Çok kıskandıım
Tatlım nasılsın? Anneciğin nasıl oldu? Bu aralar çocuklar geceleri uyumuyor, Ben de hayalet gibiyim. Dua sayfasindakileri okuyamadım. Hakkını helal et
.
Merhaba,hoş geldinizMerhaba
Ben de aranıza dahil olmak isterim.
Biraz yoğunum. Öğretmenim. Canlı derslerim cok. Evde iki çocuk. Yetişemiyorum.
Sizlerden fikir almak isterim.
Bizde bazen çok yapıyoruz,bazen az.Belki olmuyor:)Burayi okudukca kendimj tembel hissediyorum
Kahvalti yaptik topladik bulasiklari yikadim makinem bozuldu bu ara elde yikiyorum makinenin gozunu seveyim cok vakit harciyor elde yikamak corba yaptim camasir attim odalari topladim kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim mutfagi supurdum banyo lavabosunu temizledim aaa yazinca cok oluyormus
Simdi makine bitmek uzere onlari asacagim bi de karnabahar yemegi pisirecegim insallah
Hoş geldin canım hepimiz bdv de yazıyoruz bazen duvara yazıyormuşum gibi hissediyorum muhtemelen bdv kaynaklıdır canını sıkma nasılsın iyi misin ?Merhaba canlar
Özledim sizleri.
Burada da,
Dua grubunda da aktif olamadım malum banlanma sebebi yüzünden..
Neden banlandigimi da halen anlayamadım ama..
Bunun için kusura bakmayın.
Şu ara birdaha kk kullanmama kararı daha doğru geliyor..
Hâlâ düşünüyorum...
Ah be gülüm hoş buldukHoş geldin canım hepimiz bdv de yazıyoruz bazen duvara yazıyormuşum gibi hissediyorum muhtemelen bdv kaynaklıdır canını sıkma nasılsın iyi misin ?
Şükür canım iyiyiz dünya telaşı öyle böyle derken akşamı ediyoruz ben de bugün çok bir şey yapamadım aman ne yapalım olur öyle yarın güzel bir temizlik yaparım artıkAh be gülüm hoş bulduk
Bdv değil sayfamda paylaştığım birşey sanırım.
Sayfamda da kötü bir paylaşımım olmadı asla..
Herneyse.
Iyiyim çok sağol..
Sen iyisindir inşallah.
Korona ile imtihandaydiniz
Ben napiyim
Benim herif evde yıllık izinli ben çıldırıyorum gönlümce evi kaldırıp indiremiyorum diye
Olsun sağlık olsun canımŞükür canım iyiyiz dünya telaşı öyle böyle derken akşamı ediyoruz ben de bugün çok bir şey yapamadım aman ne yapalım olur öyle yarın güzel bir temizlik yaparım artık
Bende adamı pizza almaya yollayınca süpürdüm komple salon hol Allah ne verdiyse o kadarBen bugün evi toparladim yemek yaptim spor yaptim sonra da uyumus kalmışım baska da bisey yapamadim
Demek bugün herkes ayniymis olsun bugün de böyle olsun hep karinca gibi caliscak halimiz yok durmaya da ihtiyacimiz var❤Bende adamı pizza almaya yollayınca süpürdüm komple salon hol Allah ne verdiyse o kadar
Hava da bi güzeldi yani burda istanbuldaDemek bugün herkes ayniymis olsun bugün de böyle olsun hep karinca gibi caliscak halimiz yok durmaya da ihtiyacimiz var❤
Hadi ya bugün de burda kapaliydi bikac gündür kapalı.Hava da bi güzeldi yani burda istanbulda. Ah şu korona olmayaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?