Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanimlar, topigi okuyarak takip ediyorum. En kisa surede araniza katilma umidim var. Fakat su an icin sizden tavsiye almaya geldim.

3,5 aylik bir bebegim var. Su an hem onun, hem benim yogun olarak saclarimiz dokuluyor. Her yerden ama her yerden birinizin saci cikiyor. Kendi adima saclarimi kestirdim, bu sadece dokulen saclarini boyutunu etkiledi elbette, dokulmesini degil.

Ne yaparsam yapayim etraftaki sac populasyonunu azaltamiyorum. Sizden ricam bana fikir vermeniz.

Diger husus da, pandemi oncesi eve bir yardimci aliyordum. Pandemi surecinde ise supurme ve silme isi riskli gebeligimden oturu esimdeydi. Yerleri elle sildiler hep. Esim tam zamanli calismaya geri donunce benim de artik hic olmazsa yerleri silme zorunlulugun bas gosterdi. Bkz; yogun sac dokulmesi.

Sizden bana kullanip da memnun kaldiginiz mop tavsiyesi olur mu? Mumkunse marka ve model ile. (Xiaomi robotu su an almayacagim, isim geregi Cin’le calisiyoruz zaten, ilk seyahatimizde almak bizim acimizdan daha karli olacak).

Yardimci olan arkadaslara pesinen tesekkur ederim.

Ben de öyle hatirliyorm da emin olamadim baska moru falan etiketlerim diye tirstim
Hahahha. Yöntemimi uygulayıp sonuç alan birisi oldu
Ne demek canım. Valla benim evimde düzenli hep bu yöntemle diğer türlü gözümde büyüyor yoruluyorum falan yapamadığımla kalıyordum

Pratik süpürgeler veya küçük araba içi kullanılan şarjlı süpürgeler işinizi görür mü bu süreçte ? En azından saç tellerini vs toplamak için

Süpürgeyi hergün açmaya çalışın özellikle saçı nerde tarıyosanız en çok o sırada döküldüğü için orayı süpürün hemen gidemesin başka yere.

Süpürgeyi fırçalı süpürün ayrıca plastik halı fırçası tavsiye ederim halıların üstünden bi geçin süpürgenin almadığı varsa alıyo hepsini.
Yatağın içinide küçük uçlarla süpürebilirsiniz. Çamaşırlarda da olur tek yerde silkelemek lazım.

Mop olarak spin mopun dikey mopunu tavsiye ederim. Ev küçükse dikey değilde yuvarlak başlıklılarda olur

Masallah
Bugün pek bişey yapamadım mutfaktaydım çoğunlukla.
Annen nasıl oldu
Bende de tam tersi bugun bir turlu bitmek bilmıyor cocuklar ruhen cok yordular bugun benim evin butun odalarını hergun supurmezsem olmuyor ya
İyi akşamlaar çok şükür kurtuldum illet projeden teslim ettim bu akşam. Yarına tüm gün maraton arkadaşı arıyorum
Hadi gozun aydın
Benimde cok fazla sacım dokuluyordu normalde kapalı bir bayanım lakin evde kapatmazdım basımı ve heryerden benim saclarım cikardi bende evde tulbent bone ortmekle buldum cozumu ve sac dikilmesi icin doktora gıttıgımde cınko takviyesi almam gerektiğini soyledı cınko takvıyesınden sonrada azaldı

Bugün
Bulaşık makinemi boşalttım yerleştirdim
Kuruyan çamaşırlarımı katladım ve dolaba yerleştirdim
Kedimin kumunu temizledim
Bütün çöpleri boşalttım
Evi tekrar süpürdüm
Klozeti çamaşır suyuyla sildim
Hepsi bu kadar

Pratik süpürgeler veya küçük araba içi kullanılan şarjlı süpürgeler işinizi görür mü bu süreçte ? En azından saç tellerini vs toplamak için

Olabilir. Onerebileceginiz marka/model var midir? Tesekkur ederim oneriniz ici

Tesekkur ederim onerileriniz icin. Hali kullanmiyorum, zeminimiz parke ve seramik.

Oglum supurge sesinden korkuyor, onun icin her gun acamiyorum. Babasinin geldigi saatlerde de komsulara rahatsizlik vermemek icin calistiramiyorun. (21:00 civari geliyor).

Koltuk, yatak, kiyafetlerdekiler icin tuy toplayici kullaniyorum. Nispeten is goruyor.

Sacimi banyoda tariyorum. Fakat oglumun saclarini onun icin hazirladigim alanda tarayip, tuy toplayici ile toparliyorum. Yine de bana misin demiyor...

Mop tavsiyenize baktim, urun sanirim 2 hazneli. 3 hazneli olanlara gore daha mi iyi? Yoksa yanlis urune mi baktim?

Tekrar tesekkur ederim.

Tesekkur ederim. Pregnacare’in emziren anneler icin olan multivitami yaninda cinko ve demir takviyesi aliyorum. Yine de bana misin demiyor. Bioxin forte sampuan ve sac serumu kullaniyorum. Sonuc yine ayni...
Ben ee tesetturluyum, lakin evin icinde anne topuzu ile duruyorum. Dediginiz gibi yaparim. Lakin oglumun saclarina ne yapabilirim bilemiyorum.

Süpürmeme gibi bi lüksümüz yok mecbur yavruda alışıcak o sese uyurkende sese tepki vermeyenler oluyo bazen bişeylere bakarak bazen ağlayarak falan.

Dikey mop 2 hazneli evet yuvarlak olanlarda öyle

Süpürmeme gibi bi lüksümüz yok mecbur yavruda alışıcak o sese uyurkende sese tepki vermeyenler oluyo bazen bişeylere bakarak bazen ağlayarak falan.

Dikey mop 2 hazneli evet yuvarlak olanlarda öyle

Haklisiniz, kiyamiyorum kuzunun aglamasina. Oturup onunla aglayasim geliyor. Sarjli olanlardan alip alistirmaya calisacagim oncelikle.

Temiz ve kirli su hazneli yani degil mi? Kusura bakmayin cok sordum. Bir Allah’in kulu da alisveris sonrasi yorum yaparken buna deginmemis de.

Bi yerde yıkayıp bi yerde sıkıyoruz. Mopun bezini çıkarmadan yıkadığımız için pratik oluyo helede halınız yokmuş öyle geniş alan için daha kullanışlı dar yerlerde pek değil.

Çocuğun ufak ağlamalarından bişey olmaz ilk zaman hassasiyet oluyo tabi ama herşey anneye bakıyo onun susmasını uslu durmasını beklersek ohoooo

İyi geceler kızlar.
Dün gece çocuklar uyutmadı. Sabah da çok yorgundum. Dağınıklığı topladım. Çamaşırları katladım. Yemeğimi yaptım. Küçük kızımla uyudum. Uyandıktan sonra eşimin pazardan aldıklarını yerleştirdim. Bulaşık makinesini boşalttım, akşamın bulaştığını doldurdum. Çocukları yıkadık. Ama evi supuremedim.
Bir de kişisel bakım yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım.

Teşekkürler

Tesekkur ederim. Videoyu izleyecegim, akabinde temin yoluna giderim.

Bugun utu yapayim dedim olmadi sadece mutfagi supurup camasir attim miskinlik yapinca tam yapayim dedim bi de esim gece ise gidince tv karsisinda rahat rahat yapayim dedim.yarin mutfak dolaplarini en azindan ustekileri sileyim diye niyet ediyorum bakalim Hayirlisi Nego odevlere ne zaman dahil olabiliyoruz daha cok yeniyim ama sorayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…