaldı şafak 9 gün

ilk cümleleri okurken deli misin niye istemiyosun diyecektim baktim da senin orta karar ev burdan cok güzel duruyo mali
valla iyi olur beybisi ya dediğin gibi hazır faizler de düşmüşken cok pahalı mi peki bu tarz evler almak istediğin yerde :)

Hiç de bir şey istemiyorsun bacım bunlar bir evin olmazsa olmazları

Bu arada evet canım o amele bendim

ooohhhh sefan olsun ben burdan rahatladim be cok iyi yapiyosun helal olsun sana
9 gün ölü taklidi yapacan artık

Aylardır yapıyom ama canım yaa asıl ölü taklidini kaynanama gidince yapacağım kınadan bir gün önce giderek

kinadan bur gün önce de cok be kina sabahi gitsen yeter bence

benim kaynanam da düğün sahibi gibi her işe girismemi bekliyo benden ama çok bekler bana ne ben evlenirken napti da deli gibi onlara koşturcam hic

Değişiyo kuzum ya.deniz manzaralı hayal zaten çok pahalı onlar.3+1 değil de 2+1 yeter bize zaten çocuk da yok.yani muhitine mevkine göre 100 bine de var 250ye de var.hem bütçeyi çok zorlamasın hem de hemen ödeyelim bitsin dönelim istiyorum.130a kadar yolu var.araba var az bi altın falan var.onları peşinat yapmayı düşünüyoruz.kalanı da kredi çeksek çok sarsmaz üç dört seneye öder bitiririz gibi ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem

kinadan bur gün önce de cok be kina sabahi gitsen yeter bence

benim kaynanam da düğün sahibi gibi her işe girismemi bekliyo benden ama çok bekler bana ne ben evlenirken napti da deli gibi onlara koşturcam hic
Acaba senin kaynanayla benim kaynana aynı kişi mi ya da kardeş mi

Yap tabi kız acıma al kendine en güzelinden.biz almadık da noldu sanki kıymete mi geçti

gayet uygun bakmissin valla kocan kiymet bilsin benimki kalp krizi geciriyo bi bakiyom 500 600 700 bin hiç ucu bucağı yok

bakalım gün doğmadan neler doğar:) inşallah içine sinen bi ev alirsin. gönlünüzce yaşarsınız:) biz bes yıllık 100 bin cekmistik aylik 2200 odemesi malim. biz cekerken 0.89 du su anki faiz oraniyla 3 bin farkediyomus faizde.

isterseniz üç dört seneye sıkıştırmadan 5 senede ödeyin rahat rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…