- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Eklem ağrıları çok fazla ama yine de nefes darlığı vs. Yok elhamdülillah. İnşallah çabucak atlatırlarAnnen ve ablan nasıl canım
Gecmıs olsun Rabbım sıfa versınEklem ağrıları çok fazla ama yine de nefes darlığı vs. Yok elhamdülillah. İnşallah çabucak atlatırlar
MASALLAHHHHHHH2-4-11-12
Inşallah herşey güzel olur sağlıklarına kavuşurlar bir an önceHayırlı akşamlar
Okuyamadım hiç burayı bi ara etiket gördüm ama bakamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun.
Güzel haberleri bekliyoruz annemden biraz uzun sürücek bekleme.
Alt tarafı bir forum deyip geçmeyin burası bana çok şey öğretti hala öğretiyor.
Hayatıma giren güzelliklere şükürler olsun.
Rabbim acil sifalar versin canim benimHayırlı akşamlar
Benimde bı iş yapasim gelmiyor bu aralar abimler yarın dönüyorlar cam falan silmem lazım aklımı meşgul etmek istiyorum ama etraftan çekiniyorum ayıp mı olur silsem acaba bilemedim
Inşallah herşey güzel olur sağlıklarına kavuşurlar bir an önce
Rabbim acil sifalar versin canim beniminşallah bi an önce atlaticak annen
Hep aklımda, duamda Annen de Sende canım. Bi kaç kez etiket yaptım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Rabbim şifa verecek inşaAllahHayırlı akşamlar
O kadar dogru söylemissin ki.. evde olup dikkat edenlere bulasti benim cevremde hep. Masallah tin tin gezenlere hicbisey olmuyo. Keske sadece kendilerine zarar verseler dikkat edenlerin günahına girmeselerselam günler yoğun geçiyor maalesef evdeki mesaiye yetemiyorum çoğu zaman. işten geldim az dinlendim. çocuklarla ilgilendim biraz.
1. ödevi yaptım
2. ödevi 1 i yaparken yaptım.
3. zaten düzenliydi. şimdi birşeyler yiyeceğiz ve mutfak toplama ardından ödev faslı az kaldı. sonra erkenden yatmak istiyorum....
Bonus çok geçmiş olsun annene. hemen toparlasın inşallah.
Herkes kurallara uysa keşke suçsuz günahsız insanlar covid oluyor. çoğu hiç dışarı bile çıkmamış ama gelen giden işte. yada bana birşey olmaz diyenler. yapmayalım.vebal olmayalım. belki size saçma gelebilir ama hepimiz yürüyen katil adayıyız dikkat etmedikçe.
Hep aklımda, duamda Annen de Sende canım. Bi kaç kez etiket yaptım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Rabbim şifa verecek inşaAllah
Neyse sesimi cikarmiyim o kadar sevinmis garibim evet sen kazandinSanırım bu gün kazanacağım madalyayı
Bence de sonsuza kadar sus lütfen resimli ispatlı attım ben hani sende resim.. yok öyle topladım demekNeyse sesimi cikarmiyim o kadar sevinmis garibim evet sen kazandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?