Birbirimizin hayatına dokundukYa senin düşündüğünden daha fazlası var öyle ufak bi dokunuş değil burda paylaştığımız.
Yeri gelir kocamızın bile akşama kadar naptın deyip ağzını eğdiği hor gördüğü işlerimizin aslında ne kadar önemli değerli olduğunu gördüm gördük.
Ve bunlarla başettiğimizde kendimizi daha önemsedik neler yapabiliyoruz diye.
Ben kendi adıma seni öncesinden daha çok tanıdım çünkü daha çok gerçek hayata dair şey vardı burda.
Eminim sende öyle.
Allah biliyor elimi neye atsam aklıma geliyorsun yada kızlarla yaptığımız öğrendiğimiz bişeyi hatırlıyorum.
Pırıl pırıl ettim her bir yanıBen size böyle mi öğrettim
Pırıl pırıl ettim her bir yanı
Evet yaa çok özledim siziiGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
2 gündür benimde aklımda buraya yazayım diye çünkü nereye yazarsam yazayım buranın yeri eksikliği apayrı bambaşka.
@samdan
M Musluk Suyu
@terliksuu
Aktif Lora
pawlover
@patuli6153
@Anka
LuckyMom
@Psikolojik Deliii
@reyyanK
M merve_eymen
Birtekefem
@cyd86
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Feslegen Kokulu Nane
Ödev değilde günlük işlerimizi yapalım düzenli yazalım zaten en ala ödev işleri yapıp yazmak düzende tutmak.
Bebek konularında hassas biri olaraktan çok üzüldüm, eğer istiyorsan sağlıkla büyüsün güzel haberler al inşallahBen de iş yapacam diye başladım evi detaylı süpürdüm yerleri ellerimle sileyim dedim ama mutfağa girdigim gibi midem bulandı orayı öyle bıraktım evi süpürdüm kasiğım ağrıdı ki ben buraya yazamadım ki en çok sizlerle konuşmak isterdim. 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendim doktora gittim kese vardı sadece ve kese küçüktü bebek yoktu geç döllenme dedi 10 gün sonra çağırdı gittik kese büyümüş bebek yok şok oldum doktor belki küçüktür goremiyoruzdur ya da boş gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı perşembe gidicem sonucu öğrenicem o yüzden hem bedenen hem ruhen kötü zamanlar geçiriyorum elimden geldiğince iş yapmaya çalışıyorum buraya gelip bakıyorum oğlum zaten bırakmıyor enerji bombası maşallah ne uzun yazdım ama işte burayı bu sayfayı buradakileri gerçekten arkadaşım dostum ablam kardeşim gibi görüyorum umarım daima buralarda oluruz öyle böyle açımızla sevincimizle hep birlikte ağlar hep birlikte güleriz
İnşallah hayırlı haber alırsınBen de iş yapacam diye başladım evi detaylı süpürdüm yerleri ellerimle sileyim dedim ama mutfağa girdigim gibi midem bulandı orayı öyle bıraktım evi süpürdüm kasiğım ağrıdı ki ben buraya yazamadım ki en çok sizlerle konuşmak isterdim. 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendim doktora gittim kese vardı sadece ve kese küçüktü bebek yoktu geç döllenme dedi 10 gün sonra çağırdı gittik kese büyümüş bebek yok şok oldum doktor belki küçüktür goremiyoruzdur ya da boş gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı perşembe gidicem sonucu öğrenicem o yüzden hem bedenen hem ruhen kötü zamanlar geçiriyorum elimden geldiğince iş yapmaya çalışıyorum buraya gelip bakıyorum oğlum zaten bırakmıyor enerji bombası maşallah ne uzun yazdım ama işte burayı bu sayfayı buradakileri gerçekten arkadaşım dostum ablam kardeşim gibi görüyorum umarım daima buralarda oluruz öyle böyle açımızla sevincimizle hep birlikte ağlar hep birlikte güleriz
Boş gebelik yaşamış biri olarak umarım değildir diyorum. Üzüntünü anlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.Ben de iş yapacam diye başladım evi detaylı süpürdüm yerleri ellerimle sileyim dedim ama mutfağa girdigim gibi midem bulandı orayı öyle bıraktım evi süpürdüm kasiğım ağrıdı ki ben buraya yazamadım ki en çok sizlerle konuşmak isterdim. 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendim doktora gittim kese vardı sadece ve kese küçüktü bebek yoktu geç döllenme dedi 10 gün sonra çağırdı gittik kese büyümüş bebek yok şok oldum doktor belki küçüktür goremiyoruzdur ya da boş gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı perşembe gidicem sonucu öğrenicem o yüzden hem bedenen hem ruhen kötü zamanlar geçiriyorum elimden geldiğince iş yapmaya çalışıyorum buraya gelip bakıyorum oğlum zaten bırakmıyor enerji bombası maşallah ne uzun yazdım ama işte burayı bu sayfayı buradakileri gerçekten arkadaşım dostum ablam kardeşim gibi görüyorum umarım daima buralarda oluruz öyle böyle açımızla sevincimizle hep birlikte ağlar hep birlikte güleriz
Teşekkür ederim canım rabbim herşeyin hayırlısını versin ne dersek diyelim onun dediği olurBoş gebelik yaşamış biri olarak umarım değildir diyorum. Üzüntünü anlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Hakkımızda hayırlısı supriz haberdi ama çok çok mutlu olmuştum endişe oluyor mutlaka ama rabbimden hayırlısını istiyorum ağladım üzüldüm ama ne yaparsak yapalım kendimizi bırakmak gerektiğine inanıyorum çünkü bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok elimiz kolumuz bağlı umarım hayırlı haberler alırızBebek konularında hassas biri olaraktan çok üzüldüm, eğer istiyorsan sağlıkla büyüsün güzel haberler al inşallah
Aynen canım nasipten öteye gidilmiyor belki denk gelmişindir 3 yılı aşkın süredir ben de istiyorum ama nasip işte olmayınca olmuyor. Geç döllenme ise gözükmemesi normal ama bence benim tüpte de beni korkutmuşlardı ama 7+1de ancak görebilmiştik. Nasip olmadı kalbi durdu sonra ama geçte gözükebiliyolar sen moralini yüksek tut stres en büyük etken biliyosunHakkımızda hayırlısı supriz haberdi ama çok çok mutlu olmuştum endişe oluyor mutlaka ama rabbimden hayırlısını istiyorum ağladım üzüldüm ama ne yaparsak yapalım kendimizi bırakmak gerektiğine inanıyorum çünkü bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok elimiz kolumuz bağlı umarım hayırlı haberler alırız
Amin canım amin insallah gerçekten hisler duygular hepsi karışıyor sakinleşmeye çalışmaktan başka bir şey gelmiyor elimizdenİnşallah hayırlı haber alırsın
Bu konular çok hassas ve böyle hissetmen de çok normal. Sonu güzel olur inşallah
Hayırlısıyla en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor göremediği için öyle dedi ve dün acile gittim dayanamadım zaman çok zorluyor 7+5ti ve yine göremediler kese var bebek yok dedi ama işte yine bir ümit oluyor perşembe kesinleşecek hakkımızda hayırlısı insallahAynen canım nasipten öteye gidilmiyor belki denk gelmişindir 3 yılı aşkın süredir ben de istiyorum ama nasip işte olmayınca olmuyor. Geç döllenme ise gözükmemesi normal ama bence benim tüpte de beni korkutmuşlardı ama 7+1de ancak görebilmiştik. Nasip olmadı kalbi durdu sonra ama geçte gözükebiliyolar sen moralini yüksek tut stres en büyük etken biliyosun
Karından mı baktı? Yolk sac gözüküyor muydu acaba? Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah üzme kendiniHayırlısıyla en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor göremediği için öyle dedi ve dün acile gittim dayanamadım zaman çok zorluyor 7+5ti ve yine göremediler kese var bebek yok dedi ama işte yine bir ümit oluyor perşembe kesinleşecek hakkımızda hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?