- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben seviyom kız altın almayı kendimi zengin gibi hissediyom cüzdanda iki tane çeyrek görünce
Eve dönim iş bulup çalışcam allah izin verirse bi ev almayı planlıyoz türkiyeden.ben olmadan ev alamıyoz .bunu da dedirttim herife.sen çalışmazsan alamayız diyo.ha şöyle dedim kendine gel
Kız parayı bi maaş günü görüyoz sonrası tırt işte çaktırma
Evet zor günler geçirdik anlaması pahasınaaynen canım ya. tek maas ya da çift maas. eğer bi kadin tutumlu olmuyosa erkek yetiremez ki ne birikimi allasen
inşa güzel bi is bulur istediğin gibi bi ev alirsin malim :) yazlık gibi mi peki alacağınız ev yoksa kesin dönüş yapinca falan otururuz diye mi düşünüyorsunuz
erkegin kadinin maasinin gerekliligini kabul etmesi çok önemli bisey bence. seni tebrik ediyorum kabullendirmedeki üstün performansın için
Ayy ayyaynı Kemal sunal filmleri gibibu manava bu kasaba bu su borcu bu bilmem ne bin sene sonra bisiklet alabiliriz oğlum size
sendin demi evin duvarlarini silip perdelerle falan epeyce ugrasanhem çalışıp hem evinin işini yapmak ne kadar ağır bisey farkında mısın.
haftada bi gündelikçi alsan sana aylik 800 e patlar en az.... onlar bütün gün evde sen hem is hem ev. ya evinize gündelikçi tut ya da kendine aylik 1000 tl ayır keyif parası. boşuna mi calisiyosun keyfini suremiceksen maasinin istifa et yani
şahsen evimin ince detay o kadar isini yapsam kendime mutlaka bisey alirim ben ödül olarak. benimki can değil mi. onlar yapıp dinleniyo sen yapıp işe gidiyosun
ben senin yerinde olsam kendime mücevher alır takip giderim düğünetam tur pirlanta al, suyolu bileklik al, altin künye kolye bisey al... taksit yaptir. kaynina da bi ceyrek al
Yaa samdan yaa
Düşünsene boynun bileklerin şakır şakır altınla gidiyon düğüne,damada bi çeyrek takıp geliyon
Kızlar valla hak vererek güldüm yazdıklarınıza :) geçen gün kuyumcuya gittim tektaşım kırılmıştı aldım bilezik aldım bir de kolye valla sırf düğünde takmak için altın da severim orası ayrı tabiama şimdi mali tek maaş yetmiyomus esinin ailesine. ama cift maas da hic bitmiyomus. insan bitmeyen maaşıyla kendine hiç bisey almaz mi
beni de evlenirken kandirdilar mesela almadılar taki setişimdi işe dönünce baslicam kuyumcudan taki alışverişlerine kaynimin düğününe de çok pahali takilarla giderim yani eğer tepemi attirirlarsa çeyrek takar cikarim
bisey diyen olursa ama bana çok yakisiyo yaaa dayanamiyorum napiyim derim
Evet zor günler geçirdik anlaması pahasına
Yazlık değil kuzum temelli dönüş için alcaz kısmetse.hazır faizler de düşmüşken orta karar bi ev işimizi görür çok bişeyde gözüm yok.sıfır bina olsun deniz + dağ manzaralı olsun 3+1 olsun terası balkonu geniş olsun asansörü kliması doğalgazı olsun çarşıya yakın olsun yeter çok bişe istemiyom
Hiç de bir şey istemiyorsun bacım bunlar bir evin olmazsa olmazlarıEvet zor günler geçirdik anlaması pahasına
Yazlık değil kuzum temelli dönüş için alcaz kısmetse.hazır faizler de düşmüşken orta karar bi ev işimizi görür çok bişeyde gözüm yok.sıfır bina olsun deniz + dağ manzaralı olsun 3+1 olsun terası balkonu geniş olsun asansörü kliması doğalgazı olsun çarşıya yakın olsun yeter çok bişe istemiyom
Aninda fisek hziiyla yapiliyor6 Eylül Ödevi
Ütü yapılacak, alternatif ödev pencere önleri silinecek
Manevi ödev : el - Kuddüs esmasının anlamına bakmak, okumak.
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Babayani
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@deep_sea
@yesa1
Bu arada evet canım o amele bendimsendin demi evin duvarlarini silip perdelerle falan epeyce ugrasanhem çalışıp hem evinin işini yapmak ne kadar ağır bisey farkında mısın.
haftada bi gündelikçi alsan sana aylik 800 e patlar en az.... onlar bütün gün evde sen hem is hem ev. ya evinize gündelikçi tut ya da kendine aylik 1000 tl ayır keyif parası. boşuna mi calisiyosun keyfini suremiceksen maasinin istifa et yani
şahsen evimin ince detay o kadar isini yapsam kendime mutlaka bisey alirim ben ödül olarak. benimki can değil mi. onlar yapıp dinleniyo sen yapıp işe gidiyosun
ben senin yerinde olsam kendime mücevher alır takip giderim düğünetam tur pirlanta al, suyolu bileklik al, altin künye kolye bisey al... taksit yaptir. kaynina da bi ceyrek al
Kızlar valla hak vererek güldüm yazdıklarınıza :) geçen gün kuyumcuya gittim tektaşım kırılmıştı aldım bilezik aldım bir de kolye valla sırf düğünde takmak için altın da severim orası ayrı tabihem birikim yapıyorum hem de kendim için harcıyorum tabi ki yoksa çalışmanın anlamı kalmıyor ki şu düğün bir bitse de kurtulsak aylardır kafam şişti biz de yaptık düğün kimseden para almadık ama nedense şimdi çok zor düğün yapmak kaynanama az kaldı şafak 9 gün
Aylardır yapıyom ama canım yaaooohhhh sefan olsun ben burdan rahatladim becok iyi yapiyosun helal olsun sana
9 gün ölü taklidi yapacan artık
En iyi kaynana olu kaynana derler
Kız sus bizim annelerimiz de kaynanaEn iyi kaynana olu kaynana derler
Aylardır yapıyom ama canım yaaasıl ölü taklidini kaynanama gidince yapacağım kınadan bir gün önce giderek
Değişiyo kuzum ya.deniz manzaralı hayal zatenilk cümleleri okurken deli misin niye istemiyosun diyecektimbaktim da senin orta karar ev burdan cok güzel duruyo mali
valla iyi olur beybisi ya dediğin gibi hazır faizler de düşmüşkencok pahalı mi peki bu tarz evler almak istediğin yerde :)
Acaba senin kaynanayla benim kaynana aynı kişi mi ya da kardeş mikinadan bur gün önce de cok bekina sabahi gitsen yeter bence
benim kaynanam da düğün sahibi gibi her işe girismemi bekliyo benden ama çok beklerbana ne ben evlenirken napti da deli gibi onlara koşturcam hic
Yap tabi kız acıma al kendine en güzelinden.biz almadık da noldu sanki kıymete mi geçtiKızlar valla hak vererek güldüm yazdıklarınıza :) geçen gün kuyumcuya gittim tektaşım kırılmıştı aldım bilezik aldım bir de kolye valla sırf düğünde takmak için altın da severim orası ayrı tabihem birikim yapıyorum hem de kendim için harcıyorum tabi ki yoksa çalışmanın anlamı kalmıyor ki şu düğün bir bitse de kurtulsak aylardır kafam şişti biz de yaptık düğün kimseden para almadık ama nedense şimdi çok zor düğün yapmak kaynanama az kaldı şafak 9 gün
Değişiyo kuzum ya.deniz manzaralı hayal zatençok pahalı onlar.3+1 değil de 2+1 yeter bize zaten çocuk da yok.yani muhitine mevkine göre 100 bine de var 250ye de var.hem bütçeyi çok zorlamasın hem de hemen ödeyelim bitsin dönelim istiyorum.130a kadar yolu var.araba var az bi altın falan var.onları peşinat yapmayı düşünüyoruz.kalanı da kredi çeksek çok sarsmaz üç dört seneye öder bitiririz gibi ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?