Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptıklarım;
Nevresimleri değiştirdim. Makinaya çamaşır attım, astım, dünden kuruyan çamaşırlar vardı onları katladım
Dolabın bir rafini düzenledim
Kek yaptım
Apartman dairesini süpürüp sildim
Sonunda ütü yaptım
Pencere önleri kaldı birazdan da onu yapacağım.
Bir de antre mutfak ve oturma odası süpürüldu silme işi kaldı inşallah yatmadan onu da yaparım. Tezgah henüz duruyor yatmadan yapacağım inşallah

Yaaa geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım kadinmilletiiste hasta olsak bile dinlenemiyoruz

Çok üzüldüm canım Allah şifa versin inşallah biran önce heryerde korona var eşimin çalıştığı birinde de çıkmış ödümüz patlıyor şuan eşinde test verecek ve biraz halsizlik var allah korusun diyoruz valla inşallah hasta olanlarda bir an önce şifa bulur rabbim herkesi korusun

Çok sağol canım inşallah korktuğunuz gibi değildir öyleyse bile çok kolay atlatır inşallah

Slm kızlar bugün çok çok yoruldum iş yapmadım çık ama nedense sanki evi kaldırıp indirdim gibi
Yaptıklarım
Evi supurdum
Bulaşık makinesine yerleştir yıka yaptım kalanları elde yıkadım makineyi çalıştırmayı unutmuşum
geç çalıştırdım o yüzden daha boşalamadım
Salondaki küçük pencereyi ve önünü sildim
Yatak odasındaki kıyafetleri oğlum aşağı indirmiş onları tekrardan katladım yerlestirirkende rafları sildim
Akşam yemeği yaptım yedik toplayamadan hastaneye geldik eşim korona için tahlil verecek inşallah yoktur

Sizlere de gecmis olsun kizlar

Çok sağol canım inşallah korktuğunuz gibi değildir öyleyse bile çok kolay atlatır inşallah
Amin canım amin inşallah ailende çabuk ve sağlıkla atlatır. Kalbimiz korkuyla atıyor hep hayatımızın 1 yılını nasıl geçiriyoruz bu böylede gidecek gibi inşallah gelen aşılar iyidir de kurtuluruz

Geçmiş olsun canım
Ah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,korktuğuna uğratmasın
Çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin
İnşaallah değildir canımın

Çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırlar

Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…