Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde bı iş yapasim gelmiyor bu aralar abimler yarın dönüyorlar cam falan silmem lazım aklımı meşgul etmek istiyorum ama etraftan çekiniyorum ayıp mı olur silsem acaba bilemedim
Etrafa ne canım,temizlik imandan,o da şart kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran acı senin acın,kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın❤
Buraya bugün kimse yazmadi saniyorum ben bildirim gelmeyince sabahtan beri herkesler aktifmis.
Ben de gaza geldim is yapmadim bugün herkes tembel nasilsa diye
Ama sporumu yaptim bence o da olur
Bilmem olsun mu ki
Bence de sonsuza kadar sus lütfen resimli ispatlı attım ben hani sende resim.. yok öyle topladım demek

Benim de toplu yemek yedik topladım çayı da koydum yine kapmış birileri madalyayı
Tamam tamam ikinize de var

Sen ne kadar vefalı birisin çok duygulandım ağladım ben bunu okuyunca.
Bazı tanıdıklarımın 1 tesbihi bile nasip olmadı.
Allah hiç bi yerde darlatmasın seni ❤

Ne rahatsızlığı reyyancım sağolasın ben bi gördüm ama o an bakamayınca kaldı.
İnşallah. Dua bölümüne bi baktımda içim gitti covid için ne çok dua bekleyen var
Dualarımız kadar şifasını da bol etsin Rabbim

Sen ne kadar vefalı birisin çok duygulandım ağladım ben bunu okuyunca.
Bazı tanıdıklarımın 1 tesbihi bile nasip olmadı.
Allah hiç bi yerde darlatmasın seni ❤
Sağol canım yaaa. Allah razı olsun...
Allah ağlatmasın seni annenle karşılıklı balkonunuzda çay içtiğiniz günleri de görücez inş.

Bi çıksında sağ salim inşallah
Benim kayınvalidem 45 gün yattı çıktı canım. Annesi de 80 yaşında 15 gün yattı. Zor dönemi atlattı galiba inşallah o da çıkacak 4444 tane Kevser okutmuştuk biz kayınvalidem için onu da dağıtayım ben inşallah. Yer gök dua ile biz dua edelim rabbim şifa versin inşallah

Başlarım bende sağol dediğin için.
Zor dönemi atlatamadı daha oksijen seviyesi düşük o normale gelmezse yoğun bakıma giricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…