Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptıklarım:
Etrafı toparlayıp süpürdüm.
Yatakları düzenledim.
Kanepe ve koltuk kenarlarini sildim.
Tv ve ünitesini sildim.

Çamaşırim yok dün hepsini hallettim

Dün ki ödevimi Bugün yapicam dün başka iş yapmaktan ona zaman kalmadı. Bugün de buzdolabini temizleyecegim.

Bir de
Fırın ve ocak temizliği yapicam.

Kahvaltı sofrasını topladım bulaşıkları elde yikanacaklari yıkadım
Yatakları topladım çamaşır makinesini çalıştırdım süpürge açtım tozları aldım oğlanı ders çalıştırdım çamaşırları astım kas bıyık işini hallettim oğlan sabah kahvaltısı ni yapmamıştı çorba iciriyorum her sabah yeterince icmemisti pizza yaptım ekmekten ona onu yiyor şimdi bende yanında dünden kalan çamaşırları katlayacagim dün mantı yapmıştık yemeğim de var oh kafa güzel

Sukur yemegi koydum pisiyo.
Simdi bi tercih yapmam lazim
Spor mu yapsam evi mi süpürsem spor yapmazsam selulitlerim daha cirkinlescek evi supurmezsem evim cirkinlescek
Bacağını uzata uzata Büke Büke ev süpür nasıl fikir

Saricivcivcikcik benimde göbeğim çok çirkin. Kendim zayıfım göbek çok ileriden gidiyor. Hangi programda n çalışıyorsun. Bende indirmek istiyorum. Göbeğim sporsuz düzenlmeyecek
Canim göbek egzersizle degil de daha cok beslenmeden kaynakli sekilleniyo.
Ama tabi ki sporun da faydasi olur tüm vücut agirlkli egzersizler iyi gelir bence çünkü bolgesel incelme diye bisey yok yag her yerden gidiyo.

Ben leslie yapiyorum arkasina chloe ting 25 günlük slim fit programini yapiyorum. En sonda direnc lastigi pilates cemberiyle sıkılasma egzersizleri yapip kapatiyorum tükkanı

Chloe ting yapabilirsin bence senin ihtiyacin olan sıkılasmak. Ama ilk kez spor yapcaksan agir gelir o. Normal pilates baslangic egzersizleriyle baslarsin öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…