Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,korktuğuna uğratması

Çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırlar

Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun hepinizden

Hayırlı geceler.
Bugün neler yaptım
Sabah çayı koydum
O esnada yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesi boşalttım diğer Bulaşıkları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım serdim
Kurumuş Çamaşırları katladım yerleştirdim
Mutfak ara oturma odasını yüzeysel süpürdüm
Sonra oğlum evi bir güzel kakaoya buladı kii çok fenaydı elindeki kakao poşetiyle 360 derece dönerek her tarafa saçmış. Halı yer oyuncaklar her taraf kakao olmuştu. Tekrar süpürdüm temizledim

Kızlar 12-13 yaşlarında kızı olan var mı aramızda?
Hayırdır canım
Ah çok fena kakao,iz de bırakır

Dün neler yapmıştım

Sabah rutini aynı
Halıları kaldırmıştım,eşim süpürdü ben silip toz aldım.Bu kadar iş bile yordu
İki posta çamaşır katlayıp yerleştirdim,yeni çamaşır astım
Nevresim değiştirdim
Yemek yaptım,bulaşık faslı.Sofrayı eşim topladı.
Eşim çocukları yıkadı,ben giydirdim

Hatırlamıyorum başka ne yaptım

Profili kapattım ben ya. Geçen bi sıkıntı oldu Bi de o gülme emojisi yanlış olmuş Bulurum ya dur bakalım. Apartmanda bi kaç çocuk var yaşlarını bilmiyorum onlara bi sorucam.
Tamam canım,bulursun inşaallah

günaydın canım negom.

benim pek vaktim yoktu biliyosun. ama artık bitti inşallah.

kalktım çay koycam şimdi. evde bı sürü iş de var. ekurimi bulayım bitircem hepsini inşallah

Bu gün ben de eşimi yakalamışken bi evi kırklatıcam :) özellikle çamaşırlar inanılmaz birikti itiraf ediyorum ödevleri yapamıyorum ama hep en ihtiyaç olan yerden geldi bu gün toptan yapıp sıfırlayıp yarından itibaren aksatmadan yapacağım

Bu saate kadar sadece bulaşık makinesini açtım. Çocuklar erken uyandı, onlarla çizgi film izliyorum

Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.

Canımsın

Kalkar kalkmaz yatağımı topladım.
Klozet ve lavaboları çamaşır suladım kuş omuzumda.
Biraz tesbihim var çekicem sonra kahvaltı hazırlarım.

Günaydın arkadaşlar mutlu, huzurlu, hastalarımızdan iyi olduklarına dair haberler alacağımız güzel bir pazarımız olsun.

Bir ara yazıyordum buraya sağolsun negoocumda beni etiketliyordu ama düzenli olamadım şimdi yine gelmek istiyorum.

Ev aldı başını gidiyor, yaklaşık 1.5 ay hastalıklarla boğuştuk sonra işe başladım 3 hafta oldu eve ve işe yetişememe problemim oldu daha çok düzenli olmam lazım herkes evde anca yemek yapıp bulaşık yıkayıp çamaşır olayına yetişiyorum ki buda yeterli gelmiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…