Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepimizinkini inşallah badim. Benim ev iş kaynıyor ya benim yatıp uyuyasım var. Bi banyo yapıp işlere girişeceğim maraton yapalım mı badini yalnız bırakma hadi
Hadi yapalım pek Bi isim kalmadı aslında ama seninle herseye varım ben sen benim temizlik yolumsun odalara yürürüm senle sen iste vaktim senin olsun

Selam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
Ben hala yatıyorum. Bir ara yemek yiyip 3. Filmime başladım.

Hadi yapalım pek Bi isim kalmadı aslında ama seninle herseye varım ben sen benim temizlik yolumsun odalara yürürüm senle sen iste vaktim senin olsun
Ayyyy işte badi dediğin böyle olur uğruna şiir yazar vakitlerini yoluna serer badim benim be 1 saat maraton o zaman
Ben hala yatıyorum. Bir ara yemek yiyip 3. Filmime başladım.
Ben de yatmak istiyorum ama yatırmıyor çocuklar. 3 kere halı sildim, 2 kere çöp attım geldin. Sabah kahvaltı bulaşıklarını toplamadan çocuklara öğle yemeyi yedirdim. 1827373 kez kavga ettiler onların gönlünü yaptım. Markete gittim geldim falan filan işte

Haydi başlayalım o zaman 4te burda buluşuruz

Üzüldüğün içinde olabilir.Ne demiş veteriner?

Kafesleri temizledim pakladim
Mis içinde keyifle oynayıp yiyip içiyorlar
Onları öyle görünce seviniyorum
Bizim riki ile kiki'ye ıspanak verdim yıkayıp bayıldılar başından ayrilmiyorlar

Oğlan uyansaydı salonu yapacaktım uyudu kaldı erken kalkınca dayanamadı..

Her şeyim tamam ama bittim.
Yani bedenim yatağa doğru mıknatıs gibi çekilirken ben inatla islerimi yaptım.

Toparlarsam;

Çocuk odaları , yatak odası, hol, salon ve mutfak dip köşe kaldırılıp supurulup silindi.

Kuş kafesleri komple temizlendi.

Koltuk örtüleri, hali vs silkelendi.

Banyo yıkandı.

Çamaşır makinesi açıldı.

Mutfak tezgah, yemek masası çamaşır suyu ile silindi.

Yemeğim birazdan hazır olur(çocuklara biz balık kızarttık yedik, eşime ıspanak yapicam nasılsa daha gelmesine var diye baya astım)

İyı aksamlar kızlar nasılsınız ben enerjim emılmıs oturduğu yerden kalkmak istemiyorum su aralar hıc bır seyı yoluna koyamıyorum dıyet yapıyordum gumledım ev desen son gunlerde sadece en mecburi seylerı yapıyorum silkelenmem lazımda nasıl bugun masumlar apartmanı var belki gaza gelırım

Masallah valla ben mıknatısın beni cekmesıne izin verdim resmen bugun

selam günler yoğun geçiyor maalesef evdeki mesaiye yetemiyorum çoğu zaman. işten geldim az dinlendim. çocuklarla ilgilendim biraz.
1. ödevi yaptım
2. ödevi 1 i yaparken yaptım.
3. zaten düzenliydi. şimdi birşeyler yiyeceğiz ve mutfak toplama ardından ödev faslı az kaldı. sonra erkenden yatmak istiyorum....
Bonus çok geçmiş olsun annene. hemen toparlasın inşallah.

Herkes kurallara uysa keşke suçsuz günahsız insanlar covid oluyor. çoğu hiç dışarı bile çıkmamış ama gelen giden işte. yada bana birşey olmaz diyenler. yapmayalım.vebal olmayalım. belki size saçma gelebilir ama hepimiz yürüyen katil adayıyız dikkat etmedikçe.

Hayırlı akşamlar
Okuyamadım hiç burayı bi ara etiket gördüm ama bakamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun.

Güzel haberleri bekliyoruz annemden biraz uzun sürücek bekleme.

Alt tarafı bir forum deyip geçmeyin burası bana çok şey öğretti hala öğretiyor.

Hayatıma giren güzelliklere şükürler olsun.

Rabbim yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…