Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa sen herifi hiç bulaştırma bence .gerçi herifleri devreye soksan bi dert sokmasan ayrı dert tabi

Yaa sen herifi hiç bulaştırma bence .gerçi herifleri devreye soksan bi dert sokmasan ayrı dert tabi

Of keske direk kayinbabama söyleseydim zaten, pişman etti beni.
Para konularında biraz geçmişte hatalari olduğu için sürekli birileri onu suçlayacak zannedip triplere giriyor. Fenalık getirdi artik.
Ben de kendisini kotu eksik hissetmesin diye ona söyledim.

E olmazki öyle.her para mevzusunda yeni gelin gibi küsücekse ohoo

Konuya aciklik getirdin evet okudum ama belliboluyor ki bana da tepkili yaziyorsun denilen bisey yok ki benij tarafimdan hele neden bukdr gerildigini anlayamadim diger kisiye ise kizginligin acikca yazsaydin zan altinda kaldik bu sklde

Konuya aciklik getirdin evet okudum ama belliboluyor ki bana da tepkili yaziyorsun denilen bisey yok ki benij tarafimdan hele neden bukdr gerildigini anlayamadim diger kisiye ise kizginligin acikca yazsaydin zan altinda kaldik bu sklde
Allah Allah gözümden kaçmış diyorum şimdi konuyu uzatan sensin farkında mısın? Ben sadece bu sayfaya yazmıyorum bunun harici iki sayfa daha var aktif olduğum, buna rağmen okumaya dikkat ediyorum. Kime yazdığım zaten ortada, sen niye bu kadar gerildin.

Yok olay baskasndan ckti bende ustume alndim ucundan . Sende baya baya uzun yaznca anladm ki kizmissin baya acaba bana da mi diye dusunurken yazdm oyle . Alintilamadigni uzatmadim zaten olabilir hepimiz yapiyoruz zaten . Cevap olarak yazdgn yerde bana karsi gergnmisin anlamadgmdan keske km seni kzdrdgni acik yazsaydin dedm sadece . Herneyse bi tuvalet masasi yuzune sacma sapan uzadi

Mevzu zaten tuvalet masası değildi canım, o yüzden senin alınacağın bir durum yok, o arkadaş yine çok kırılmasın diye açıkca ismini yazmak istemedim, fazla ince düşünmekte başa bela bazen.

Mevzu zaten tuvalet masası değildi canım, o yüzden senin alınacağın bir durum yok, o arkadaş yine çok kırılmasın diye açıkca ismini yazmak istemedim, fazla ince düşünmekte başa bela bazen.
Ya yuzde 90 o anladm iste brnde sebep oldysam diye uzuldum azcik ama emin oldm smdi . Sorn yok

Canım senlik bi durum yokki üstüne niye aldın .alınması gereken kişi alınmadı da sen alındın ha alemsin valla

kk birinci noteri aslında benimde tam olsrak istediğim bu hee

ben bu filmin başını izlemistim
burasi da güzelmiş

yalnız bonus istediğini net anlayamadim dövmek mi istiyosun dövülmek mi

kafalar pırıl pırılmis yalniz baksana neler izlemisiz yillarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…