Amin canım sağolRabbim inşirah ferahlığı versin kalbinearada ses ver yeter canım benim... Zor çok zor ama dünyanın duzeni bu şekilde unutmayacaksin ama alisacaksin.
Rabbim yattığı yerde rahmetiyle merhametiyle muamele etsin. Kabri nur, mekanı cennet olsun inşaAllah
Dyson v7 mi v8 mi bundan 200 tl pahalı ben sonradan gördüm istersen bi aRaştır canım. Ben robotları genel beğenmedim alışmılım ameleliğeaynen benim gözümde dysonda ama bizi de aşıyor. Xiomi yi de övüyorlar ama çin markası almak istemiyorum. Philps hiç aklıma gelmemişti iyi ki sormuşum sağol canım
Robot çok döküntüsü olmayana olabilir bana uymuyor şimdilik ilerde çocuklar büyüyünce düşünülür belki. V8 i takip ediyorum düşer belki diye düşmüyor fazlaDyson v7 mi v8 mi bundan 200 tl pahalı ben sonradan gördüm istersen bi aRaştır canım. Ben robotları genel beğenmedim alışmılım ameleliğebünyem kaldırmaz :)
Sensiz olmaz gi negom. İnan ki beğeni atınca bile nego burda bizi okuyor diyorum. İçim rahatlıyor.Belki saçma gelir ama. BöyleAmin canım sağol
koltugun altina sıkıştım gelemiyorum deDünden beri balkonda çamaşırlar var onları toplamam lazım evi süpürmem lazım ama hiç halim yok. Kvler çağırdı gelin diye hayat enerjim çekildi birden koltuğun altına saklanasım geliyor
Gelmicem dedim ama 3 4 saate ararlar gene. Öff kalkayım da iş yapayım diyorum ama zor geliyor.koltugun altina sıkıştım gelemiyorum de
is bana da cok zor geliyor su aralar kahve icince kendime gelirdim oda etki etmiyor artık. ustunden yapiyorm ne zamandirGelmicem dedim ama 3 4 saate ararlar gene. Öff kalkayım da iş yapayım diyorum ama zor geliyor.
Hep havalardanis bana da cok zor geliyor su aralar kahve icince kendime gelirdim oda etki etmiyor artık. ustunden yapiyorm ne zamandir
Olur canım olur. Ben bu sayfayı benim ihtiyacım olduğu için açmamıştım,düzenli planlı hayatın güzelliklerinden birileri daha faydalansın diye açmıştım. Bir çok kişinin de kalbine dokunabilmişim çok şükür.Sensiz olmaz gi negom. İnan ki beğeni atınca bile nego burda bizi okuyor diyorum. İçim rahatlıyor.Belki saçma gelir ama. Böyle
Bonus can gerçekten bende dağıttım gıçı başı. Toparlanma lazım. Heryer uçuşta.yeni evde bı düzen tutturamadim daha.
is bana da cok zor geliyor su aralar kahve icince kendime gelirdim oda etki etmiyor artık. ustunden yapiyorm ne zamandir
Bonus can gerçekten bende dağıttım gıçı başı. Toparlanma lazım. Heryer uçuşta.yeni evde bı düzen tutturamadim daha.
Dünden beri balkonda çamaşırlar var onları toplamam lazım evi süpürmem lazım ama hiç halim yok. Kvler çağırdı gelin diye hayat enerjim çekildi birden koltuğun altına saklanasım geliyor
Ben size böyle mi öğrettimis bana da cok zor geliyor su aralar kahve icince kendime gelirdim oda etki etmiyor artık. ustunden yapiyorm ne zamandir
Olur canım olur. Ben bu sayfayı benim ihtiyacım olduğu için açmamıştım,düzenli planlı hayatın güzelliklerinden birileri daha faydalansın diye açmıştım. Bir çok kişinin de kalbine dokunabilmişim çok şükür.
Hep yazarım ya sabah kalkar kalkmaz yatakları düzeltin, dağınıklık varsa toplayın, akşam mutfağı toplamadan çaydanlığa sabah çayının suyunu koymadan yatmayın diye. Bunlar ufak tefek ama bir düzeni oluşturmanın da en basit yolları. Amacım bir rutini sağlatmaktı. Bir hayır dua alayım yeterdi derdim. Üç beş kişi bile bu rutini oluşturduysa ne mutlu bana.
Hayatıma ayrı ayrı dokundunuz, yeni şeyler öğrendim sayenizde bende.
Siz bol bol iş yapıp yazın bende gördükçe mutlu olayım
Ben size böyle mi öğrettim
bende öyle valla. kalkip bisyler yapcam insallahBak mesela şu mesaja ben çok duygulandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?