Hepimizinkini inşallah badim. Benim ev iş kaynıyor ya benim yatıp uyuyasım var. Bi banyo yapıp işlere girişeceğim maraton yapalım mı badini yalnız bırakma hadiMaşallah Allah Hayırli uzun ömürler versin
Hadi yapalım pek Bi isim kalmadı aslında ama seninle herseye varım ben sen benim temizlik yolumsun odalara yürürüm senle sen iste vaktim senin olsunHepimizinkini inşallah badim. Benim ev iş kaynıyor ya benim yatıp uyuyasım var. Bi banyo yapıp işlere girişeceğim maraton yapalım mı badini yalnız bırakma hadi
Ben hala yatıyorum. Bir ara yemek yiyip 3. Filmime başladım.Selam kızlar nasılsınız
burda da hava kapalı hiç yataktan çıkasım yoktu sürüne sürüne kalktım çocuklara pankek yaptım kahvaltı hazırladım sofra ortada kaldı bi kaldırma kuvveti lazım
Ayyyy işte badi dediğin böyle olur uğruna şiir yazar vakitlerini yoluna serer badim benim beHadi yapalım pek Bi isim kalmadı aslında ama seninle herseye varım ben sen benim temizlik yolumsun odalara yürürüm senle sen iste vaktim senin olsun
Ben de yatmak istiyorum ama yatırmıyor çocuklar.Ben hala yatıyorum. Bir ara yemek yiyip 3. Filmime başladım.
Haydi başlayalım o zaman 4te burda buluşuruzAyyyy işte badi dediğin böyle olur uğruna şiir yazar vakitlerini yoluna serer badim benim be1 saat maraton o zaman
Ben de yatmak istiyorum ama yatırmıyor çocuklar.3 kere halı sildim, 2 kere çöp attım geldin. Sabah kahvaltı bulaşıklarını toplamadan çocuklara öğle yemeyi yedirdim. 1827373 kez kavga ettiler onların gönlünü yaptım. Markete gittim geldim falan filan işte
Üzüldüğün içinde olabilir.Ne demiş veteriner?Bugün özellikle mi böyle?
Erken kalktığım için mı?
Yoksa pamuğa üzüldüğüm için mı bilemedim
Kendimi arkadan itekleye itekleye iş yapiyorum
Daha kafesler temizlenecek, salon var , mutfak var.. yemek yapacam.. en nefret ettiğim iş ıspanak temizleme
Ishal olmuş canım antibiyotik, serum falan vermiş suya katmaya bir de vitamin. Bu ara salgın varmış havadan bile geçermiş kuslara öyle demisÜzüldüğün içinde olabilir.Ne demiş veteriner?
İyi olur umarımIshal olmuş canım antibiyotik, serum falan vermiş suya katmaya bir de vitamin. Bu ara salgın varmış havadan bile geçermiş kuslara öyle demis
Sağol canım inşallahİyi olur umarım
Öyle tabi ki.Onlar da can❤Sağol canım inşallah
Inan babam dahi çocuğu gibi seviyor onu
Aile üyesi gibi oluyorlar bi süre sonra sen de bilirsin, insan tüyü dökülsün istemiyor..
Masallah valla ben mıknatısın beni cekmesıne izin verdim resmen bugunHer şeyim tamam ama bittim.
Yani bedenim yatağa doğru mıknatıs gibi çekilirken ben inatla islerimi yaptım.
Toparlarsam;
Çocuk odaları , yatak odası, hol, salon ve mutfak dip köşe kaldırılıp supurulup silindi.
Kuş kafesleri komple temizlendi.
Koltuk örtüleri, hali vs silkelendi.
Banyo yıkandı.
Çamaşır makinesi açıldı.
Mutfak tezgah, yemek masası çamaşır suyu ile silindi.
Yemeğim birazdan hazır olur(çocuklara biz balık kızarttık yedik, eşime ıspanak yapicam nasılsa daha gelmesine var diye baya astım)
Rabbim yardımcınız olsun canımHayırlı akşamlar
Okuyamadım hiç burayı bi ara etiket gördüm ama bakamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun.
Güzel haberleri bekliyoruz annemden biraz uzun sürücek bekleme.
Alt tarafı bir forum deyip geçmeyin burası bana çok şey öğretti hala öğretiyor.
Hayatıma giren güzelliklere şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?