Düzenli Evimiz & Hayatımız

K Kezmola nasılsın canım yazmıyorsun, umarım sıkıntı yoktur
Öncelikle Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin
En son yazdığımda evime geldigimi söylemiştim sanırım şu an hem düşünme aşamasındayım hem de acaba düzeliyor mu diye gözlemliyorum
Eşimin hareketlerinde şu an sıkıntı yok ama ailem konusunda tavırlarını zaman gösterecek ben de ona göre yön vericem bana karşı iyi bakalım
Beni sorarsan bir kedi sahiplendim pazar günü onunla vakit geçiriyorum daha fazla temizlik ve düzen gerektiriyormus kedi beslemek ona uyum sağlamaya çalışıyorum
Adetim gecikti demiştim gebelikten korkuyordum pazartesi günü doktora gittim maalesef polikistik over oldugumu öğrendim biraz da rahim duvarı kalınlaşmış üzüldüm ağladım ama Rabbim başka dert vermesin ne diyeyim tedaviye başladım doğum kontrol hapı verdi dün hastanede adet de oldum bir yoluna koyucam inşallah
Buraya yazmadım acaba sizi sıktım mı diye kendi kendime triplere girdim psikolojim de pek yerinde değil ya Ama deli gibi her gün hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum ödevleri yapıyorum sessiz sessiz
Çok teşekkür ederim iyi ki varsın,iyi ki varsınız hepiniz

Ne sıkması canım, sürekli sorup bunaltmak istemedim ben açıkcası.
Kedi sahiplenmen iyi olmuş, hap da bir yönden iyi olmuş hamilelik durumu olmaz en azından şimdilik.
İle girecektin ne yaptın?
İnsanlar değişir belki de şaşırtır eşin ve gerçekten düzelir.
Düzenli mesajlarını bekliyorum

Kız nerelerdesin sen
Canım adet olamadığın için rahim duvarı kalınlaşmıştır.adet olunca normale döner o merak etme.

Is konusuna hala çözüm bulamadım hastaneler şu an almıyorlar ekimde bir atama daha olacakmış puanım fena değil aslında ama bu alımda garantiye alicam inşallah en azından sadece eşimin istediği yerleri yazmiycam olabilecek hastaneleri şehirleri de yazicam
O zaman ben yazmaya devam ediyim buraya Kendi kendime triplere girmeyim

Canım senlik bi durum yokki üstüne niye aldın .alınması gereken kişi alınmadı da sen alındın ha alemsin valla
Ne bilemmm ufaktan saka ettiydim acaba hata mi ettm diye aslnda emjnim obur kisi oldgna genede sevdvm icin nego yu acaba bendemi kizdirdim diye netlestirim didim

Özel hastane yok mu bu arada oraya başvursan

Özel hastane yok mu bu arada oraya başvursan
Bir-kac yere başvurdum geri dönüş de almıştım 2 tanesini ben istemedim çok çok uzaktı daha sonra yeniden görüştüğümde personel ihtiyacı kalmadı dediler yeni mezunlar da olup ise girince
1 tanesi de kapalıyım diye kabul etmedi kaldı öyle asgari ücretle başlatıyorlar bir de :/

Inşallah ben de öyle diye biliyorum ama annem de çok çekti bu hastalıktan genetik mirastan korktum biraz
Benim de her kist çıktığında doktor aynısını söyler bi de ck ck ck iyi değil falan der.bi dahaki muayeneye gittiğimde iyi bari normale dönmüş der niye durduk yere korkutuyon insanı o zaman şrefsz diyesim gelir hep

Simcik yapilanlari yazalim ozaman
Dunden bugune kalan nevresim degistirmeyi yaptim evi supurup sildim toz aldim simdi disardayiz minnosun gonlu olsun diye hemde alisverise ciktim bu arada benim gibiler var ise asure getirmis bim seven ama evde yapmaya kalkismayan varsa alip deneyebilir ben aldim ama denemedim henuz . Eve girince de findik kirmistik hepsini ayiklayamamistim onlari ayiklayip salata yapacagim derken aksam yemegi saati gelir .

Eline sağlık , diyetteyim almıyım aşure

Ama negom ya senin kalp gözün açıldı galiba bizim komidinin üstünün dağıldığını hissedip ödev vermişsin. Kim tutar ki yerini......

Bugün yaptıklarım

Sabah elektrik gitti
Daha yeni geldi,

Bende kalktım, halıları sabunlu suyla fircaladim,
Sonra yerleri sildim
Dolma sardım,biber doldurdum
Kabak çorbası yaptım
Tuvaleti banyoyu iki kere yıkadım
Tozlari aldım
Çamaşır astım .
Ebem ağladı desem yeridir...
Yemekten sonra eve bir süpürge vururum, çünkü misafir gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…