- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
Ban yüzünden mi?Alışırsın banlara:) me yüzünden ceza yediğin mesajla bildiriliyordu amaMerhaba canlar
Özledim sizleri.
Burada da,
Dua grubunda da aktif olamadım malum banlanma sebebi yüzünden..
Neden banlandigimi da halen anlayamadım ama..
Bunun için kusura bakmayın.
Şu ara birdaha kk kullanmama kararı daha doğru geliyor..
Hâlâ düşünüyorum...
Geçmiş olsunBen bugün pek bir şey yapamadım lanet migren tuttu hastaneye gidip iğne yaptırdım bir de kaynanam bizdeydi bugün sadece
Çarşafları yıkadım kuruduktan sonra yerleştirdim
Klozeti temizledim
Toz aldım
Hayırlı sabahlar.Günaydın
Bir sürw ödev veremiycem,süre belli değil.
Etiket listesini, ödev grubunu da revize edicem.Aktif olmayanı çıkarıyorum.Lütfen çıkardığım kişiler tekrar ekle demesin.
Sayfa da aktif olabilir tabi ki listeden çıkardıklarım,ona bir şey demiyorum.
Emeğe saygı.O kadar yoğunum ki,ben bu hem fiziksel hen ruhsal yoğunlukla vakit ayırmaya çalışıyorsam iki mesaj yazmak kimse içinde bu kadar zor olmamalı.
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
Nikinik
boza
D Damlasakizlikazandibi
Hayırlı sabahlar canım Allah işlerinde kolaylık gönlüne de ferahlık versin inşallah
Amin inşaallah,sağolunHayırlı sabahlar.
Rabbim yardımcın olsun. Allah kolaylık versin
Rabbim işlerini rast getirsin refaha çıkarsın inşallah canım. Ben o kadar çok saldım ki kendimi ev mahvolmuş durumda ama bişey yapamıyorum. Oğlum sabaha kadar çığlık çığlığa bağırıyor çok yoruyor günü kurtaracak kadar yemek bulaşık sadece yaptığım. Bi de çok lazımmış gibi diyete başladımGünaydın
Etiket listesini, ödev grubunu da revize edicem.Aktif olmayanı çıkarıyorum.Lütfen çıkardığım kişiler tekrar ekle demesin.
Emeğe saygı.O kadar yoğunum ki,ben bu hem fiziksel hen ruhsal yoğunlukla vakit ayırmaya çalışıyorsam iki mesaj yazmak kimse içinde bu kadar zor olmamalı.
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
Nikinik
boza
D Damlasakizlikazandibi
Allah gönlüne ferahlık versin. Yaşadıkların hiç kolay değil.Günaydın
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
Nikinik
boza
D Damlasakizlikazandibi
Bu aralar bütün çocuklar öyle galiba. Kime sorsam aynı şeyi söylüyor. Benimkiler de öyle sabaha kadar on kere uyanıyorlar. Sarhoş gibiyim.Rabbim işlerini rast getirsin refaha çıkarsın inşallah canım. Ben o kadar çok saldım ki kendimi ev mahvolmuş durumda ama bişey yapamıyorum. Oğlum sabaha kadar çığlık çığlığa bağırıyor çok yoruyor günü kurtaracak kadar yemek bulaşık sadece yaptığım. Bi de çok lazımmış gibi diyete başladımçıkar sen beni en iyisi zor toparlarım ben :
Allah zorunu kolaylaştırsın canımRabbim işlerini rast getirsin refaha çıkarsın inşallah canım. Ben o kadar çok saldım ki kendimi ev mahvolmuş durumda ama bişey yapamıyorum. Oğlum sabaha kadar çığlık çığlığa bağırıyor çok yoruyor günü kurtaracak kadar yemek bulaşık sadece yaptığım. Bi de çok lazımmış gibi diyete başladımçıkar sen beni en iyisi zor toparlarım ben :
İnşaallah canım amin.İnancım olmasa dayanmak çok zor zatenAllah gönlüne ferahlık versin. Yaşadıkların hiç kolay değil.
O yüzden bu hadisi şerif sana umut olur inşallah.
"Müminin hali ne hoştur! Her hali kendisi için hayırlıdır ve bu durum yalnız mümine mahsustur. Başına sevinecek bir hal geldiğinde şükreder; bu onun için hayır olur. Başına bir sıkıntı geldiğinde ona da sabreder; bu da onun için hayır olur."
Seni çok iyi anlıyorum. Babam vefat ettiği zaman 19 yaşındaydım. Annem babam ayrıydı. Annem yok gibi bir şeydi. Hayatta yapayalnız kalmıştımAllah zorunu kolaylaştırsın canımevde durmaktan galiba çocuklar hep öyle benim küçük çok agresif oldu.Anasınıfı açtım dün evde ona bir saat öğretmeni oldum,çok hoşuna gitti,sakin sakin konuştu,annnesi olarak yapsam sakin olmazdı
Zaten ödevi bir süre veremiycem,kafam çok dolu.
Diyet benimde yapmam lazım ama bu ruh haline ile çok zor
İnşaallah canım amin.İnancım olmasa dayanmak çok zor zaten
Rabbım yardımcın olsun AnkaRabbim işlerini rast getirsin refaha çıkarsın inşallah canım. Ben o kadar çok saldım ki kendimi ev mahvolmuş durumda ama bişey yapamıyorum. Oğlum sabaha kadar çığlık çığlığa bağırıyor çok yoruyor günü kurtaracak kadar yemek bulaşık sadece yaptığım. Bi de çok lazımmış gibi diyete başladımçıkar sen beni en iyisi zor toparlarım ben :
Benimkilerde aynı durumda uykumuz sorunlu bu gece 10 kere kalktım rahat halbuki deliksiz uyuması lazım ama biz kırklı bebek gibiyiz gecede yatmak bilmiyorBu aralar bütün çocuklar öyle galiba. Kime sorsam aynı şeyi söylüyor. Benimkiler de öyle sabaha kadar on kere uyanıyorlar. Sarhoş gibiyim.
Allah tüm annelere yardımcı olsun
Rabbım sabır versin nego anladığım kadarıyla zor bir durum yasamıssın Rabbım feraha erdirsin ınsallahİnşaallah canım amin.İnancım olmasa dayanmak çok zor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?