Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşamdan kalan bulaşıkları makineye koydum
Yataklar, ortalık toplandı
Kahvaltı edildi,bulaşıklar makineye kaldırıldı
Mutfaktaki süs tereğin İçine koyduğum kahvaltı takımı ve aksesuarları makineye yerleştirdim çalıştırdım
Buzdolabını komple boşaltıp örtülerini yıkadım
Buzdolabının bütün raflarını çıkarıp yıkadım kuruladım
Buzdolabının içini de silip rafları, örtüleri, eşyaları yerleştirdim
Aşamalı bi yemek yaptım çıkan bulaşıkları elde yıkadım
Ocağı sildim

Sabah evi sil süpür yaptım
Yatağı topladım
Mutfağı topladım bulaşıklar makineye elde yikanacaklar yikandi
Bir ders alıyorum uzaktan onun ödevi var parca parca onu yapiyorum
Yarın oğlumun doğum günü dışarı çıktık kutlama için malzeme hediye falan aldım kimse olmayacak ama ben anı olsun diye yine aldim her şeyi
Şimdi arabada oyun oynuyoruz biraz kalmak istedi diye sonra çıkıp yemek yapacam
Sonrasında buzdolabını temizlicem benden de bu kadar olur bugün sonra yemek ye onları topla mutfağı topla çocuğu uyur derken bayılıyorum zaten

Inşallah herşey güzel olur sağlıklarına kavuşurlar bir an önce

Rabbim acil sifalar versin canim benim inşallah bi an önce atlaticak annen

Benimde bı iş yapasim gelmiyor bu aralar abimler yarın dönüyorlar cam falan silmem lazım aklımı meşgul etmek istiyorum ama etraftan çekiniyorum ayıp mı olur silsem acaba bilemedim

Allah o etrafı bildiği gibi yapsın.
Çok kirliyse ve yapacak gibiysen yap temizlemenin nesi ayıp temizlik imandan değil mi?
Ama kimse geliyor diye de yapamana gerek yok bu tamamen senin bileceğin bişey

Merhaba, günlerdir temizlikle uğraşıyorum aslında ama madde madde toparlayamadım.
Cam silme, perdeleri yıkama, bi kaç eşya yerini değiştirdim. Duvar falan sildim.
Çok da büyük bi temizlik değil.
Bugün de bulaşık-çamaşır-mutfak-buzdolabı uğraştım biraz.
Şimdi de yemek yapmaya başlıcam inşallah.
Nego

Hep aklımda, duamda Annen de Sende canım. Bi kaç kez etiket yaptım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Rabbim şifa verecek inşaAllah

O kadar dogru söylemissin ki.. evde olup dikkat edenlere bulasti benim cevremde hep. Masallah tin tin gezenlere hicbisey olmuyo. Keske sadece kendilerine zarar verseler dikkat edenlerin günahına girmeseler

Hep aklımda, duamda Annen de Sende canım. Bi kaç kez etiket yaptım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Rabbim şifa verecek inşaAllah

Ne rahatsızlığı reyyancım sağolasın ben bi gördüm ama o an bakamayınca kaldı.
İnşallah. Dua bölümüne bi baktımda içim gitti covid için ne çok dua bekleyen var

Hatunlar selam

Acik konuşayım tuvaleti yıkamak ve evi&mutfağı toplamak dışında sil süpür yapmadım çünkü biraz da dinlenmek lazım dimi?
Ev zaten topluydu.
Çamaşır attım makineye, kurganları katlicam.
Yemeklerim hazır hatta çocuklar biz şimdi yiyelim bi..
Ha ödevi yaptım o ayri
Benim yarın kendime belirledigim hedef mutfağı komple elden geçirmek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…