Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler.
Annemdeyim, Evini sil süpür yapıyorum
Herkes iyidir umarım.
Bonus annen iyidir inşaAllah.
Diğer hasta ve yakınları hasta olan arkadaşlar herkese şifa versin Rabbim.

Huzursuzluğumuzu hissediyorlar,ondan sanırım.
Çok geçmiş olsun
Günaydın canım sabahlar muhteşem fotoğraf paylaşımlarını görmek çok güzel

Tabi ki hoş geldiniz
Hadi inşaallah❤
Günaydın canım

Dün hiç iş yapmadım. Karnım belim ağrıyordu. Kaç gündür duran çamaşırları katladim. Yemek yaptım. Koltuğa kahve döktüm onu sildim bu kadar. Bu sabah bel ve karın ağrıma, baş ağrısı da eklendi. Dün mutfağı toplamamıştım topladım bulaşıkları yıkadım. Kahvaltı hazırladım. Bugün de baska bir sey yapmam. Kayınbaba aradı mantı yapalım gel diye tamam dedim.
İlaç içtim iyileşmeyi bekliyorum.

Geçmiş olsun.

Birazdan huni takip dolasıcam az kaldı
3 saattir bir evi supuremedım supurgeyı 3 saat oldu acalı gel gör iş bitiremedim
Ufaklık havuzda top oyuncam diye tutturdu hadi dedim ablasıyla oynasınlar cikardim topları bu sefer su yok havuzda diye basladı aglama ya hadi dedim banyoda oynayın bahaneyle yıkarım Cocukları onlar azıcık oynarken salonu dip kose supurdum sonra buyuk kız cıkmak istedi onu cikardim bu sefer kucuk ben cıkmıcam diye basladı aglamaya aglaya aglaya cıkarttım hala devam ediyor aklına geldikçe neyse dıger odalara gectım bu sefer esim yemek yıcem dedi sofra hazırladım tekrar dondum supurgeye bu seferde telefonda konusacakmıs daha sonra yap dedi balkona camasir asıp dunku kuruyanları dolaba yerlestırdım supurge koridorun ortasında oylece bekliyor

Ödevleri yaptım kapıları sildim
Lavabo WC banyo ovdum
Beyazları yikattim astım
Renklikeri katladim yerlerine yerleştirdim
Ortalığı toparladım
Makinayı boşalttım tekrar doldurdum ufaklığı banyo yaptırdım
Süpürge açamadım bugün kızın canlı dersi vardı bu kadar yaptım

Bugün nasil aksam oldu anlamadım.
Bulasik makinesini bosalttim yeniden yerlestim
Mutfagi topladim aksam yemeginden sonra
Yatak odasi ve ebeveyn banyosunu viledaladim
Evi toparladim
Spor yaptim
Birazdan camasir katlicam

Şu her gun bi yeri supuruyorum diyen arkadas kimdi bulsun beni ondan esinlenerek kendi metodumu oluşturdum cok da iyi oldu
Evin tamamini bigünde supuruyorum. Ertesi gunler de 1 gunde 2 odayi girgirlayip viledaliyorum hic pislenmiyo ev hem de yorulmuyorum cok iyi oldu bu.
Kimse o arkadas adini unuttum Allah razi olsun evin sürekli tozlanmasi cinnet sebebi oluyodu benim icin.

@morkagit idi galiba

Okula gittim geldim
ortalığı toparladım
çıkan bulaşıkları yıkadım
yemek yaptım
iftar yaptım bulaşıkları yıkadım
ocağı silip, çay koydum
Kahve makinesinin sıvı maksimum yerini geçmişim taşırınca döküntülerini temizledim
çamaşırları toplayıp, katlayıp, kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…