- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Yaaa geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım kadinmilletiiste hasta olsak bile dinlenemiyoruzSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar. Bir kaç gündür basim çok fenaydı. Sinüzit tuttu galiba. İki gündür de hic dokunmadım eve desem yeridir.
Bugün iyi olunca mutfak hariç her yeri temizledim. Çocukları banyo yaptırdım. Koltukta uyuyakalacagim yorgunluktan.
Gecmis olsun
Yaaa geçmiş olsun
Allah razı olsun çok sağolun kızlar
Çok üzüldüm canım Allah şifa versin inşallah biran önce heryerde korona var eşimin çalıştığı birinde de çıkmış ödümüz patlıyor şuan eşinde test verecek ve biraz halsizlik var allah korusun diyoruz valla inşallah hasta olanlarda bir an önce şifa bulur rabbim herkesi korusunİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Çok sağol canım inşallah korktuğunuz gibi değildir öyleyse bile çok kolay atlatır inşallahÇok üzüldüm canım Allah şifa versin inşallah biran önce heryerde korona var eşimin çalıştığı birinde de çıkmış ödümüz patlıyor şuan eşinde test verecek ve biraz halsizlik var allah korusun diyoruz valla inşallah hasta olanlarda bir an önce şifa bulur rabbim herkesi korusun
Sizlere de gecmis olsun kizlarSlm kızlar bugün çok çok yoruldum iş yapmadım çık ama nedense sanki evi kaldırıp indirdim gibi
Yaptıklarım
Evi supurdum
Bulaşık makinesine yerleştir yıka yaptım kalanları elde yıkadım makineyi çalıştırmayı unutmuşum
geç çalıştırdım o yüzden daha boşalamadım
Salondaki küçük pencereyi ve önünü sildim
Yatak odasındaki kıyafetleri oğlum aşağı indirmiş onları tekrardan katladım yerlestirirkende rafları sildim
Akşam yemeği yaptım yedik toplayamadan hastaneye geldik eşim korona için tahlil verecek inşallah yoktur
Amin canım amin inşallah ailende çabuk ve sağlıkla atlatır. Kalbimiz korkuyla atıyor hep hayatımızın 1 yılını nasıl geçiriyoruz bu böylede gidecek gibi inşallah gelen aşılar iyidir de kurtuluruzÇok sağol canım inşallah korktuğunuz gibi değildir öyleyse bile çok kolay atlatır inşallah
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım kadinmilletiiste hasta olsak bile dinlenemiyoruz
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar. Bir kaç gündür basim çok fenaydı. Sinüzit tuttu galiba. İki gündür de hic dokunmadım eve desem yeridir.
Bugün iyi olunca mutfak hariç her yeri temizledim. Çocukları banyo yaptırdım. Koltukta uyuyakalacagim yorgunluktan.
Ah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,korktuğuna uğratmasınİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin
İnşaallah değildir canımınSlm kızlar bugün çok çok yoruldum iş yapmadım çık ama nedense sanki evi kaldırıp indirdim gibi
Yaptıklarım
Evi supurdum
Bulaşık makinesine yerleştir yıka yaptım kalanları elde yıkadım makineyi çalıştırmayı unutmuşum
geç çalıştırdım o yüzden daha boşalamadım
Salondaki küçük pencereyi ve önünü sildim
Yatak odasındaki kıyafetleri oğlum aşağı indirmiş onları tekrardan katladım yerlestirirkende rafları sildim
Akşam yemeği yaptım yedik toplayamadan hastaneye geldik eşim korona için tahlil verecek inşallah yoktur
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallahİyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Ah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,korktuğuna uğratmasın
Çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin
İnşaallah değildir canımın
Senden de Allah razı olsun canım.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?