Yaa sen herifi hiç bulaştırma bence .gerçi herifleri devreye soksan bi dert sokmasan ayrı dert tabievet canim.
Bir de parasını ben versem dert değil inan ki,
Annemin yurt dışında yasayan yeğeni yaptırmak istedi. Adam niyetlenmiş para gönderdi, ondan dolayı da iyice araştırmak istiyorum, hakkına girmek mahcup olmak istemiyorum.
Esim de triplere girdi,sordum birkaç kez. isterseniz siz ilgilenin ben karismayayim diye. Sanki ona birşey diyen var. Of
Daha ne yapacaksın canım, iş yapınca bitmiyor ondan öyle geliyor sana, kısır döngü halindeAma hiç bişey yapmamışım gibi geliyorrrrrr
Aşk olsun aşkım sana da gonderemBaşkasına döşenen sevgi ve ilgi içerikli mesajları beğeneceğimi mi sandın
Yaa sen herifi hiç bulaştırma bence .gerçi herifleri devreye soksan bi dert sokmasan ayrı dert tabi
Ooo hoş geldin, gündüz vakti don sütyen noluyor
Bakım bı yokluyum dedim napionuzzzzz diyeOoo hoş geldin, gündüz vakti don sütyen noluyor
E olmazki öyle.her para mevzusunda yeni gelin gibi küsücekse ohooOf keske direk kayinbabama söyleseydim zaten, pişman etti beni.
Para konularında biraz geçmişte hatalari olduğu için sürekli birileri onu suçlayacak zannedip triplere giriyor. Fenalık getirdi artik.
Ben de kendisini kotu eksik hissetmesin diye ona söyledim.
Konuya aciklik getirdin evet okudum ama belliboluyor ki bana da tepkili yaziyorsun denilen bisey yok ki benij tarafimdan hele neden bukdr gerildigini anlayamadim diger kisiye ise kizginligin acikca yazsaydin zan altinda kaldik bu skldeGözümden kaçmıştır, o konuya açıklık getirdiğimi düşünüyorum yazdığım mesajla
O ne demek canım burda her türlü konu konuşulabilir ❤
Allah rahmet eylesin tekrardan. Canım çok bilgim yok ama, bir yıldan sonra mezar yaptırılıyor genelde
E olmazki öyle.her para mevzusunda yeni gelin gibi küsücekse ohoo
Allah Allah gözümden kaçmış diyorum şimdi konuyu uzatan sensin farkında mısın? Ben sadece bu sayfaya yazmıyorum bunun harici iki sayfa daha var aktif olduğum, buna rağmen okumaya dikkat ediyorum. Kime yazdığım zaten ortada, sen niye bu kadar gerildin.Konuya aciklik getirdin evet okudum ama belliboluyor ki bana da tepkili yaziyorsun denilen bisey yok ki benij tarafimdan hele neden bukdr gerildigini anlayamadim diger kisiye ise kizginligin acikca yazsaydin zan altinda kaldik bu sklde
Töbe yarabbimHeh aynı cümleyi kurdum yeminle
Dedim ben seni sınamıyorum diye sen mi benim güvenimi sınıyorsun?
Deli midir nedir
Töbe yarabbim
Eşler birbirine imtihan resmen ya yeminle
Mevzu zaten tuvalet masası değildi canım, o yüzden senin alınacağın bir durum yok, o arkadaş yine çok kırılmasın diye açıkca ismini yazmak istemedim, fazla ince düşünmekte başa bela bazen.Yok olay baskasndan ckti bende ustume alndim ucundan . Sende baya baya uzun yaznca anladm ki kizmissin baya acaba bana da mi diye dusunurken yazdm oyle . Alintilamadigni uzatmadim zaten olabilir hepimiz yapiyoruz zaten . Cevap olarak yazdgn yerde bana karsi gergnmisin anlamadgmdan keske km seni kzdrdgni acik yazsaydin dedm sadece . Herneyse bi tuvalet masasi yuzune sacma sapan uzadi
Ya yuzde 90 o anladm iste brnde sebep oldysam diye uzuldum azcik ama emin oldm smdi . Sorn yokMevzu zaten tuvalet masası değildi canım, o yüzden senin alınacağın bir durum yok, o arkadaş yine çok kırılmasın diye açıkca ismini yazmak istemedim, fazla ince düşünmekte başa bela bazen.
Canım senlik bi durum yokki üstüne niye aldın .alınması gereken kişi alınmadı da sen alındın ha alemsin vallaYok olay baskasndan ckti bende ustume alndim ucundan . Sende baya baya uzun yaznca anladm ki kizmissin baya acaba bana da mi diye dusunurken yazdm oyle . Alintilamadigni uzatmadim zaten olabilir hepimiz yapiyoruz zaten . Cevap olarak yazdgn yerde bana karsi gergnmisin anlamadgmdan keske km seni kzdrdgni acik yazsaydin dedm sadece . Herneyse bi tuvalet masasi yuzune sacma sapan uzadi
kk birinci noteri aslında benimde tam olsrak istediğim bu hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?