Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkilerde aynı durumda uykumuz sorunlu bu gece 10 kere kalktım rahat halbuki deliksiz uyuması lazım ama biz kırklı bebek gibiyiz gecede yatmak bilmiyor
Enerjilerini atamıyorlar, bilgisayar başında otur, ders çalışırken otur, dışarı yasak

Ah canım,herkesin derdim var. Kime dertsiz değil.Sende kolay şeyler yaşamışsın inşaallah.
Rabbim korktuklarımızdan emin, umduğumuza nasil eylesin Nego
Amin canım
Hayırlı sabahlar guzel haberler aldığımız bir gun olsun ınsallah
Amin inşaallah
Rabbım sabır versin nego anladığım kadarıyla zor bir durum yasamıssın Rabbım feraha erdirsin ınsallah
Amin canım sağolasın.Babamı kaybettim iki buçuk ay oldu...

Günaydın ❤

Annem direniyor bende direniyorum çıkınca beni iyi görsün istiyorum.
İnancım tam bekliyorum.

Hepinizin ayrı sıkıntısı var Allah kalbimize ferahlık versin.
Çocuklarımıza bize eşlerimize huzur versin.

Üzmeyin kendinizi bu zor zamanda bekleyen iş güç için bi besleme çekeriz yaparız inşallah.
Herşey gelip geçicek yeter ki Allah sağlık versin.

Günaydın canım hep iyi ol insaAllah
Umduğun güzel haberleri tez zamanda alacaksin ve bize de haber vereceksin burada beraber sevinicez umarim

Bugün bisey yapamicam muhtemelen regl oldum inanilmaz bi karin agrim mide bulantim var. Kendime gelirsem duruma göre yazarim yapacaklarımı.
Geçmiş olsun canım
Geçecek şeylere çok üzülmemek gerek.Bazı şeyler var ki hiç geçmeyecek,giden gelmeyecek...

Rabbım yardımcın olsun Anka kıyamam minik kuzuya
Sağolun kızlar. Rabbim sağlık versin sükunet versin hepsine. çocuklar için daha zor bu süreç anlamıyorlar tam sokakta olacakları zamanda evde kapandılar
Tez vakitte kurtuluruz inşallah

Allah sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah canım
Allah yardımcın olsun canım
Geçecek , düzelecek Allah’ın izniyle canım hiç yitirme ümidini

En azından sizinkilerin azalmasını bile saglayabılsenız daha az is uykunuz olur birde bir donem sonra kendiliğinden azalıyor donemsel olabiliyormuş bu sac dokulme
İnşaallah canım amin.
Insallah
Merhaba
Benim küçük kızım da 13 aylık ve gecelerimiz kötü. Ağlıyor uykusunda. Defalarca. Sakinleştirip tekrar yatırıyorum ama sabaha benim hiç halim kalmamış oluyor..
Ahh ahh hepimiz aynı durumdayız
Enerjilerini atamıyorlar, bilgisayar başında otur, ders çalışırken otur, dışarı yasak
Her ise dahil etmeye calısıyorum birlikte oyun oynuyoruz evin altını ustune getirmelerine ses etmiyorum ama yine de atmıyorlar valla
Ah canım,herkesin derdim var. Kime dertsiz değil.Sende kolay şeyler yaşamışsın inşaallah.

Amin canım

Amin inşaallah

Amin canım sağolasın.Babamı kaybettim iki buçuk ay oldu...
Basın sagolsun mekanı cennet olsun
Bugün bisey yapamicam muhtemelen regl oldum inanilmaz bi karin agrim mide bulantim var. Kendime gelirsem duruma göre yazarim yapacaklarımı.
Gecmıs olsun
Annenden Allahın ıznıyle yakında guzel haberler alıcaz

Sağolun kızlar. Rabbim sağlık versin sükunet versin hepsine. çocuklar için daha zor bu süreç anlamıyorlar tam sokakta olacakları zamanda evde kapandılar
Tez vakitte kurtuluruz inşallah
Amin canım ınsallah Rabbım beterinden korusun

Allah kolaylık versin

Benim de ruh halim sürekli değişiyor bazen iyi kalkıyorum bazen kötü hâlâ alışamadım bide göremeden gitti görüntülü konuşurken gözümün önünde can verdi babam çocuklar ayrı stres eşim annem abim kardeşim herkes ayrı stres bazen onlara morel verirken benim hiç kalmıyor burası da olmasa herhalde hepten cokerdim Rabbim herpimize dayanma gücü versin inşallah

Herkese merhaba
Giremememden de anlaşılacağı üzere bende de covid pozitif cıktı baya zor geçiyor hem eşim hem ben hastayız bir de üstüne oğlunun da burnu akıp ara sıra öksürmeye başlayınca onda da var olduğunu anladık ileri düzey olmazsa doktora götürmeye gerek yok dendi o yüzden hem fiziken hem duygusal olarak acı çekiyorum ama çok şükür hastaneye yatacak kadar kötü değiliz biraz toparlayınca araniza dönerim çünkü telefonu bile elime alamıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum

Allah sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah canım

Allah yardımcın olsun canım

Geçecek , düzelecek Allah’ın izniyle canım hiç yitirme ümidini
Amin canım sağol
Amin inşaallah
Ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…