Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin canım sağol

Sabah kahvaltı sofrası toplandı evleri yatakları topladim bulaşığı kaldırdım ocağı sildim çocuğu okula götürdüm saat 10da geldim oturma odası ile mutfağin halılarıni cirptim yerleri sildim halıları serdim banyoyu sildim paspaslari ciptim serdim Balkonu yıkadım beyazları yıkadım onları astım şimdi iğne oyası yapıyorum birazdan öğle yemeğini hazırlayıp yiyeceğim

aynen benim gözümde dysonda ama bizi de aşıyor. Xiomi yi de övüyorlar ama çin markası almak istemiyorum. Philps hiç aklıma gelmemişti iyi ki sormuşum sağol canım
Dyson v7 mi v8 mi bundan 200 tl pahalı ben sonradan gördüm istersen bi aRaştır canım. Ben robotları genel beğenmedim alışmılım ameleliğe bünyem kaldırmaz :)

Dyson v7 mi v8 mi bundan 200 tl pahalı ben sonradan gördüm istersen bi aRaştır canım. Ben robotları genel beğenmedim alışmılım ameleliğe bünyem kaldırmaz :)
Robot çok döküntüsü olmayana olabilir bana uymuyor şimdilik ilerde çocuklar büyüyünce düşünülür belki. V8 i takip ediyorum düşer belki diye düşmüyor fazla

Sensiz olmaz gi negom. İnan ki beğeni atınca bile nego burda bizi okuyor diyorum. İçim rahatlıyor.Belki saçma gelir ama. Böyle
Olur canım olur. Ben bu sayfayı benim ihtiyacım olduğu için açmamıştım,düzenli planlı hayatın güzelliklerinden birileri daha faydalansın diye açmıştım. Bir çok kişinin de kalbine dokunabilmişim çok şükür.
Hep yazarım ya sabah kalkar kalkmaz yatakları düzeltin, dağınıklık varsa toplayın, akşam mutfağı toplamadan çaydanlığa sabah çayının suyunu koymadan yatmayın diye. Bunlar ufak tefek ama bir düzeni oluşturmanın da en basit yolları. Amacım bir rutini sağlatmaktı. Bir hayır dua alayım yeterdi derdim. Üç beş kişi bile bu rutini oluşturduysa ne mutlu bana.
Hayatıma ayrı ayrı dokundunuz, yeni şeyler öğrendim sayenizde bende.
Siz bol bol iş yapıp yazın bende gördükçe mutlu olayım

Bonus can gerçekten bende dağıttım gıçı başı. Toparlanma lazım. Heryer uçuşta.yeni evde bı düzen tutturamadim daha.
Dünden beri balkonda çamaşırlar var onları toplamam lazım evi süpürmem lazım ama hiç halim yok. Kvler çağırdı gelin diye hayat enerjim çekildi birden koltuğun altına saklanasım geliyor
is bana da cok zor geliyor su aralar kahve icince kendime gelirdim oda etki etmiyor artık. ustunden yapiyorm ne zamandir
Ben size böyle mi öğrettim

Ya senin düşündüğünden daha fazlası var öyle ufak bi dokunuş değil burda paylaştığımız.

Yeri gelir kocamızın bile akşama kadar naptın deyip ağzını eğdiği hor gördüğü işlerimizin aslında ne kadar önemli değerli olduğunu gördüm gördük.
Ve bunlarla başettiğimizde kendimizi daha önemsedik neler yapabiliyoruz diye.

Ben kendi adıma seni öncesinden daha çok tanıdım çünkü daha çok gerçek hayata dair şey vardı burda.

Eminim sende öyle.

Allah biliyor elimi neye atsam aklıma geliyorsun yada kızlarla yaptığımız öğrendiğimiz bişeyi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…