Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kolay gelsin canım

Afiyet olsun

Allah razı olsun❤

Kolay gelsin

Amiin

Yok artık
Oyle ler evlerine giderim ben varım diye yapmayayım demezler yinede silerler bir hergun mutlaka toz alınır ev supurup silinir ve mumkun oldukça az esyaları vardır her mutfakta yemek ısı olduktan sonra dolap yuzlerını silerler onlar evime Geldigın de ben cok diken ustunde oluyorum

Rabbımın izniyle cabucak toparlanacak ınsallah
Gecmıs olsun

Çok geçmiş olsun canım
Bende teyzeme okurken çok rahat okuyorum❤
Mutfağı temizledim. Ölmüşlerimize de okudum
Allah kabul etsin❤

Selamun aleykum kızlar. İyi akşamlar. Bir kaç gündür basim çok fenaydı. Sinüzit tuttu galiba. İki gündür de hic dokunmadım eve desem yeridir.
Bugün iyi olunca mutfak hariç her yeri temizledim. Çocukları banyo yaptırdım. Koltukta uyuyakalacagim yorgunluktan.

Bonus ben alamadım bi daha ya komşular da verdiler onları bitirir okurum inşallah canım. İlgilenemedim ama inan aklımda hep canım rabbim şifa versin çıkacak inşallah canım en yakın zamanda

Birimiz doluyken birimiz okuyoruz kuzum bende bugün uğraştım bişeylerle.
Düşünme öyle olur mu hiç ben biliyorum seni ❤

İyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatırlar rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun ya içim gidiyo artık duyunca inş kolay atlatırlar

Merhaba kızlar

Eşim evde olmasına rağmen ödev tamam
Sabah yataklar toplandı
Kahvaltı yendi toplandı
Bulaşık dizildi yıkandı.
Ev üstünden toplandı
Tuvalet yıkandı
Kuslar temizlendi
Şimdi yemek pişiyor birazdan hazır olur.
Oğlanın okumaları vardı ben yazdım ona okutacak insallah; cıktı alma şansım olmadığı için mecbur yazdim

Allah hastalara tez elden şifa versin insallah

Canım benim çok geçmiş olsun
Dualarımıza sizleri de ekleyecegiz

Gecmis olsun

Yeni oturdum mutfagi toplayip ama bugün ne yaptin derseniz ben de bilmiyorum gecti koca gün öyle.

Nevresimleri degistirdim
Camasir yikadim
Spor yaptim baska da bisey yapamadim kuruyan camasirlari toplucam simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…