Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağ ol canım desteğin için odası ayrı eşimin ama wc 1 tane evde o yüzden beraber kullanıyoruz çocuğu tuvalete alıştıracaktım böyle olunca aynı yere yıkasak dahi girmesin diye bez bağladım hemen ama gerçekten hiç durmuyor beni çok yoruyor kollarım kalkmıyor sürekli kucağına al diyor koş oyna diyor o da haklı bende inşallah çabucak geçer gider hepimizden

Herkese güzel bir gün dileyerek güne başlıyorum.

Bugün yaptıklarım

Kahvaltımızı yapar yapmaz bulaşıkları makinaya yerleştirdim.
Mutfağı süpürdüm. Sildim.
Tezgahimi temizledim.
Mikro dalga temizliği yaptım.
Çöpleri döktüm.
Çamaşır attım makinaya.
Kuruyanlari topladım. Durucem şimdi.
Benden bu kadar simdilik daha gün yeni başlıyor daha sırada çok iş var

Öyle iyi anlıyorum ki seni.Benimkiler de ekstradan çıldırmış gibiydi,hayatımın en zor günlerindendi manevi olarak.Yalnız kalmak sadece babamı düşünmek,ağlamak isterken sürekli koşturan,hijyeni düşünmek zorunda olan birisi konumunda kaldım.
Çocuklar çok yıprattı beni de o süreçte
Umarım senin minik akıllı uslu olur,sakinlik gelir ona.

şu fırın temizliğini artık biriktirmeden yapıyorum kızlar.
Dün fırında yemek yaptım. Bulaşığı yıkadıktan sonra hemen firinimi da temizledim.
Bir aydir böyle yapıyorum hic kirlenmiyor önceden kirlendigini görünce temizlerdim şimdi kirlenmesine müsaade etmiyorum

Gerçekten senin durumun bendende zor olmuş hastayken çocuklar hep aynı mı yoksa ekstradan mi yapıyorlar bilemiyorum ama öğlen uykusunu bıraktı 12 saat ayakta herşey üst üste gibi geliyor ama çok şükür çok ağır seyretmiyor eşimin bende bazen aglasamda sizlansamda işleri bir şekilde yürütüyorum Allah beterinden korusun deyip sığınmaktan başka bir şey gelmiyor ama iyiki siz varsınız yoksa daha da zor olurdu beni anlayan dinleyen insanların olması birbirimiz için dua edip yardım etmeye çalışmanın verdiği manevi güç çok büyük ve değerli

Günaydın ❤

Dün naptım yatakları evi topladım.
Bi okula gittim geldim.
Kızların odasını sanki yeni temizlememişim gibi dağıtmışlar orayı topladım bir sepet değişip çıkardıkları kıyafeti katladım.
Resim yaptıkları sehpalar var onları temizledim sildim.
Defter boya düzenledim tozunu aldım dik süpürgeyle süpürdüm.
Mutfağıda süpürdüm
Yemek yaptım bulaşık topladım
2 sepet dolu çamaşır katladım

Merhaba hanımlar bende araniza katılabilirmiyim 2 tane çocuğum var biri 3 yaşını doldurdu küçüğümde 3 ayını dolduracak temizliğe, eve, Yemeğe yetişemiyorum belki gaza gelir yaparım sizinle yardımcı olursanız sevinirim hep bi uyuklamauykum çoook var ama temizlikte yapmak istiyorum ruhum daralıyor

Bu saate kadar;
Bulasik makinesini bosalttim yeniden doldurdum
Mutfagi topladim
Ocağı sildim

Bugün yapacaklarim;
Çamaşırlar kuruduysa katlicam
Evi viledalicam bir tek mutfagi girgirlayip viledalarim
Spor yapcam 1 saat
Balkona bi su dökerim
Tüm islerim bitince de kahve+kitap

Niyet ettim verimli bol enerjili bigün geçirmeye ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…