Benim en büyük oğlum misafirlerin yanında sallaya sallaya gelmişti anne memeliğini takmayı unutmuşsun diyeOyyy maşallah Allah kolaylık versin ben biriyle zor başediyorum. Dün akşam bir sessizlik ohh ne güzel dedim sonra odaya bir geldim benimki de aynı iç çamaşırları ortada bir tanesini almış anne meme diye sallıyor oturdum sinirden gülme krizine girdim valla
Oyyy maşallah Allah kolaylık versin ben biriyle zor başediyorum. Dün akşam bir sessizlik ohh ne güzel dedim sonra odaya bir geldim benimki de aynı iç çamaşırları ortada bir tanesini almış anne meme diye sallıyor oturdum sinirden gülme krizine girdim valla
Aman allahım çok fenaBenim en büyük oğlum misafirlerin yanında sallaya sallaya gelmişti anne memeliğini takmayı unutmuşsun diye
Çocuklara şapka almamışsın demek kiBenimkiler de bir gün çıkarmışlar kafalarına takmışlar
Gece 2 saat uyumadım çok uykum var yaBugün hepimiz öyleyiz. Üzerimizdeki ölü toprağını silkelemezsek duzelemicez sanırım
İşk okulda da okuma yazmayı öğrendiğinde bazı şekillerin altına adını yazıyorlardı. Eski okul yakalarından koymuşlar altına memelik yazmışAman allahım çok fena
Çocugun aklı memede kalmış bence ondanİşk okulda da okuma yazmayı öğrendiğinde bazı şekillerin altına adını yazıyorlardı. Eski okul yakalarından koymuşlar altına memelik yazmışhoca baya gülmüştü resmini çekmiş atmış dantelli mantelli yakayı nasıl benzettiyse artık
Çok değil ya sendeki enerjinin yarısından bari olsun yaa bir gün yaaa nolur yaaaHamdolsun.Burası da kapalı.Ev süpürme dışında işleri yaptım.Çamaşır yıkanacak birde,derslerin bitmesini bekliyorum.
Kalk hadi kalk akşam yemeğini bile yaptım
Aynen yaa çocuğumu emzirememiştim içinde kaldı hazarrrÇocugun aklı memede kalmış bence ondan
Maşallah seninkiler kaç yaşında badimBende 4 tane var o enerji bombasından biri kıyafetlerimi boşaltmış iç çamaşırlarım orda burda geziyor
Aklımda duracağına yapayım kenar da dursunÇok değil ya sendeki enerjinin yarısından bari olsun yaa bir gün yaaa nolur yaaa
Bak ben nasıl bildimAynen yaa çocuğumu emzirememiştim içinde kaldı hazarrr
İnternetim bittiydi canım.kaçak göçek açıp bakıp kapıyodum hemenGünaydın canım,nerelerdesin❤❤
Bende diyorum sesi çıkmıyorİnternetim bittiydi canım.kaçak göçek açıp bakıp kapıyodum hemen
Bende öyle canım bugün yenilendi de rahatımİnternetim bittiydi canım.kaçak göçek açıp bakıp kapıyodum hemen
2-4-11-12Maşallah seninkiler kaç yaşında badim
Maşallah Allah Hayırli uzun ömürler versin2-4-11-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?