- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Canim annen nasil oldu iyidir inşallah Rabbim acil sifalar versinHalim yok ki geleyim
Hahahha. Yöntemimi uygulayıp sonuç alan birisi olduBen de öyle hatirliyorm da emin olamadim baska moru falan etiketlerim diye tirstim
Pratik süpürgeler veya küçük araba içi kullanılan şarjlı süpürgeler işinizi görür mü bu süreçte ? En azından saç tellerini vs toplamak içinMerhaba hanimlar, topigi okuyarak takip ediyorum. En kisa surede araniza katilma umidim var. Fakat su an icin sizden tavsiye almaya geldim.
3,5 aylik bir bebegim var. Su an hem onun, hem benim yogun olarak saclarimiz dokuluyor. Her yerden ama her yerden birinizin saci cikiyor. Kendi adima saclarimi kestirdim, bu sadece dokulen saclarini boyutunu etkiledi elbette, dokulmesini degil.
Ne yaparsam yapayim etraftaki sac populasyonunu azaltamiyorum. Sizden ricam bana fikir vermeniz.
Diger husus da, pandemi oncesi eve bir yardimci aliyordum. Pandemi surecinde ise supurme ve silme isi riskli gebeligimden oturu esimdeydi. Yerleri elle sildiler hep. Esim tam zamanli calismaya geri donunce benim de artik hic olmazsa yerleri silme zorunlulugun bas gosterdi. Bkz; yogun sac dokulmesi.
Sizden bana kullanip da memnun kaldiginiz mop tavsiyesi olur mu? Mumkunse marka ve model ile. (Xiaomi robotu su an almayacagim, isim geregi Cin’le calisiyoruz zaten, ilk seyahatimizde almak bizim acimizdan daha karli olacak).
Yardimci olan arkadaslara pesinen tesekkur ederim.
Canim annen nasil oldu iyidir inşallah Rabbim acil sifalar versin
Merhaba hanimlar, topigi okuyarak takip ediyorum. En kisa surede araniza katilma umidim var. Fakat su an icin sizden tavsiye almaya geldim.
3,5 aylik bir bebegim var. Su an hem onun, hem benim yogun olarak saclarimiz dokuluyor. Her yerden ama her yerden birinizin saci cikiyor. Kendi adima saclarimi kestirdim, bu sadece dokulen saclarini boyutunu etkiledi elbette, dokulmesini degil.
Ne yaparsam yapayim etraftaki sac populasyonunu azaltamiyorum. Sizden ricam bana fikir vermeniz.
Diger husus da, pandemi oncesi eve bir yardimci aliyordum. Pandemi surecinde ise supurme ve silme isi riskli gebeligimden oturu esimdeydi. Yerleri elle sildiler hep. Esim tam zamanli calismaya geri donunce benim de artik hic olmazsa yerleri silme zorunlulugun bas gosterdi. Bkz; yogun sac dokulmesi.
Sizden bana kullanip da memnun kaldiginiz mop tavsiyesi olur mu? Mumkunse marka ve model ile. (Xiaomi robotu su an almayacagim, isim geregi Cin’le calisiyoruz zaten, ilk seyahatimizde almak bizim acimizdan daha karli olacak).
Evet canım bende atlattım.Kesinlikle manevi yorgunluğu da çok bu hastalığın.
Canım eşim wc si ve odası ayrıydı.O öyle istedi böyle daha iyi olur tekrar tekrar birbirimize taşımayalım dedi.Son günler çift maske ile ara ara geldi yanımıza.
Allah şifa versin,güçlü ol geçecek ❤
O şehir efsanesi
MasallahÖdevleri yaptım kapıları sildim
Lavabo WC banyo ovdum
Beyazları yikattim astım
Renklikeri katladim yerlerine yerleştirdim
Ortalığı toparladım
Makinayı boşalttım tekrar doldurdum ufaklığı banyo yaptırdım
Süpürge açamadım bugün kızın canlı dersi vardı bu kadar yaptım
Annen nasıl olduBugün pek bişey yapamadım mutfaktaydım çoğunlukla.
Bende de tam tersi bugun bir turlu bitmek bilmıyor cocuklar ruhen cok yordular bugun benim evin butun odalarını hergun supurmezsem olmuyor yaBugün nasil aksam oldu anlamadım.
Bulasik makinesini bosalttim yeniden yerlestim
Mutfagi topladim aksam yemeginden sonra
Yatak odasi ve ebeveyn banyosunu viledaladim
Evi toparladim
Spor yaptim
Birazdan camasir katlicam
Şu her gun bi yeri supuruyorum diyen arkadas kimdi bulsun beniondan esinlenerek kendi metodumu oluşturdum cok da iyi oldu
Evin tamamini bigünde supuruyorum. Ertesi gunler de 1 gunde 2 odayi girgirlayip viledaliyorum hic pislenmiyo ev hem de yorulmuyorum cok iyi oldu bu.
Kimse o arkadas adini unuttum Allah razi olsunevin sürekli tozlanmasi cinnet sebebi oluyodu benim icin.
Hadi gozun aydınİyi akşamlaarçok şükür kurtuldum illet projeden teslim ettim bu akşam. Yarına tüm gün maraton arkadaşı arıyorum
Benimde cok fazla sacım dokuluyordu normalde kapalı bir bayanım lakin evde kapatmazdım basımı ve heryerden benim saclarım cikardi bende evde tulbent bone ortmekle buldum cozumu ve sac dikilmesi icin doktora gıttıgımde cınko takviyesi almam gerektiğini soyledı cınko takvıyesınden sonrada azaldıMerhaba hanimlar, topigi okuyarak takip ediyorum. En kisa surede araniza katilma umidim var. Fakat su an icin sizden tavsiye almaya geldim.
Burayı gormemısım ınsallah tez vakitte toparlar annenAynı civciv
Pratik süpürgeler veya küçük araba içi kullanılan şarjlı süpürgeler işinizi görür mü bu süreçte ? En azından saç tellerini vs toplamak için
Süpürgeyi hergün açmaya çalışın özellikle saçı nerde tarıyosanız en çok o sırada döküldüğü için orayı süpürün hemen gidemesin başka yere.
Süpürgeyi fırçalı süpürün ayrıca plastik halı fırçası tavsiye ederim halıların üstünden bi geçin süpürgenin almadığı varsa alıyo hepsini.
Yatağın içinide küçük uçlarla süpürebilirsiniz. Çamaşırlarda da olur tek yerde silkelemek lazım.
Mop olarak spin mopun dikey mopunu tavsiye ederim. Ev küçükse dikey değilde yuvarlak başlıklılarda olur
Masallah
Annen nasıl oldu
Bende de tam tersi bugun bir turlu bitmek bilmıyor cocuklar ruhen cok yordular bugun benim evin butun odalarını hergun supurmezsem olmuyor ya
Hadi gozun aydın
Benimde cok fazla sacım dokuluyordu normalde kapalı bir bayanım lakin evde kapatmazdım basımı ve heryerden benim saclarım cikardi bende evde tulbent bone ortmekle buldum cozumu ve sac dikilmesi icin doktora gıttıgımde cınko takviyesi almam gerektiğini soyledı cınko takvıyesınden sonrada azaldı
Bende fantomun pratik süpürge vardı çok ses yapıyor diye kayınvalidemin köydeki eve götürdümOlabilir. Onerebileceginiz marka/model var midir? Tesekkur ederim oneriniz ici
Olabilir. Onerebileceginiz marka/model var midir? Tesekkur ederim oneriniz ici
Tesekkur ederim onerileriniz icin. Hali kullanmiyorum, zeminimiz parke ve seramik.
Oglum supurge sesinden korkuyor, onun icin her gun acamiyorum. Babasinin geldigi saatlerde de komsulara rahatsizlik vermemek icin calistiramiyorun. (21:00 civari geliyor).
Koltuk, yatak, kiyafetlerdekiler icin tuy toplayici kullaniyorum. Nispeten is goruyor.
Sacimi banyoda tariyorum. Fakat oglumun saclarini onun icin hazirladigim alanda tarayip, tuy toplayici ile toparliyorum. Yine de bana misin demiyor...
Mop tavsiyenize baktim, urun sanirim 2 hazneli. 3 hazneli olanlara gore daha mi iyi? Yoksa yanlis urune mi baktim?
Tekrar tesekkur ederim.
Tesekkur ederim. Pregnacare’in emziren anneler icin olan multivitami yaninda cinko ve demir takviyesi aliyorum. Yine de bana misin demiyor. Bioxin forte sampuan ve sac serumu kullaniyorum. Sonuc yine ayni...
Ben ee tesetturluyum, lakin evin icinde anne topuzu ile duruyorum.Dediginiz gibi yaparim. Lakin oglumun saclarina ne yapabilirim bilemiyorum.
Süpürmeme gibi bi lüksümüz yok mecbur yavruda alışıcak o sese uyurkende sese tepki vermeyenler oluyo bazen bişeylere bakarak bazen ağlayarak falan.
Dikey mop 2 hazneli evet yuvarlak olanlarda öyle
Haklisiniz, kiyamiyorum kuzunun aglamasina. Oturup onunla aglayasim geliyor.Sarjli olanlardan alip alistirmaya calisacagim oncelikle.
Temiz ve kirli su hazneli yani degil mi? Kusura bakmayin cok sordum. Bir Allah’in kulu da alisveris sonrasi yorum yaparken buna deginmemis de.
TeşekkürlerMasallah
Annen nasıl oldu
Bende de tam tersi bugun bir turlu bitmek bilmıyor cocuklar ruhen cok yordular bugun benim evin butun odalarını hergun supurmezsem olmuyor ya
Hadi gozun aydın
Benimde cok fazla sacım dokuluyordu normalde kapalı bir bayanım lakin evde kapatmazdım basımı ve heryerden benim saclarım cikardi bende evde tulbent bone ortmekle buldum cozumu ve sac dikilmesi icin doktora gıttıgımde cınko takviyesi almam gerektiğini soyledı cınko takvıyesınden sonrada azaldı
Tesekkur ederim. Videoyu izleyecegim, akabinde temin yoluna giderim.Bi yerde yıkayıp bi yerde sıkıyoruz. Mopun bezini çıkarmadan yıkadığımız için pratik oluyo helede halınız yokmuş öyle geniş alan için daha kullanışlı dar yerlerde pek değil.
Çocuğun ufak ağlamalarından bişey olmaz ilk zaman hassasiyet oluyo tabi ama herşey anneye bakıyo onun susmasını uslu durmasını beklersek ohoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?