Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birbirimizin hayatına dokunduk kıymet bilenler gerçek dostlar kaldı geriye.
Temizlikle ilgili çok şey öğrendim, güzel hayat dersleri aldım bende.
Akşam yatarken yarın ne ödev versem diye düşünüp yattım. Birine dokunmaktı amaç. Çok şükür birbirimizin kalplerine dokunduk.
Aldığımı yerine koymayı babamdan öğrendim ben. Bugünün işini yarına bırakmamayı, bir işi özenerek aşkla yapmayı, düzen kurmayı hep babamdan öğrendim, annemden güzel yemekler yapmayı. Allah razı olsun ikisinden de.

Evet yaa çok özledim sizii

Kaç gündür ben de okuyup bekliyordum negoyu da merak ediyorum bir yandan. Mesajlarını görünce mutlu oldum ben de evdeki işlere devam ettim, geçen hafta bir gün bile oturmadım evde yapmak istediğim her işi yaptım. Cumartesi yarım gün temizliğe abla geldi camları sildi, banyoyu detaylı temizledi, mutfak dolaplarının dışını da sildi. Hafta sonu misafir ağırladım. Bugün dinleniyorum. Yarın sabah tekrar erkenden kalkıp günlük işlere devam ederim, mutfakta yağ lekeli duvarlarım var ne yaptıysam çıkmadı zımparalayıp tekrar boyuycam

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Banyo sildim
WC lavabo ovdum
Çamaşırları katladım 3 makine
Balkonu üstten süpürdüm
Kızımın kışlıkları ve mevsimliklerini çıkardım bu sefer dağıtmadım ortalığı
Yazlıklarını kaldırdım
Küçülmüşleri ayırdım
Yemek bozulmuş evvelsi gün yapmıştım hemde :/ makarna haşladım
Şimdi çay keyfi yapıyorum

Ben de iş yapacam diye başladım evi detaylı süpürdüm yerleri ellerimle sileyim dedim ama mutfağa girdigim gibi midem bulandı orayı öyle bıraktım evi süpürdüm kasiğım ağrıdı ki ben buraya yazamadım ki en çok sizlerle konuşmak isterdim. 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendim doktora gittim kese vardı sadece ve kese küçüktü bebek yoktu geç döllenme dedi 10 gün sonra çağırdı gittik kese büyümüş bebek yok şok oldum doktor belki küçüktür goremiyoruzdur ya da boş gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı perşembe gidicem sonucu öğrenicem o yüzden hem bedenen hem ruhen kötü zamanlar geçiriyorum elimden geldiğince iş yapmaya çalışıyorum buraya gelip bakıyorum oğlum zaten bırakmıyor enerji bombası maşallah ne uzun yazdım ama işte burayı bu sayfayı buradakileri gerçekten arkadaşım dostum ablam kardeşim gibi görüyorum umarım daima buralarda oluruz öyle böyle açımızla sevincimizle hep birlikte ağlar hep birlikte güleriz

Bebek konularında hassas biri olaraktan çok üzüldüm, eğer istiyorsan sağlıkla büyüsün güzel haberler al inşallah

İnşallah hayırlı haber alırsın
Bu konular çok hassas ve böyle hissetmen de çok normal. Sonu güzel olur inşallah

Boş gebelik yaşamış biri olarak umarım değildir diyorum. Üzüntünü anlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Bebek konularında hassas biri olaraktan çok üzüldüm, eğer istiyorsan sağlıkla büyüsün güzel haberler al inşallah
Hakkımızda hayırlısı supriz haberdi ama çok çok mutlu olmuştum endişe oluyor mutlaka ama rabbimden hayırlısını istiyorum ağladım üzüldüm ama ne yaparsak yapalım kendimizi bırakmak gerektiğine inanıyorum çünkü bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok elimiz kolumuz bağlı umarım hayırlı haberler alırız

Aynen canım nasipten öteye gidilmiyor belki denk gelmişindir 3 yılı aşkın süredir ben de istiyorum ama nasip işte olmayınca olmuyor. Geç döllenme ise gözükmemesi normal ama bence benim tüpte de beni korkutmuşlardı ama 7+1de ancak görebilmiştik. Nasip olmadı kalbi durdu sonra ama geçte gözükebiliyolar sen moralini yüksek tut stres en büyük etken biliyosun

İnşallah hayırlı haber alırsın
Bu konular çok hassas ve böyle hissetmen de çok normal. Sonu güzel olur inşallah
Amin canım amin insallah gerçekten hisler duygular hepsi karışıyor sakinleşmeye çalışmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden

Hayırlısıyla en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin doktor göremediği için öyle dedi ve dün acile gittim dayanamadım zaman çok zorluyor 7+5ti ve yine göremediler kese var bebek yok dedi ama işte yine bir ümit oluyor perşembe kesinleşecek hakkımızda hayırlısı insallah

Karından mı baktı? Yolk sac gözüküyor muydu acaba? Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…