- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Sağ ol canım desteğin için odası ayrı eşimin ama wc 1 tane evde o yüzden beraber kullanıyoruz çocuğu tuvalete alıştıracaktım böyle olunca aynı yere yıkasak dahi girmesin diye bez bağladım hemen ama gerçekten hiç durmuyor beni çok yoruyor kollarım kalkmıyor sürekli kucağına al diyor koş oyna diyor o da haklı bende inşallah çabucak geçer gider hepimizdenEvet canım bende atlattım.Kesinlikle manevi yorgunluğu da çok bu hastalığın.
Canım eşim wc si ve odası ayrıydı.O öyle istedi böyle daha iyi olur tekrar tekrar birbirimize taşımayalım dedi.Son günler çift maske ile ara ara geldi yanımıza.
Allah şifa versin,güçlü ol geçecek ❤
O şehir efsanesi
Aynen öyle gerçekten tüm hastalara şifa versin rabbim yapacak birşey yok beklemekten başkaRabbim şifa versin canım. Allah yardımcın olsun. Hastalık da kötü psikolojisi daha da kötü.
Öyle iyi anlıyorum ki seni.Benimkiler de ekstradan çıldırmış gibiydi,hayatımın en zor günlerindendi manevi olarak.Yalnız kalmak sadece babamı düşünmek,ağlamak isterken sürekli koşturan,hijyeni düşünmek zorunda olan birisi konumunda kaldım.Sağ ol canım desteğin için odası ayrı eşimin ama wc 1 tane evde o yüzden beraber kullanıyoruz çocuğu tuvalete alıştıracaktım böyle olunca aynı yere yıkasak dahi girmesin diye bez bağladım hemen ama gerçekten hiç durmuyor beni çok yoruyor kollarım kalkmıyor sürekli kucağına al diyor koş oyna diyor o da haklı bende inşallah çabucak geçer gider hepimizden
Gerçekten senin durumun bendende zor olmuş hastayken çocuklar hep aynı mı yoksa ekstradan mi yapıyorlar bilemiyorum ama öğlen uykusunu bıraktı 12 saat ayakta herşey üst üste gibi geliyor ama çok şükür çok ağır seyretmiyor eşimin bende bazen aglasamda sizlansamda işleri bir şekilde yürütüyorum Allah beterinden korusun deyip sığınmaktan başka bir şey gelmiyor ama iyiki siz varsınız yoksa daha da zor olurdu beni anlayan dinleyen insanların olması birbirimiz için dua edip yardım etmeye çalışmanın verdiği manevi güç çok büyük ve değerliÖyle iyi anlıyorum ki seni.Benimkiler de ekstradan çıldırmış gibiydi,hayatımın en zor günlerindendi manevi olarak.Yalnız kalmak sadece babamı düşünmek,ağlamak isterken sürekli koşturan,hijyeni düşünmek zorunda olan birisi konumunda kaldım.
Çocuklar çok yıprattı beni de o süreçte
Umarım senin minik akıllı uslu olur,sakinlik gelir ona.
Geçmiş olsun yanık zordurGünaydın hanımlar
Dün buralara hiç uğrayamadım ufak bir yanık kazası atlattım bütün gün yattım. Ödev yoktu sanırım dün. İşler de yığıldı. Bakalım bugün yapacağım inşallah
Günaydın canım sabahlar muhteşem fotoğraf paylaşımlarını görmek çok güzel
Cok gecmıs olsunGünaydın hanımlar
Dün buralara hiç uğrayamadım ufak bir yanık kazası atlattım bütün gün yattım. Ödev yoktu sanırım dün. İşler de yığıldı. Bakalım bugün yapacağım inşallah
Cok gecmis olsunGünaydın hanımlar
Yaaaa kar mııı en sevdiğimGünaydın kızlar kar yağıyor okula yürüyorum çok severim
Amin hepimizinkini inşallah kuzumAllah zorunu kolaylaştırsın,güzel gönüllüm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?