- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Günaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
2 gündür benimde aklımda buraya yazayım diye çünkü nereye yazarsam yazayım buranın yeri eksikliği apayrı bambaşka.
kk birinci noteri
@musluk suyu
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@patuli6153
Anka
LuckyMom
Psikolojik Deliii
Mehfam
@merve-onur
@Birtekefem
cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
Ödev değilde günlük işlerimizi yapalım düzenli yazalım zaten en ala ödev işleri yapıp yazmak düzende tutmak.
GünaydınGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
2 gündür benimde aklımda buraya yazayım diye çünkü nereye yazarsam yazayım buranın yeri eksikliği apayrı bambaşka.
kk birinci noteri
@musluk suyu
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@patuli6153
Anka
LuckyMom
Psikolojik Deliii
Mehfam
@merve-onur
@Birtekefem
cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
Ödev değilde günlük işlerimizi yapalım düzenli yazalım zaten en ala ödev işleri yapıp yazmak düzende tutmak.
Günaydın :) iyi yaptın bencede herkes istiyorda nego olmayınca yazası gelmiyor kimsenin..Günaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
kk birinci noteri
@musluk suyu
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@patuli6153
Anka
LuckyMom
Psikolojik Deliii
Mehfam
@merve-onur
@Birtekefem
cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
O zaman bugün yapicaklarimi kafamda netlestireyim bi.
Toz alincak
Ev supurulup silinecek
Tuvalet banyo temizlenecek
Yemek yapilacak
Bulasik makinesi yerlesilcek
Supurgenin filtresi yikanip kurutulcak
Camasirlar asilcak katlancak
Spor yapilacak
Kalk civciv kalk.
Bizde başlıyoruz perşembe cumada yeticekmi çocuklara böyle yaGünaydın :) iyi yaptın bencede herkes istiyorda nego olmayınca yazası gelmiyor kimsenin..
Yazayım ozaman dün yaptıklarımı çünki bugüne pek iş kalmadı :)
Mutfak dolaplarını sildim,
Odaların camlarını ben balkonu eşim sildi,
Koltukların yastıklarını yıkadım,
Koltukları süpürdüm,
Nevresimleri değiştirdim,
1 makine çamaşır attım,
Bazaların başlıklarını temizledim,
Tüm evi dip köşe süpürüp sildim (bu arada şarjlı süpürge aldım ev 20 dakkada bitti innılmaz memnun kaldım)
Tozları aldım,
Banyo wcyi detaylıca çamaşır suyuyla temizledim.
Canlı ders derdimiz de sona erdi,perşembe cuma yüzyüze eğitime başlıyoruz inşallah. Tüm okullular Allaha emanet.
Kötünün iyisi artık kuzum. Canlı ders tam bir eziyetti bize. Heleki ufaklık dakkada odaya dalıyordu. Böyle başlar sonra düzene girer yavaş yavaş. Şimdi takip edecekler muhtemelen artış olacakmı vakalarda.. kapanmasında geri 2 güne razıyım ben vallahi.Bizde başlıyoruz perşembe cumada yeticekmi çocuklara böyle ya
Bende günlerdir bir sürü iş yapıyorum bir sürü boş vaktim de kalıyor ve ben sanki hiç iş yapmiyormuşum gibi hissediyorum nego nun boşluğundan zannedersem. Birimiz görev vermeye başlasak iyi olur gibime geliyor yoksa toparlanamayacagiz gibi.
Nego iyimisin?
Bende aynı fikirdeyim nego gelince normal devam ederiz sonuçta girdikçe yazılar onuda üzmesin eğer çoğunluk devam derse bir şekilde hep birlikte temizlik ve düzene döneriz manevi temizligide unutmadan herkes bir yorum yazsın kim ne istiyor
Günaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
kk birinci noteri
@musluk suyu
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@patuli6153
Anka
LuckyMom
Psikolojik Deliii
Mehfam
@merve-onur
@Birtekefem
cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
O zaman bugün yapicaklarimi kafamda netlestireyim bi.
Toz alincak
Ev supurulup silinecek
Tuvalet banyo temizlenecek
Yemek yapilacak
Bulasik makinesi yerlesilcek
Supurgenin filtresi yikanip kurutulcak
Camasirlar asilcak katlancak
Spor yapilacak
Kalk civciv kalk.
Hanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.Günaydın :) iyi yaptın bencede herkes istiyorda nego olmayınca yazası gelmiyor kimsenin..
Koltukları süpürdüm,
1 makine çamaşır attım,
Tüm evi dip köşe süpürüp sildim (bu arada şarjlı süpürge aldım ev 20 dakkada bitti innılmaz memnun kaldım)
Tozları aldım,
Canlı ders derdimiz de sona erdi,perşembe cuma yüzyüze eğitime başlıyoruz inşallah. Tüm okullular Allaha emanet.
Hanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.
Benimle yas tutacak değilsiniz, ben ne zaman toparlanırım Allah bilir.
Yazmaya devam edin
Arada yazarımBiz ruhu yaşatırızda senin yerini dolduramayız.
Dört gözle bekliycez hepimiz
Leslie yapiyodum da sıkıldım hem de zaman istiyo o.. jillian 20 dk da isi bitiriyo tam benlikJilyın mı yapıyosun
Yaz aklimiz sende zatenArada yazarım
Senin yerin başka hocam :) arada gel sende ❤Hanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.
Yazmaya devam edin
Çok özlemiştim, iyi geldiGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
kk birinci noteri
@musluk suyu
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@patuli6153
Anka
LuckyMom
Psikolojik Deliii
Mehfam
@merve-onur
@Birtekefem
cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
Arada da olsa yazarsan çok güzel olurHanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.
Yazmaya devam edin
Biliyorum canımLeslie yapiyodum da sıkıldım hem de zaman istiyo o.. jillian 20 dk da isi bitiriyo tam benlik
Yaz aklimiz sende zaten
İnşaallah canımSenin yerin başka hocam :) arada gel sende ❤
Sağol canımÇok özlemiştim, iyi geldi
Arada da olsa yazarsan çok güzel olurNego 'cum. Sevgiyle kucaklıyorum seni
Canım süpürgenin markası neGünaydın :) iyi yaptın bencede herkes istiyorda nego olmayınca yazası gelmiyor kimsenin..
Koltukları süpürdüm,
1 makine çamaşır attım,
Tozları aldım,
Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbineHanımlar beni beklemeyin. Siz aktif bir şekil de yazarsanız mutlu olurum. Bensiz de güzelce devam edersiniz o birlik beraberlik ruhu bu sayfa da çoktan oluştu.
Yazmaya devam edin
Philips fc 6724/01 speedpro markası. Robotla bunun arasında kalmıştım robotu izleyince bana göre değil dedim defalarca takılarak 1 saatte süpürecek ben çatlarım beklerken :) evim dublex merdivene kablo işkence oluyor. Sağlam olsun bir tane olsun (günlük/haftalık) hafif olsun seside az olsun dersen tavsiye ederin. Turbo modda 25 dk dayanıyor normal modda 45 dk. Gönlüm dysonda idi ama maddiyat buna yetti.Canım süpürgenin markası ne
aynen benim gözümde dysonda ama bizi de aşıyor. Xiomi yi de övüyorlar ama çin markası almak istemiyorum. Philps hiç aklıma gelmemişti iyi ki sormuşum sağol canımPhilips fc 6724/01 speedpro markası. Robotla bunun arasında kalmıştım robotu izleyince bana göre değil dedim defalarca takılarak 1 saatte süpürecek ben çatlarım beklerken :) evim dublex merdivene kablo işkence oluyor. Sağlam olsun bir tane olsun (günlük/haftalık) hafif olsun seside az olsun dersen tavsiye ederin. Turbo modda 25 dk dayanıyor normal modda 45 dk. Gönlüm dysonda idi ama maddiyat buna yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?