Geçmiş olsunKızlar ben baya halsizim basında ağrıyor sanırım esimdenbanada geçti gelip tahlil yapacaklardı gelmediler hala ama iş güç gelmez elimden yemek mutfak bir de çocuk canıma okuyor zaten
Nego a grubu ağır geçiriyor diyorlar. Sen eşinden ağır mı atlattın?Canım,babamın acısıyla bu virüsle iki çocukla bende mücadele ettim anlıyorum zor,eşimi yine de odada izole ettik biz . Odadan son günlerde yanımıza çıkınca bile maske taktı.
Kv gil hepsi ayrı odada duruyor mesela,yan yana gelince yine maske.
Sende ilaçlara başlayınca daha iyi hissedersin az sabret canım. Parol serbest,içebilirsin.
Yoğurt,ayran,turşu suyu,kefir,sarımsak,keçi boynuzu pekmezi,zencefilli zerdeçallı bal.Kemik suyuna çorba,meyve ve bol su.İlaca başlayınca suyu en az 3 litre iç ihal etme
Çok geçmiş olsun acil şifalar : (Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
Gecmia olaun Allah acil sifalar versin.Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
Inşallah biran önce toparlanirizÇook geçmiş olsun canım. Belirti yoksa ilaç kullanmayın diyen doktorlar da var. Sen de gençsin inş çabucak atlatırsın.
Keşke böyle olmasa insan hep bir korku yaşıyorGecmia olaun Allah acil sifalar versin.
Hepimiz siramizi bekliyoruz sanirim gecirmeyen kalmayacak
Çok geçmiş olsunSende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsuninşallah hemen atlatırsın iz
Rabbim şifa versin canım. Allah yardımcın olsun. Hastalık da kötü psikolojisi daha da kötü.Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
Evet canım bende atlattım.Kesinlikle manevi yorgunluğu da çok bu hastalığın.Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
O şehir efsanesiNego a grubu ağır geçiriyor diyorlar. Sen eşinden ağır mı atlattın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?