Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Ilk defa bu saat oldu kahvaltı masasını bile kaldırmadım hicbir şey yapmak gelmiyor icimden sabah sadece tencereler vardı akşam yikamadigim onları yıkadım hava kapalı ondan mi hiç bilemedim basında hafif bir ağrı da var

Geçmiş olsun canım bol su iç dinlen.

Günaydın...

Bugün sabah köründe oglanın canlı dersi vardı kahvaltı yeni ettik.
Kızım etmedi bile hala canlı derste.
Yatakları topladım.
Bulaşıkları dizip yerleştirdim.
Dünden baya toplu bıraktım evi sanırım 2 saate kendime gelirim. Anca ozaman temizliğe baslarim

Bugün neden böyle oldu bilmiyorum günün yarısı bitti. Kahvalti yapıp bulaşık yıkayıp süt pişirip yoğurt mayaladim. Bir de çamaşır serdim.
Dun evi silip supurmustum Bugün sadece süpürge tutarım.

Gözle görünen hiç bir şey yapmadım gibi.
Çok iş varmış gibi.

Bir de Nego cugumun verdiği ödevleri yaparsam cok güzel olacak.

Ama şu an hiç bir sey canım istemiyor.

Havadandir

Günaydın
Ödevleri aldım. Dualarınızı beklerim annemler ve ablamlar Corona oldular
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte
Geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
Bugün hepimiz öyleyiz. Üzerimizdeki ölü toprağını silkelemezsek duzelemicez sanırım

Bende 4 tane var o enerji bombasından biri kıyafetlerimi boşaltmış iç çamaşırlarım orda burda geziyor
Oyyy maşallah Allah kolaylık versin ben biriyle zor başediyorum. Dün akşam bir sessizlik ohh ne güzel dedim sonra odaya bir geldim benimki de aynı iç çamaşırları ortada bir tanesini almış anne meme diye sallıyor oturdum sinirden gülme krizine girdim valla

Selam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
Hamdolsun.Burası da kapalı.Ev süpürme dışında işleri yaptım.Çamaşır yıkanacak birde,derslerin bitmesini bekliyorum.
Kalk hadi kalk akşam yemeğini bile yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…