Huzursuzluğumuzu hissediyorlar,ondan sanırım.Gerçekten senin durumun bendende zor olmuş hastayken çocuklar hep aynı mı yoksa ekstradan mi yapıyorlar bilemiyorum ama öğlen uykusunu bıraktı 12 saat ayakta herşey üst üste gibi geliyor ama çok şükür çok ağır seyretmiyor eşimin bende bazen aglasamda sizlansamda işleri bir şekilde yürütüyorum Allah beterinden korusun deyip sığınmaktan başka bir şey gelmiyor ama iyiki siz varsınız yoksa daha da zor olurdu beni anlayan dinleyen insanların olması birbirimiz için dua edip yardım etmeye çalışmanın verdiği manevi güç çok büyük ve değerli
Çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Dün buralara hiç uğrayamadım ufak bir yanık kazası atlattım bütün gün yattım. Ödev yoktu sanırım dün. İşler de yığıldı. Bakalım bugün yapacağım inşallah
❤Günaydın canım sabahlar muhteşem fotoğraf paylaşımlarını görmek çok güzel
Tabi ki hoş geldinizMerhaba hanımlar bende araniza katılabilirmiyim 2 tane çocuğum var biri 3 yaşını doldurdu küçüğümde 3 ayını dolduracak temizliğe, eve, Yemeğe yetişemiyorum belki gaza gelir yaparım sizinle yardımcı olursanız sevinirim hep bi uyuklamauykum çoook var ama temizlikte yapmak istiyorum ruhum daralıyor
Hadi inşaallah❤Bu saate kadar;
Bulasik makinesini bosalttim yeniden doldurdum
Mutfagi topladim
Ocağı sildim
Bugün yapacaklarim;
Çamaşırlar kuruduysa katlicam
Evi viledalicam bir tek mutfagi girgirlayip viledalarim
Spor yapcam 1 saat
Balkona bi su dökerim
Tüm islerim bitince de kahve+kitap
Niyet ettim verimli bol enerjili bigün geçirmeye ❤
Günaydın canımGünaydın
Hoş buldum teşekkür ederimTabi ki hoş geldiniz
Hadi gel Erzurum’a gel Erzurum yaman güzelYaaaa kar mııı en sevdiğim
Geçmiş olsun.Dün hiç iş yapmadım. Karnım belim ağrıyordu. Kaç gündür duran çamaşırları katladim. Yemek yaptım. Koltuğa kahve döktüm onu sildim bu kadar. Bu sabah bel ve karın ağrıma, baş ağrısı da eklendi. Dün mutfağı toplamamıştım topladım bulaşıkları yıkadım. Kahvaltı hazırladım. Bugün de baska bir sey yapmam. Kayınbaba aradı mantı yapalım gel diye tamam dedim.
İlaç içtim iyileşmeyi bekliyorum.
Büyük ihtimalleHuzursuzluğumuzu hissediyorlar,ondan sanırım.
Çok geçmiş olsun
❤
Tabi ki hoş geldiniz
Hadi inşaallah❤
Günaydın canım
@morkagit idi galibaŞu her gun bi yeri supuruyorum diyen arkadas kimdi bulsun beniondan esinlenerek kendi metodumu oluşturdum cok da iyi oldu
Evin tamamini bigünde supuruyorum. Ertesi gunler de 1 gunde 2 odayi girgirlayip viledaliyorum hic pislenmiyo ev hem de yorulmuyorum cok iyi oldu bu.
Kimse o arkadas adini unuttum Allah razi olsunevin sürekli tozlanmasi cinnet sebebi oluyodu benim icin.
Ben de öyle hatirliyorm da emin olamadim baska moru falan etiketlerim diye tirstim@morkagit idi galiba
İyi akşamlaarçok şükür kurtuldum illet projeden teslim ettim bu akşam. Yarına tüm gün maraton arkadaşı arıyorum
Sen dinlen çok yoruyosun kendini üzülüyorum sonra. Benim de pek halim yokta ev kalktı gidiyo yakalamam lazımHalim yok ki geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?