Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın bonusum

ben de özledim sizleri. inşallah elim işe değerse yazarim

Günaydın
Bende özledim burayı. Hep bakıyordum. İyi oldu, teşekkürler

Günaydın :) iyi yaptın bencede herkes istiyorda nego olmayınca yazası gelmiyor kimsenin..
Yazayım ozaman dün yaptıklarımı çünki bugüne pek iş kalmadı :)
Mutfak dolaplarını sildim,
Odaların camlarını ben balkonu eşim sildi,
Koltukların yastıklarını yıkadım,
Koltukları süpürdüm,
Nevresimleri değiştirdim,
1 makine çamaşır attım,
Bazaların başlıklarını temizledim,
Tüm evi dip köşe süpürüp sildim (bu arada şarjlı süpürge aldım ev 20 dakkada bitti innılmaz memnun kaldım)
Tozları aldım,
Banyo wcyi detaylıca çamaşır suyuyla temizledim.
Canlı ders derdimiz de sona erdi,perşembe cuma yüzyüze eğitime başlıyoruz inşallah. Tüm okullular Allaha emanet.

Jilyın mı yapıyosun

Bizde başlıyoruz perşembe cumada yeticekmi çocuklara böyle ya

Bizde başlıyoruz perşembe cumada yeticekmi çocuklara böyle ya
Kötünün iyisi artık kuzum. Canlı ders tam bir eziyetti bize. Heleki ufaklık dakkada odaya dalıyordu. Böyle başlar sonra düzene girer yavaş yavaş. Şimdi takip edecekler muhtemelen artış olacakmı vakalarda.. kapanmasında geri 2 güne razıyım ben vallahi.

Hanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.
Benimle yas tutacak değilsiniz, ben ne zaman toparlanırım Allah bilir.
Yazmaya devam edin

Biz ruhu yaşatırızda senin yerini dolduramayız.

Dört gözle bekliycez hepimiz

Senin yerin başka hocam :) arada gel sende ❤

Çok özlemiştim, iyi geldi
Arada da olsa yazarsan çok güzel olur Nego 'cum. Sevgiyle kucaklıyorum seni

Herkese yeniden merhaba.
Bugün evde yapılacak epey isim var. Ben artık agirlastigim için dün görümcem geldi sağolsun, onun yardımıyla her yer detaylı süpürüldü, silindi.
Bugün yıkanacak çamaşırlarım var, mutfak tezgahı detaylı temizlenecek. Artık bebeğin eşyalarini da yıkayıp ütülemeye başlamam lazım.

Canım süpürgenin markası ne

Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbine arada ses ver yeter canım benim... Zor çok zor ama dünyanın duzeni bu şekilde unutmayacaksin ama alisacaksin.
Rabbim yattığı yerde rahmetiyle merhametiyle muamele etsin . Kabri nur, mekanı cennet olsun inşaAllah

Canım süpürgenin markası ne
Philips fc 6724/01 speedpro markası. Robotla bunun arasında kalmıştım robotu izleyince bana göre değil dedim defalarca takılarak 1 saatte süpürecek ben çatlarım beklerken :) evim dublex merdivene kablo işkence oluyor. Sağlam olsun bir tane olsun (günlük/haftalık) hafif olsun seside az olsun dersen tavsiye ederin. Turbo modda 25 dk dayanıyor normal modda 45 dk. Gönlüm dysonda idi ama maddiyat buna yetti.

aynen benim gözümde dysonda ama bizi de aşıyor. Xiomi yi de övüyorlar ama çin markası almak istemiyorum. Philps hiç aklıma gelmemişti iyi ki sormuşum sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…