- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Oyle ler evlerine giderim ben varım diye yapmayayım demezler yinede silerler bir hergun mutlaka toz alınır ev supurup silinir ve mumkun oldukça az esyaları vardır her mutfakta yemek ısı olduktan sonra dolap yuzlerını silerler onlar evime Geldigın de ben cok diken ustunde oluyorumKolay gelsin canım
Afiyet olsun
Allah razı olsun❤
Kolay gelsin
Amiin
Yok artık
Malesef canım benim 3u de temizlik hastası malesef bir ben cekmemısım onlara,Ciddi misinnnn
Ya ben 5 ayda bir siliyorım
Senede 3 kez
Rabbımın izniyle cabucak toparlanacak ınsallahGünaydın ❤
Durumu ciddi ama inş iyiye gidicek gibi annem yazmak istedim duyuncada.
Allah dua eden sorandan razı olsun.
Yazamıyorum ama boş durmuyorum bende koca evde boş durmaya gelmiyo.
Elim kolum kalkmadı dün ağlaya ağlaya evi süpürdüm.
Bugün sabahtan önce banyo temizledim çiçekleri suladım.
Çamaşır koydum. Gün içinde yine süpürürüm. Halıya mandalina damlatmışlar onu silerim falan.
Zaten okuncaklarım var anca vakit oluyo.
Gecmıs olsunSelam
Dün banyo ve wc temizliği yaptım. Duvarlarını ve fayanslarını sildim-yıkadım.
Merdivenleri yıkadım.
Kitaplığımı düzenledim..
Bugün ise şiddetli migren ağrım var, geceden beri. Migren hapımı alıp yattım
Nego
Mutfağı temizledim. Ölmüşlerimize de okudumKolay gelsin canım
Afiyet olsun
Allah razı olsun❤
Kolay gelsin
Amiin
Yok artık
Amin canım cümlemizdenÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canımSelam
Dün banyo ve wc temizliği yaptım. Duvarlarını ve fayanslarını sildim-yıkadım.
Merdivenleri yıkadım.
Kitaplığımı düzenledim..
Bugün ise şiddetli migren ağrım var, geceden beri. Migren hapımı alıp yattım
Nego
Bende teyzeme okurken çok rahat okuyorum❤Dua ediyoruz, inşaAllah iyi olacak. Nedendir bilinmez ama annene ne zaman niyet alsam okuma için bir huzurla doluyorum ve çok hızlı ilerliyor. Akıp gidiyor harfler, kelimeler...
Hastalığı da böyle geçip gitsin inşaAllah
Allah kabul etsin❤Mutfağı temizledim. Ölmüşlerimize de okudum
Bonus ben alamadım bi daha ya komşular da verdiler onları bitirir okurum inşallah canım. İlgilenemedim ama inan aklımda hep canım rabbim şifa versin çıkacak inşallah canım en yakın zamanda
Birimiz doluyken birimiz okuyoruz kuzum bende bugün uğraştım bişeylerle.
Düşünme öyle olur mu hiç ben biliyorum seni ❤
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatırlar rabbim şifa versinİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
İyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Canım benim çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatırlar rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun ya içim gidiyo artık duyunca inş kolay atlatırlar
Allah razı olsun canlar çok sağolun kolay atlatanlardan olurlar inşallahCanım benim çok geçmiş olsun
Dualarımıza sizleri de ekleyecegiz❣
Gecmis olsunİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?