- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
İyi biri yer yapıyosa olmaz inş öyle aksilik.
Ordaki konu komşu esnafa bile sorulabilir onlarda bilir nere yapar nasıl yapar.
en iyisi kayınbabama söyleyeyim de o arastirsin, tanıdık filan yokmuş ama bilen birini bulur elbet
Tabiki. Mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunamin çok teşekkür ederim.
Toprak yağmuru yedikçe çöküyo demekki.bi sene geçtiyse çökme yapmaz o zaman.kaliteli mermer tipinden belli eder zaten kuzum.adama ıcığını cıcığını herşeyini sorun.bilgi vermek zorundabelli bir zaman geçtikten sonra çöküyor, zaten o yuzden 1 sene filan bekleyin mezarı yaptırmak için dediler bize. Bir kez coktu, toprak koydurduk yine üstüne.
Gözümden kaçmıştır, o konuya açıklık getirdiğimi düşünüyorum yazdığım mesajlaNego beni de alintilardin alintilamamissin gozunden mi kacti yoksa diger arkadasla bir bana da mi kizdin bende sifonyer derim bu arada dedim diye
O ne demek canım burda her türlü konu konuşulabilirKızlar çok alakasiz birsey sormak istiyorum size ama cekiniyorum burası yeri mi diyeceksiniz diye
Konu acmak filan da istemedim, zaten nereye acacagimi da bilemedim.
Sor derseniz sorayim mi
Nego patron izin verir misin
Allah rahmet eylesin tekrardan. Canım çok bilgim yok ama, bir yıldan sonra mezar yaptırılıyor geneldeay ne bileyim hoş olmayan bir konu biraz da.
Benim anneminde vefatının senesi dolacak önümüzdeki ay.
Mezarını yaptıracağız. Yakın zamanda yaptıran varsa diye soracaktım.
Ne yapmak gerekiyor, tapu olayı nasıl halledilir, sağlam olup olmadığı nasıl anlaşılır filan diye. Hiç bilgimiz yok bu konuda benim de eşimin de. Birini buldu konustu fiyat filan da aldi. 2800 lira, artı 80 lira tapu ucreti demişler. Sağlam olur mu bu fiyata, sonradan yağmurda filan tahrip olur mu diye endişelerim var aslinda.
Toprak yağmuru yedikçe çöküyo demekki.bi sene geçtiyse çökme yapmaz o zaman.kaliteli mermer tipinden belli eder zaten kuzum.adama ıcığını cıcığını herşeyini sorun.bilgi vermek zorunda
Ahahhhhhhhhhhh çok güzellllllllmişşşşşşşBugün yapılcaklar...
Bugün bişeyler yapmak istemek.
Ellerine sağlık canımKızlar bıgün yapınlar
Kahvaltı yapıldı bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Markete Pazar’a gidildi
Buzdolabı silindi alınanlar yerleştirildi
Şifonyer üzeri düzlendi silindi
1 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
Banyo ciflendi
Salon ve koridor süpürldüu
Biraz sonra kızımı spora götürecem yemeği de annemde yicemmmmm
Artık yapsan diyorumBugün yapılcaklar...
Bugün bişeyler yapmak istemek.
Allah rahmet eylesin tekrardan. Canım çok bilgim yok ama, bir yıldan sonra mezar yaptırılıyor genelde
Ama hiç bişey yapmamışım gibi geliyorrrrrrEllerine sağlık canımepey iş yapmışsın
Artık yapsan diyorum
Bence de kuzum eskiler daha iyi anlar.şimdilerde kimse işini hakkıyla yapmıyo üçkağıt peşindeler.en iyisi kayınbaban halletsin ,büyükler bi bakışta anlar kim çakal kim dürüstEşim sormuş ortalama bir mermer, daha ucuzları da var onlar tahrip olabiliyor zamanla demis. Ama internetten bakıyorum, adamın yolladığı ornek foto diğer sitelerdeki en ucuz mezar ve mermerler. Yani adamın bize soyledigi fiyat, aynı mezarlar için internette daha uygun. Kandırılyoruz gibi geldi biraz .
Kayınbabam daha iyi anlar en iyisi o ilgilensin.
Bence de kuzum eskiler daha iyi anlar.şimdilerde kimse işini hakkıyla yapmıyo üçkağıt peşindeler.en iyisi kayınbaban halletsin ,büyükler bi bakışta anlar kim çakal kim dürüst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?