Hakkımızda hayırlısı supriz haberdi ama çok çok mutlu olmuştum endişe oluyor mutlaka ama rabbimden hayırlısını istiyorum ağladım üzüldüm ama ne yaparsak yapalım kendimizi bırakmak gerektiğine inanıyorum çünkü bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok elimiz kolumuz bağlı umarım hayırlı haberler alırız
Buraya yazınca yada siz mesajlarıma cevap verince gerçek dostlarımla konusuyomusum gibi oluyor bütün yalnızlığım Bi ada uçup gidiyor Allah razı olsun hepinizden
Bende izninizle bir derdimi (cidden dert oldu bana) danışmak ve objektif yorum almak istiyorum. Bdv deki gelişigüzel yorumlardan çok 4-5samimi yoruma ihtiyacım var
Senelerdir ailelerden uzak bir ilde yaşıyoruz. Yurt dışından taşındık buraya. Ben tüm akraba ve arkadaşlarımı bırakıp geldim eşimde aynı şekilde. Ama anne babalarımız türkiyede,şuan bize 4 saat mesafedeler. Eşimin işinden tazminatından dolayı bugüne kadar buradan bağlarımızı koparıp tam anlamıyla sahil kenarı kasaba olan eşimin memleketine taşınamadık.. senelerdir yalnızız.. öyle çat kapı gelecek misafirimiz,samimiyete güvenip gideceğimiz kimsemiz yok,olmadı. Hastalıkta bile çocuklarla süründüm bakanım,yardım edenim olmadı. Öyle insan delisi,sürekli günler misafirlikler peşinde koşturacak birisi değilim ama bu yalnızlıkta çok gelmeğe başladı bana. Şimdi eşim işten ayrıldı,tazminatını aldı hamdolsun evin borcunu da kapattık. Şuan işi var ama kalıcı değil. Araştırıyor eğer iyi bir iş bulursa yazın bu ilde bulunan kendi daireme taşınacağım. Ama ben memlekete taşınmak istiyorum. Annemlerin olduğu ile. En azından annem,kardeşim var, birkaç iyi arkadaşım var. Kaynanamlar köyündeler bana zararları yok onlarlada yakın olacağız. Ama eşim büyük adım diyor kararsız. Gidersek uzun süre yine kiracı olacağız buradaki evi satmam diyor. Bense nereye kadar yapayalnız olacağız diyorum.. iyice düşün dedi çekti gitti odaya. Annemler dünden razı oraya gitmemize ama eşimden o hevesi göremiyorum. En azından bunalınca kahve içecek,buyur edecek,hastalanınca çocukları emanet edecek birilerine çok ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ve değerli yorumlarınızı bekliyorum hanımlar❤
Yok annemlerle arası bendende iyi. Sakin hayat için ölüp biten cinsten kendisi. Bu inadını ben çözemiyorum bonus. Evet büyük bir ilçedeyiz baya merkezi ama ikimizinde içi gidiyor memlekete gidince. Bazen dönmek istemeyiz izin alır 1 gün daha kalalım diye. Şimdi onu buraya bağlayan hiçbir şey yokken neden böyle bilmiyorum. Diretirsem gidecek biliyorum peki sence ben doğru olanımı istiyorum? Sen olsan tercihin ne olurdu?Annenlerden çekindiği bişey falan var mı?
Araları nasıl?
Siz merkezi bi yerdeyseniz eğer daha sakin bi yere gitme düşüncesi bazen sıkılırım napıcam gibi gelebilir ona.
Kendi ailesine yakın olmak için can atıyo erkekler senin eşin istemiyomu onlara yakın olmayı allah allah
Yok annemlerle arası bendende iyi. Sakin hayat için ölüp biten cinsten kendisi. Bu inadını ben çözemiyorum bonus. Evet büyük bir ilçedeyiz baya merkezi ama ikimizinde içi gidiyor memlekete gidince. Bazen dönmek istemeyiz izin alır 1 gün daha kalalım diye. Şimdi onu buraya bağlayan hiçbir şey yokken neden böyle bilmiyorum. Diretirsem gidecek biliyorum peki sence ben doğru olanımı istiyorum? Sen olsan tercihin ne olurdu?
Yok istanbul sınırındayız buradaki evi elden çıkarmak istemem. Kalsın kirada.Şöyle söyleyim buradan aldığım kira ile memlekette hem kiramı hemde faturalarımı öderim. Maaşımızdan sadece yeme içme karşılanır. Şimdi taşınma herkoşulda var ya evime ya memlekete. O düzen bozulacak nasılsa bozulmuşken memleket diyorum işte bende. Eşim evcil ailecil hiç arkadaşlarıyla buluşup birşey yapmaz,ailesine düşkündür ama yakına gitmesede olur kafasında. Bu yaşa kadsr tektik,çocukları büyüttük ne gerek var bu saatten sonra onlar sana arkadaş olur zaten diyor 10 yaşındalar dahaBenim eşiminde böyle bi düşüncesi var bende tedirginim.
Gidip kalmak ayrı işte komple düzeni taşımak ayrı.
Eşinin çok iyi iş arkadaşları falan mı var?
Senin düşündüğün doğru tabiki. Evi satıp ordan mı almak istiyosun sen?
Yok istanbul sınırındayız buradaki evi elden çıkarmak istemem. Kalsın kirada.Şöyle söyleyim buradan aldığım kira ile memlekette hem kiramı hemde faturalarımı öderim. Maaşımızdan sadece yeme içme karşılanır. Şimdi taşınma herkoşulda var ya evime ya memlekete. O düzen bozulacak nasılsa bozulmuşken memleket diyorum işte bende. Eşim evcil ailecil hiç arkadaşlarıyla buluşup birşey yapmaz,ailesine düşkündür ama yakına gitmesede olur kafasında. Bu yaşa kadsr tektik,çocukları büyüttük ne gerek var bu saatten sonra onlar sana arkadaş olur zaten diyor 10 yaşındalar dahayani işeten eve evden işe hafta sonu bizlerle etkinlik ona artıyor bile.. oyüzden umursamıyor işte.
Onun derdi daha iyi iş bulurum. Düzenimide bozmam otururum yerimde..Tabi iş bulursa temelli kalacağız çok iyi biliyor. 2 ay düşünelim dedi tamam dedim enson. Tartışacak halim bile yok. Düz mantık onunkisi. Kendisi gezme arkadaş meraklısı olsaydı 10 kez gitmişti çoktan. Allah razı olsun dinledin,yorum yaptın çoksağol. Sadece ben diretirim gideriz ama en ufak birşeyde senin yüzünden der diye korkuyorum.Yalnızlığa alışmış ama kafa dengi bi arkadaş çiftle görüşüp muhabbetiniz olursa ondan da çok keyif alacağını kavraması lazım.
E evide durucak hiç olmadı geri dönme şansı var. Herkesin şu ara istediği durum.
Maddi açıdan geçimde daha ucuz olur.
Bu durumun artılarını gözünde canlandırması için onları daha çok vurgulaman lazım belki.
Onun derdi daha iyi iş bulurum. Düzenimide bozmam otururum yerimde..Tabi iş bulursa temelli kalacağız çok iyi biliyor. 2 ay düşünelim dedi tamam dedim enson. Tartışacak halim bile yok. Düz mantık onunkisi. Kendisi gezme arkadaş meraklısı olsaydı 10 kez gitmişti çoktan. Allah razı olsun dinledin,yorum yaptın çoksağol. Sadece ben diretirim gideriz ama en ufak birşeyde senin yüzünden der diye korkuyorum.
İşte bende ondan diyorum ikna olması için gözüne sokmak lazım bişeyleri diye.
Gerçi diyeceği lafları çokta takmamak lazım sonuçta sende kaç senedir o istiyo diye ordasın.
Evet onu için herşeyi herkesi bırakıp buralara yerleştim. 1 gün olsun yardımcı talep etmeden ikiz çocuk büyüttüm. Kendi kendime yettim hep. Köprüden önce son çıkıştı bu olmazsa ben düzenimi kurup oturacağım. Vay efendim anam babam yaşlandı yok memleketi özledim diye o gelecek birkaç sene sonra ozamanda ben kılımı kıpırdatmam. Allahtan bir huyum varki kapı aralıktı diye hep umud ettim kesin kalırsak ben yinede üstesinden gelir kendime yeterim. Artık kendi kendine düşünür durur napalımLuckyMom hem dinlerim ne demek uzun zamandır bu meseleyi düşünüyosun takıyosun biliyorum.
Allah hayırlısını doğru kararı vermeyi nasip etsin
Evet karından baktı ve bir şey görünmüyor sanırım şok olduğundan hicbir şey soramadımKarından mı baktı? Yolk sac gözüküyor muydu acaba? Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah üzme kendini
Amin canım çok çok sağ ol ve durdukça arabalar kafamda dolanıyor canım sıkılıyor o yüzden bir şeyler yapmak tabi zorlamıyorum dinleniyorum iyi geliyor yoksa enerjim dahaçok düşüyor üzülüyorum bu sefer oğlum anlıyor o da durgunlaşıyor daha kötü oluyorumM merve_eymen canım çok geçmiş olsun. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın. Tam emin olmadan kendini işe güce vurma dinlen bu süreçte.
Amin sağ ol canım allah herkesin gönlünde olanı yaşamına dahil etsin inşallah ve öyle mümkün olduğunca iyi ya da kötü düşünmeden perşembeye bırakıp her şeyi net öğrenmek ona göre yaşamak istiyorum veren Allah alan Allah üzülmemek elde değil ama tevekkül edip beklemek hayrın nereden nasil geleceğini bilmiyoruz umarım hayırlı haberler alirimMervecim üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah gönlüne göre versin.
Üzülmemeye çalış nolur kendiliğinden hamile kalmak gibi bir nimete sahipsin bu sefer olmazsa bile yeniden olur inşallah.
Aynen dr demişti banada böyle.
Ailem den çok Uzakta yaşıyorum hiç arkadaşımda yok eşimle de sorunlarim var kaynanam la beraber yaşıyoruz anlat anlat bitmez zaten buraya da kafa dağıtmaya biraz eğlenmeye geliyorum ama sizin gibi insanlarla tanıştım okadar gönülden hissediyorum ki varlığınızı hepiniz e teşekkür ederimNe güzel yazmışsın. Neden yalnız hissediyosun kendini?
İnşallah güzel haber alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsunEvet karından baktı ve bir şey görünmüyor sanırım şok olduğundan hicbir şey soramadım
Insanın insana ihtiyacı var ailesine ya da ailesi kadar yakınlara bende ailemden uzak kv ile aynı şehirde ama haftada bir görüşürüz hep işime koşmaz ağızda koşar yani o yüzden tek kalmak yalnizlasmak nedir bilirim Allah yardımcın olsun. Durumunuz iyi esin aileni seviyor oraya gitmeyi de seviyor ama aklında ne var ki kararsız ona sor bence eğer geçerli bir nedeni yoksa taşınma konusunda ısrar ederdim ben gezmez dolaşmaz diyorsun arkadaşta sevmiyor o zaman ailenin yanında sen rahatlarsın sohbet eder güler eğlenirsin..tabiki büyük bir karae insan korkuyor herseyi birakmaktan bildiğinden ayrılmaya ama çabuk alışır bence ama ne dersem diyeyim koca senin kocan huyunu suyunu bilirsin gidince burnundan getirecekbiri mi en ufak olumsuzlukla suçlar mi seni yoksa uyum sağlar miBende izninizle bir derdimi (cidden dert oldu bana) danışmak ve objektif yorum almak istiyorum. Bdv deki gelişigüzel yorumlardan çok 4-5samimi yoruma ihtiyacım var
Senelerdir ailelerden uzak bir ilde yaşıyoruz. Yurt dışından taşındık buraya. Ben tüm akraba ve arkadaşlarımı bırakıp geldim eşimde aynı şekilde. Ama anne babalarımız türkiyede,şuan bize 4 saat mesafedeler. Eşimin işinden tazminatından dolayı bugüne kadar buradan bağlarımızı koparıp tam anlamıyla sahil kenarı kasaba olan eşimin memleketine taşınamadık.. senelerdir yalnızız.. öyle çat kapı gelecek misafirimiz,samimiyete güvenip gideceğimiz kimsemiz yok,olmadı. Hastalıkta bile çocuklarla süründüm bakanım,yardım edenim olmadı. Öyle insan delisi,sürekli günler misafirlikler peşinde koşturacak birisi değilim ama bu yalnızlıkta çok gelmeğe başladı bana. Şimdi eşim işten ayrıldı,tazminatını aldı hamdolsun evin borcunu da kapattık. Şuan işi var ama kalıcı değil. Araştırıyor eğer iyi bir iş bulursa yazın bu ilde bulunan kendi daireme taşınacağım. Ama ben memlekete taşınmak istiyorum. Annemlerin olduğu ile. En azından annem,kardeşim var, birkaç iyi arkadaşım var. Kaynanamlar köyündeler bana zararları yok onlarlada yakın olacağız. Ama eşim büyük adım diyor kararsız. Gidersek uzun süre yine kiracı olacağız buradaki evi satmam diyor. Bense nereye kadar yapayalnız olacağız diyorum.. iyice düşün dedi çekti gitti odaya. Annemler dünden razı oraya gitmemize ama eşimden o hevesi göremiyorum. En azından bunalınca kahve içecek,buyur edecek,hastalanınca çocukları emanet edecek birilerine çok ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ve değerli yorumlarınızı bekliyorum hanımlar❤
Yürüyüş yapalım dedi indik aklındaki şuymuş oraya gidersek yerimizde sayarız ama burada kalırsak iş imkanı çokmuş,okul vs durumu için seçenek bolmuş,millet büyükşehirlere akın ediyorken memleket için erkenmiş. Emekli olunca gideriz diyor teee 20 sene kadar sonra.. bunları sayarsak zaten sonu gelmez ki. Ben ne istediğimi biliyorumda işte burnumdan getirir sonra ayak uydudur. evet arkadaşla da işi olmaz pek en sevdiği birinin evinde 1 saat oturup hemen kalkmak ister. Ona koymuyor teklik. Kardeşim 1 sene sonra üni sınavına girecek ona güveniyor birazda.o butarafı tutturur annemlerde butarafa taşınır diye düşünüyor. Şuanki işi maaşı güzel ama yeni olduğu için 2 ay süre istedi işi tutturursa kalacağız tutturamaz ise düşünürüz dedi. Hayırlısı merve napayım artık bende bilmiyorum.Insanın insana ihtiyacı var ailesine ya da ailesi kadar yakınlara bende ailemden uzak kv ile aynı şehirde ama haftada bir görüşürüz hep işime koşmaz ağızda koşar yani o yüzden tek kalmak yalnizlasmak nedir bilirim Allah yardımcın olsun. Durumunuz iyi esin aileni seviyor oraya gitmeyi de seviyor ama aklında ne var ki kararsız ona sor bence eğer geçerli bir nedeni yoksa taşınma konusunda ısrar ederdim ben gezmez dolaşmaz diyorsun arkadaşta sevmiyor o zaman ailenin yanında sen rahatlarsın sohbet eder güler eğlenirsin..tabiki büyük bir karae insan korkuyor herseyi birakmaktan bildiğinden ayrılmaya ama çabuk alışır bence ama ne dersem diyeyim koca senin kocan huyunu suyunu bilirsin gidince burnundan getirecekbiri mi en ufak olumsuzlukla suçlar mi seni yoksa uyum sağlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?