- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Etrafa ne canım,temizlik imandan,o da şartBenimde bı iş yapasim gelmiyor bu aralar abimler yarın dönüyorlar cam falan silmem lazım aklımı meşgul etmek istiyorum ama etraftan çekiniyorum ayıp mı olur silsem acaba bilemedim
Bilmem olsun mu kiBuraya bugün kimse yazmadi saniyorum ben bildirim gelmeyincesabahtan beri herkesler aktifmis.
Ben de gaza geldim is yapmadim bugün herkes tembel nasilsa diye
Ama sporumu yaptim bence o da olur
Bence de sonsuza kadar sus lütfen resimli ispatlı attım ben hani sende resim.. yok öyle topladım demek
Tamam tamam ikinize de varBenim de toplu yemek yedik topladım çayı da koydum yine kapmış birileri madalyayı
Ba yıl dııımm
Güle güle kullanBa yıl dııımm
Bari benim altın onun bronz olsaydı
BeğendiremedimBari benim altın onun bronz olsaydı
Dualarımız kadar şifasını da bol etsin RabbimNe rahatsızlığı reyyancım sağolasın ben bi gördüm ama o an bakamayınca kaldı.
İnşallah. Dua bölümüne bi baktımda içim gitti covid için ne çok dua bekleyen var
Sağol canım yaaa. Allah razı olsun...Sen ne kadar vefalı birisin çok duygulandım ağladım ben bunu okuyunca.
Bazı tanıdıklarımın 1 tesbihi bile nasip olmadı.
Allah hiç bi yerde darlatmasın seni ❤
Sağol canım yaaa. Allah razı olsun...
Allah ağlatmasın seni annenle karşılıklı balkonunuzda çay içtiğiniz günleri de görücez inş.
Benim kayınvalidem 45 gün yattı çıktı canım. Annesi de 80 yaşında 15 gün yattı. Zor dönemi atlattı galiba inşallah o da çıkacakBi çıksında sağ salim inşallah
Benim kayınvalidem 45 gün yattı çıktı canım. Annesi de 80 yaşında 15 gün yattı. Zor dönemi atlattı galiba inşallah o da çıkacak4444 tane Kevser okutmuştuk biz kayınvalidem için onu da dağıtayım ben inşallah. Yer gök dua ile biz dua edelim rabbim şifa versin inşallah
Valla canım kendinden duymadım ama görümcem Fatma Hale hocadan duydum dedi okuduk. Sabah sorarım yine inşallahAnka kevser mi ama kevser hastalıkla ilgili değil ki kuzum herşeyde okunmuyor
Gittim kek yaptım mısır patlattım bi de sabaha hamur mayaladım geri alabilirsinBeğendiremedim
O kadar sitemi boşa ettinGittim kek yaptım mısır patlattım bi de sabaha hamur mayaladım geri alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?