Enerjilerini atamıyorlar, bilgisayar başında otur, ders çalışırken otur, dışarı yasakBenimkilerde aynı durumda uykumuz sorunlu bu gece 10 kere kalktım rahat halbuki deliksiz uyuması lazım ama biz kırklı bebek gibiyiz gecede yatmak bilmiyor
Ah canım,herkesin derdim var. Kime dertsiz değil.Sende kolay şeyler yaşamışsınSeni çok iyi anlıyorum. Babam vefat ettiği zaman 19 yaşındaydım. Annem babam ayrıydı. Annem yok gibi bir şeydi. Hayatta yapayalnız kalmıştım
Çok zordu.
Sen de evlatlarına eşine annene sarıl. Onlar hayatında çok şükürAllah'ın izniyle daha iyi olacaksın.
Amin canımRabbim korktuklarımızdan emin, umduğumuza nasil eylesinNego
Amin inşaallahHayırlı sabahlar guzel haberler aldığımız bir gun olsun ınsallah
Amin canım sağolasın.Babamı kaybettim iki buçuk ay oldu...Rabbım sabır versin nego anladığım kadarıyla zor bir durum yasamıssın Rabbım feraha erdirsin ınsallah
Benim de oldu olacak balon gibiyimBugün bisey yapamicam muhtemelen regl oldum inanilmaz bi karin agrim mide bulantim var. Kendime gelirsem duruma göre yazarim yapacaklarımı.
Günaydın canım hep iyi ol insaAllahGünaydın ❤
Annem direniyor bende direniyorum çıkınca beni iyi görsün istiyorum.
İnancım tam bekliyorum.
Hepinizin ayrı sıkıntısı var Allah kalbimize ferahlık versin.
Çocuklarımıza bize eşlerimize huzur versin.
Üzmeyin kendinizi bu zor zamanda bekleyen iş güç için bi besleme çekeriz yaparız inşallah.
Herşey gelip geçicek yeter ki Allah sağlık versin.
Eki Görüntüle 2736692
Geçmiş olsun canımBugün bisey yapamicam muhtemelen regl oldum inanilmaz bi karin agrim mide bulantim var. Kendime gelirsem duruma göre yazarim yapacaklarımı.
Geçecek şeylere çok üzülmemek gerek.Bazı şeyler var ki hiç geçmeyecek,giden gelmeyecek...Günaydın ❤
İnancım tam bekliyorum.
Üzmeyin kendinizi bu zor zamanda bekleyen iş güç için bi besleme çekeriz yaparız inşallah.
Eki Görüntüle 2736692
Allah zorunu kolaylaştırsın canımevde durmaktan galiba çocuklar hep öyle benim küçük çok agresif oldu.Anasınıfı açtım dün evde ona bir saat öğretmeni oldum,çok hoşuna gitti,sakin sakin konuştu,annnesi olarak yapsam sakin olmazdı
Zaten ödevi bir süre veremiycem,kafam çok dolu.
Diyet benimde yapmam lazım ama bu ruh haline ile çok zor
Sağolun kızlar. Rabbim sağlık versin sükunet versin hepsine. çocuklar için daha zor bu süreç anlamıyorlar tam sokakta olacakları zamanda evde kapandılarRabbım yardımcın olsun Ankakıyamam minik kuzuya
Allah sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah canımGünaydın
Bir sürw ödev veremiycem,süre belli değil.
Etiket listesini, ödev grubunu da revize edicem.Aktif olmayanı çıkarıyorum.Lütfen çıkardığım kişiler tekrar ekle demesin.
Sayfa da aktif olabilir tabi ki listeden çıkardıklarım,ona bir şey demiyorum.
Emeğe saygı.O kadar yoğunum ki,ben bu hem fiziksel hen ruhsal yoğunlukla vakit ayırmaya çalışıyorsam iki mesaj yazmak kimse içinde bu kadar zor olmamalı.
Allah yardımcın olsun canımRabbim işlerini rast getirsin refaha çıkarsın inşallah canım. Ben o kadar çok saldım ki kendimi ev mahvolmuş durumda ama bişey yapamıyorum. Oğlum sabaha kadar çığlık çığlığa bağırıyor çok yoruyor günü kurtaracak kadar yemek bulaşık sadece yaptığım. Bi de çok lazımmış gibi diyete başladımçıkar sen beni en iyisi zor toparlarım ben :
Geçecek , düzelecek Allah’ın izniyle canım hiç yitirme ümidiniGünaydın ❤
İnancım tam bekliyorum.
Eki Görüntüle 2736692
Geçmiş olsun canım
Geçecek şeylere çok üzülmemek gerek.Bazı şeyler var ki hiç geçmeyecek,giden gelmeyecek...
En azından sizinkilerin azalmasını bile saglayabılsenız daha az is uykunuz olur birde bir donem sonra kendiliğinden azalıyor donemsel olabiliyormuş bu sac dokulmeTesekkur ederim. Pregnacare’in emziren anneler icin olan multivitami yaninda cinko ve demir takviyesi aliyorum. Yine de bana misin demiyor. Bioxin forte sampuan ve sac serumu kullaniyorum. Sonuc ...
Ben ee tesetturluyum, lakin evin icinde anne topuzu ile duruyorum.Dediginiz gibi yaparim. Lakin oglumun saclarina ne yapabilirim bilemiyorum.
Insallahİnşaallah canım amin.
Ahh ahh hepimiz aynı durumdayızMerhaba
Benim küçük kızım da 13 aylık ve gecelerimiz kötü. Ağlıyor uykusunda. Defalarca. Sakinleştirip tekrar yatırıyorum ama sabaha benim hiç halim kalmamış oluyor..
Her ise dahil etmeye calısıyorum birlikte oyun oynuyoruz evin altını ustune getirmelerine ses etmiyorum ama yine de atmıyorlar vallaEnerjilerini atamıyorlar, bilgisayar başında otur, ders çalışırken otur, dışarı yasak
Basın sagolsun mekanı cennet olsunAh canım,herkesin derdim var. Kime dertsiz değil.Sende kolay şeyler yaşamışsıninşaallah.
Amin canım
Amin inşaallah
Amin canım sağolasın.Babamı kaybettim iki buçuk ay oldu...
Gecmıs olsunBugün bisey yapamicam muhtemelen regl oldum inanilmaz bi karin agrim mide bulantim var. Kendime gelirsem duruma göre yazarim yapacaklarımı.
Annenden Allahın ıznıyle yakında guzel haberler alıcazGünaydın ❤
İnancım tam bekliyorum.
Eki Görüntüle 2736692
Amin canım ınsallah Rabbım beterinden korusunSağolun kızlar. Rabbim sağlık versin sükunet versin hepsine. çocuklar için daha zor bu süreç anlamıyorlar tam sokakta olacakları zamanda evde kapandılar
Tez vakitte kurtuluruz inşallah
Allah kolaylık versinGünaydın
Bir sürw ödev veremiycem,süre belli değil.
Etiket listesini, ödev grubunu da revize edicem.Aktif olmayanı çıkarıyorum.Lütfen çıkardığım kişiler tekrar ekle demesin.
Sayfa da aktif olabilir tabi ki listeden çıkardıklarım,ona bir şey demiyorum.
Emeğe saygı.O kadar yoğunum ki,ben bu hem fiziksel hen ruhsal yoğunlukla vakit ayırmaya çalışıyorsam iki mesaj yazmak kimse içinde bu kadar zor olmamalı.
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
@Nikinik
boza
@Damlasakizlikazandibi
Amin canım sağolAllah sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah canım
Allah yardımcın olsun canım
Geçecek , düzelecek Allah’ın izniyle canım hiç yitirme ümidini
Amin inşaallahEn azından sizinkilerin azalmasını bile saglayabılsenız daha az is uykunuz olur birde bir donem sonra kendiliğinden azalıyor donemsel olabiliyormuş bu sac dokulme
Insallah
Ahh ahh hepimiz aynı durumdayız
Her ise dahil etmeye calısıyorum birlikte oyun oynuyoruz evin altını ustune getirmelerine ses etmiyorum ama yine de atmıyorlar valla
Basın sagolsun mekanı cennet olsun
Gecmıs olsun
Annenden Allahın ıznıyle yakında guzel haberler alıcaz
AhhhBenim de ruh halim sürekli değişiyor bazen iyi kalkıyorum bazen kötühâlâ alışamadım bide göremeden gitti görüntülü konuşurken gözümün önünde can verdi babam çocuklar ayrı stres eşim annem abim kardeşim herkes ayrı stres bazen onlara morel verirken benim hiç kalmıyor burası da olmasa herhalde hepten cokerdim Rabbim herpimize dayanma gücü versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?