- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Teşekkürler, evet ilk kez yapıcam. Tatlı çoook severim. Yemek yemem ama tatlı yerim. Belki de ondan kendim zayıf göbeğim şişman. Mekik mi çeksem iyi gelir mi acabaCanim göbek egzersizle degil de daha cok beslenmeden kaynakli sekilleniyo.
Ama tabi ki sporun da faydasi olur tüm vücut agirlkli egzersizler iyi gelir bence çünkü bolgesel incelme diye bisey yok yag her yerden gidiyo.
Ben leslie yapiyorum arkasina chloe ting 25 günlük slim fit programini yapiyorum. En sonda direnc lastigi pilates cemberiyle sıkılasma egzersizleri yapip kapatiyorum tükkanı
Chloe ting yapabilirsin bence senin ihtiyacin olan sıkılasmak. Ama ilk kez spor yapcaksan agir gelir o. Normal pilates baslangic egzersizleriyle baslarsin öyleyse.
Yok mekik göbek eritmez canim cok bilinen bi yanlis oTeşekkürler, evet ilk kez yapıcam. Tatlı çoook severim. Yemek yemem ama tatlı yerim. Belki de ondan kendim zayıf göbeğim şişman. Mekik mi çeksem iyi gelir mi acaba
Günaydın canım , Günaydın hayırlı sabahlar kızlarİki gündür çok yoğunum,aktif olamadım.Erkenden yattım,sabah gözümün yine de zor açtım.Canlı ders var,o vesile ile kalktım.
Amin inşallah hayırlı cumalar olsunGünaydınnnn hayırlı cumalar kızlaaaaar. BaştaBonus umuzun annesi olmak üzere annelerimize ve tüm hastalarımıza şifalar dilerim inş
Aynen canım ya hiç sorma valla evde adım atacak yer yok. Tezgahta bardak koyacak yer yok. Zaten temiz bardak da yokAnka kuşum neredesin evler aldı başını gidiyor acil maratona ihtiyaç var merkez merkez neredesin olay yeri inceleme seni bekliyor
AmiinHayırlı günler...
Rabbim umduklarımıza nail, korktuklarımızdan emin eylesin inşaAllah
Evet ya eşler evdeyken isteğimiz gibi yapamıyoruz işiUzun bir aradan sonra esim ise gıttı ve evde adamlar olmayınca ne rahatmısşu korona biran once bıtmelı
Ve Bayadır ekstra bırsey yapmıyordum gunluk isler dısında ve odev dısında bugun sonunda kileri topladım aferin banabir yerdende olsa basladım
Ben derledi topladım sildim supurdhm şimdi oğlanı yemek yedirip yatıracağım valla böyle olmaz birtekefem dedim dursamda işler bana baka baka şaşı olacaktı bende onlarida kurtardım kendimi de birtek bulaşık makinesinde bulaşık var yıkanıyor onları yerlestirryim 3 gün yatacağımAynen canım ya hiç sorma valla evde adım atacak yer yok. Tezgahta bardak koyacak yer yok. Zaten temiz bardak da yokDolaplarda çamaşır kalmadı hepsi katlanmayı bekliyor (Bebek indirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?