Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak dolaplarının yüzünü sildim
Davlumbazı yağçözle sildim
Kahvaltı hazırladım, bulaşıkları elde yıkadım
Vestiyeri iç, dış,raf,üst detaylı temizledim sildim
Merdiveni çıkarmışken mutfak dolaplarının tezgaha çıktığımda elimin yetişmediği en üst köşesini de yağçözle sildim
mutfağın ve oturma odasının avizesini sildim
TV ünitesini de iç,dış, çekmece içleri vs detaylı sildim
tüm evin tozunu aldım
Yemeğim var çorba yapacağım
Not: Mutfağım derli toplu

Teşekkürler, evet ilk kez yapıcam. Tatlı çoook severim. Yemek yemem ama tatlı yerim. Belki de ondan kendim zayıf göbeğim şişman. Mekik mi çeksem iyi gelir mi acaba

Teşekkürler, evet ilk kez yapıcam. Tatlı çoook severim. Yemek yemem ama tatlı yerim. Belki de ondan kendim zayıf göbeğim şişman. Mekik mi çeksem iyi gelir mi acaba
Yok mekik göbek eritmez canim cok bilinen bi yanlis o tatliyi azaltirsan bence yol alirsin. Bide pilates cok güzel olur.
İnstagramda goozdeyle diye bi sayfa var ben onu takip ediyorum cok güzel bilgiler veriyo birsürü sey ögrendim bi gözat istersen
Benim sayfam fln degil yanlis anlasilma olmasin keske onun gibi taş olsam ama nerde

Merhaba, iyi akşamlar herkese. :) Birkaç gündür bildirim yapamadım, sabah günün ödevine bakıp çıkıyordum hep. Hoş ödevleri de yapamadım hiç. Saf gibi konu ne kadar sessiz hiç bildirim yok diyordum, meğer ben aktif olmadığım için öyleymiş bildirim gelmemiş.
Bu aralar çalışma saatlerim ve yoğunluğu arttı. Bir haftadır yemeği ve mutfak işlerini eşim işten gelince yapıyor. En son ne zaman çamaşır yıkandı unuttum. Son yıkanan çamaşırlar hala çamaşırlıkta oradan alıp alıp giyiyoruz Pazar günü yarım gün boşum umarım ki üstünden de olsa evi temizleyebilirim. Bugün koskoca günde yaptıklarımı utanarak yazıyorum
•Yatağı topladım (her sabah yatağı havalandırıp, mutlaka topluyorum ama amaç listede göz doldursun:))
•Kahvaltı yaptım, çıkan birkaç parça bulaşığı makinaya yerleştirdim,
•Yemekten sonra mutfağı topladım, ocağı sildim, parçalarını yıkadım,
•Bulaşık makinasını çalıştırdım,
•Çöpü ayarladım eşim attı.
Koltuğa yığıldım kaldım, hiç enerjim yok.

Anka kuşum neredesin evler aldı başını gidiyor acil maratona ihtiyaç var merkez merkez neredesin olay yeri inceleme seni bekliyor
Aynen canım ya hiç sorma valla evde adım atacak yer yok. Tezgahta bardak koyacak yer yok. Zaten temiz bardak da yok Dolaplarda çamaşır kalmadı hepsi katlanmayı bekliyor (Bebek indirmiş

Hayırlı günler...
Rabbim umduklarımıza nail, korktuklarımızdan emin eylesin inşaAllah
Amiin
Evet ya eşler evdeyken isteğimiz gibi yapamıyoruz işi

Selam hatunlar

Şarjım az yazılanlara bakamadım.
Koca kişisi avm çalışanı olduğundan haftasonu full evde ve benim bugün evimi adam etmem laızm ki o varken asla iş yapilmiyor

Ev dandiniiiii
Yatak odasından başladım havalandira havalandira temizleyerek gidicem.
Allahtan büyük yayla gibi evimiz yok delirirdim
Ha bu arada, minimalist yaşamak lazım.
Neyin nerde olduğunu bilmem gerekirse herşeyi dağıtıp temizleyip baştan dizmem için gerekli çünkü icim anca öyle rahat ediyor..
Zaten az eşya çok huzur derdim hep.
Bundan sonra da gereksiz alış veriş yapmicam.

Neyse ben mola veriyorum görüşürüz sonra.
Ödev zaten benim her gün yaptığım şey her gün çamaşır yıkanıp kuruduğu icin

Aynen canım ya hiç sorma valla evde adım atacak yer yok. Tezgahta bardak koyacak yer yok. Zaten temiz bardak da yok Dolaplarda çamaşır kalmadı hepsi katlanmayı bekliyor (Bebek indirmiş
Ben derledi topladım sildim supurdhm şimdi oğlanı yemek yedirip yatıracağım valla böyle olmaz birtekefem dedim dursamda işler bana baka baka şaşı olacaktı bende onlarida kurtardım kendimi de birtek bulaşık makinesinde bulaşık var yıkanıyor onları yerlestirryim 3 gün yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…