Bekliyorum seniMaşallah kuzuma
Ben de başlicam eve dönim inşallah
Gel gel çok acımayacak
Telefon şarjdaydı instagram açmadım daha kuzum, bakıyorum şimdi.
Bu arada 2.1 verdim kilo
Günaydın :)
Ütüm yok ama diğer ödev yapılacak
Manevi ödevi bayağı yapmam lazım bu ara çok uzaklaştım için rahat değil hiç
Genel olarak ev süpürüp silinecek
Yemek yapılacak
Bugün çok işim yok
Bir de kızlar sizden fikir almak istediğim bir konu var benden büyük evlilikte benden daha tecrübeli olanlarınız var acaba diyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bence yanlış değil :)
Kaynımın düğünü var ve biz ona yatak odası aldık BASKIYLA biz iki maaşız ya para çok bizde bize hep böyle bakılır ve bu vakte kadar yaptığımız şeyler sadece düğün masrafı 6000 i buldu ve bu zamana kadar yaptıklarımız zaten sayılmaz kaynanam evini tadilat yaptırdı her şeyde yardım ettik abartmıyorum 50.000 vermişizdir kendisine neyse eşim dün akşam diyor ki bana ben kardeşime bir de tam altın takayım ben de abartma dedim zaten yatak odası aldın o kadar param yok ki tüp bebekle uğraşıyoruz yıllardır bir tüp bebek maliyeti 13-14 bin biraz tartıştık ama sonunda bana hak verdi ama ben yine de kızgınım arada nankörlük yaptı bana ayyy çok uzadı ama haksız mıyım hanımlar
Ayy canım bu kadar şey almanız bile çok fazla, şok oldum resmen. Daha neler üstüne birde altın olmaz. Çok haklısınGünaydın :)
Yemek yapılacak
Bugün çok işim yok
Bir de kızlar sizden fikir almak istediğim bir konu var benden büyük evlilikte benden daha tecrübeli olanlarınız var acaba diyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bence yanlış değil :)
Kaynımın düğünü var ve biz ona yatak odası aldık BASKIYLA biz iki maaşız ya para çok bizde bize hep böyle bakılır ve bu vakte kadar yaptığımız şeyler sadece düğün masrafı 6000 i buldu ve bu zamana kadar yaptıklarımız zaten sayılmaz kaynanam evini tadilat yaptırdı her şeyde yardım ettik abartmıyorum 50.000 vermişizdir kendisine neyse eşim dün akşam diyor ki bana ben kardeşime bir de tam altın takayım ben de abartma dedim zaten yatak odası aldın o kadar param yok ki tüp bebekle uğraşıyoruz yıllardır bir tüp bebek maliyeti 13-14 bin biraz tartıştık ama sonunda bana hak verdi ama ben yine de kızgınım arada nankörlük yaptı bana ayyy çok uzadı ama haksız mıyım hanımlar
Bu daha anlattığım şey canım anlatmadığım o kadar çok şey var ki bu konuda biz hep para kaynağı olarak görülüyoruz eşim de ben de memuruz bize hep dedikleri amaan siz bir maaşınızla halledersiniz dokunmaz sizebnce tüp bebek gibi bir sağlık probleminiz varsa otursunşar birazda onlar size yardım etsin. ne iş yapıyorsunuz ki sizden beklentiler bu kdr büyük
Buna dur demeniz lazım, hakları yokk böyle bir şeye, hem de hiç yokBu daha anlattığım şey canım anlatmadığım o kadar çok şey var ki bu konuda biz hep para kaynağı olarak görülüyoruz eşim de ben de memuruz bize hep dedikleri amaan siz bir maaşınızla halledersiniz dokunmaz size
Elbette haklısın ya saçmalamış eşin. Çok istiyorsa çeyrek taksın bari.Günaydın :)
Yemek yapılacak
Bugün çok işim yok
De mi canım zaten bir yatak odası kaç lira düşünAyy canım bu kadar şey almanız bile çok fazla, şok oldum resmen. Daha neler üstüne birde altın olmaz. Çok haklısın
Günaydın :)
Yemek yapılacak
Bugün çok işim yok
Eşine çok sinir oldum ya. Tamam da fazla mı o para sanki. Geleceğe yatırım yapılır.Bu daha anlattığım şey canım anlatmadığım o kadar çok şey var ki bu konuda biz hep para kaynağı olarak görülüyoruz eşim de ben de memuruz bize hep dedikleri amaan siz bir maaşınızla halledersiniz dokunmaz size
Kendi ailemin ihtiyacı olduğunda onlara da gönderiyoruz canım ama kaynanama olanın 10 da biri etmez bizimkiler ihtiyacı olsa dahi söylemez eşim o yönden lafını etmez hakkını yiyememElbette haklısın ya saçmalamış eşin. Çok istiyorsa çeyrek taksın bari.
Yanlış anlama lütfen ama inş kendi ailene de yardım ediyorsundur. Ev tadilatına o kadar para benim için çok fazla.
Ben dur dediimden eşimin adı cimriye çıktı bekarken cömertmiş hep böyle der kaynımBuna dur demeniz lazım, hakları yokk böyle bir şeye, hem de hiç yok
Ama bak yeter dediğin anda nankörlük etmiş ve duygusal bakmıyorsun demiş. Öf neden böyle bu erkeklerKendi ailemin ihtiyacı olduğunda onlara da gönderiyoruz canım ama kaynanama olanın 10 da biri etmez bizimkiler ihtiyacı olsa dahi söylemez eşim o yönden lafını etmez hakkını yiyemem
Döv kız o kocan olacak herifi. Hatta toplanıp beraber dövelim.Günaydın :)
Yemek yapılacak
Bugün çok işim yok
Bu daha anlattığım şey canım anlatmadığım o kadar çok şey var ki bu konuda biz hep para kaynağı olarak görülüyoruz eşim de ben de memuruz bize hep dedikleri amaan siz bir maaşınızla halledersiniz dokunmaz size
Ben düşsem onlar hiç sormazlar hiç ne de olsa paraları var çok şükür iki maaş giriyor ama biz ot yemiyoruz ki bizim de masrafımız kiramız var ki bir tüp bebekle de olmadı hep tüp bebek yapıyoruz yıllardır para dayanmıyor valla ben de bu durumun önüne geçmeye çalışınca ki başardım 2 yıldır muslukları akmıyor eşimin adı cimri oldu :)valla bence haklsin. cift maas da olsa sonuçta sen emek veriyosun. evde oturup kocanin maaşına karissan bir nebze hak verirdim kocana.
ama sen doğmamış çocuğun rizkini niye yedireceksin ona buna. biz ikimiz de memuruz. ücretsiz izindeyim. bebegim olunca kenarda 15 16 bin lira paramiz vardı. çocuk hasta olunca buhar olup uçtu. hem bu düğünle bitecek mi. dogumuydu sunuydu bunuydu sürekli talep halinde olacaklar.
kesinlikle verme. Allah seni neyle sinayacak bilemiyosun. onlara vereceğine hesap ac biriksin.
Maaşınız iyi diye ömür boyu milleti mi sırtlicakmışsınız yani o nasıl bi yüzsüzlük öyle,başkalarına ne sizin paranızdan.yatakodası almışsınız masraf da yapmışsınız daha ne yapcaksınız canım.haklısın valla ben olsam ben de istemem o kadar masraf yapmışken bi de üstüne tam takmakBu daha anlattığım şey canım anlatmadığım o kadar çok şey var ki bu konuda biz hep para kaynağı olarak görülüyoruz eşim de ben de memuruz bize hep dedikleri amaan siz bir maaşınızla halledersiniz dokunmaz size
Yüzsüz. Kendisi de evleniyor " göreceğiz seni de ne kadar comertsin " dersinBen dur dediimden eşimin adı cimriye çıktı bekarken cömertmiş hep böyle der kaynım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?