- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Geçmiş olsun canım bol su iç dinlen.Günaydın kızlar
Ilk defa bu saat oldu kahvaltı masasını bile kaldırmadım hicbir şey yapmak gelmiyor icimden sabah sadece tencereler vardı akşam yikamadigim onları yıkadım hava kapalı ondan mi hiç bilemedim basında hafif bir ağrı da var
Geçmiş olsunGünaydın
Ödevleri aldım. Dualarınızı beklerim annemler ve ablamlar Corona oldular
HavadandirBugün neden böyle oldu bilmiyorum günün yarısı bitti. Kahvalti yapıp bulaşık yıkayıp süt pişirip yoğurt mayaladim. Bir de çamaşır serdim.
Dun evi silip supurmustum Bugün sadece süpürge tutarım.
Gözle görünen hiç bir şey yapmadım gibi.
Çok iş varmış gibi.
Bir deNego cugumun verdiği ödevleri yaparsam cok güzel olacak.
Ama şu an hiç bir sey canım istemiyor.
Bende bir enerji bombası var evin altı üstüne geliyor sürekli o yüzden pek dinlenemiyorumGeçmiş olsun canım bol su iç dinlen.
Hey maşallah nazar boncuğu alalım sanaBende bir enerji bombası var evin altı üstüne geliyor sürekli o yüzden pek dinlenemiyorum
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez vakitteGünaydın
Ödevleri aldım. Dualarınızı beklerim annemler ve ablamlar Corona oldular
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Ilk defa bu saat oldu kahvaltı masasını bile kaldırmadım hicbir şey yapmak gelmiyor icimden sabah sadece tencereler vardı akşam yikamadigim onları yıkadım hava kapalı ondan mi hiç bilemedim basında hafif bir ağrı da var
Günaydın canım,nerelerdesin❤❤Günaydın
Bende 4 tane var o enerji bombasından biri kıyafetlerimi boşaltmış iç çamaşırlarım orda burda geziyorBende bir enerji bombası var evin altı üstüne geliyor sürekli o yüzden pek dinlenemiyorum
Bende de aynı canım topla düzenle temizle evi süpürmek için çektiğim çile verdiğim emek takdirlikte asılHey maşallah nazar boncuğu alalım sanabenDe o işi çocuklar yapıyor temizlemek bana dusuyor malesef
Ahhh işte tam ben o durumdayım oğluma da yapıyorum ama yemiyor anne gel anne gel diye bağırıyorM merve_eymen bize de ver o enerjiden.
Bazen bende de oluyor ama bazen en diplerdeyim dilim dışarıda ölü taklidi yapıyorum Ev işine ama yemiyor
Bugün hepimiz öyleyiz. Üzerimizdeki ölü toprağını silkelemezsek duzelemicez sanırımSelam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
Oyyy maşallah Allah kolaylık versin ben biriyle zor başediyorum. Dün akşam bir sessizlik ohh ne güzel dedim sonra odaya bir geldim benimki de aynı iç çamaşırları ortada bir tanesini almış anne meme diye sallıyor oturdum sinirden gülme krizine girdim vallaBende 4 tane var o enerji bombasından biri kıyafetlerimi boşaltmış iç çamaşırlarım orda burda geziyor
Hamdolsun.Burası da kapalı.Ev süpürme dışında işleri yaptım.Çamaşır yıkanacak birde,derslerin bitmesini bekliyorum.Selam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?