- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah şifa versin canım inşallah çabucak atlatırsınızHerkese merhaba
Giremememden de anlaşılacağı üzere bende de covid pozitif cıktıbaya zor geçiyor hem eşim hem ben hastayız bir de üstüne oğlunun da burnu akıp ara sıra öksürmeye başlayınca onda da var olduğunu anladık ileri düzey olmazsa doktora götürmeye gerek yok dendi o yüzden hem fiziken hem duygusal olarak acı çekiyorum ama çok şükür hastaneye yatacak kadar kötü değiliz biraz toparlayınca araniza dönerim çünkü telefonu bile elime alamıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Geçecek inşaallah canım,biraz sabır gerekiyor maalesefHerkese merhaba
Giremememden de anlaşılacağı üzere bende de covid pozitif cıktıbaya zor geçiyor hem eşim hem ben hastayız bir de üstüne oğlunun da burnu akıp ara sıra öksürmeye başlayınca onda da var olduğunu anladık ileri düzey olmazsa doktora götürmeye gerek yok dendi o yüzden hem fiziken hem duygusal olarak acı çekiyorum ama çok şükür hastaneye yatacak kadar kötü değiliz biraz toparlayınca araniza dönerim çünkü telefonu bile elime alamıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Sana da canımmmHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2736662
Rabbim annenle beraber tüm darda kalmislara acil sifalar versin ben inaniyorum bu da geçecek sabırGünaydın ❤
Annem direniyor bende direniyorum çıkınca beni iyi görsün istiyorum.
İnancım tam bekliyorum.
Hepinizin ayrı sıkıntısı var Allah kalbimize ferahlık versin.
Çocuklarımıza bize eşlerimize huzur versin.
Üzmeyin kendinizi bu zor zamanda bekleyen iş güç için bi besleme çekeriz yaparız inşallah.
Herşey gelip geçicek yeter ki Allah sağlık versin.
Eki Görüntüle 2736692
Rabbim mekanini duragini cennet eylesin peygamber efendimize komsu eylesin inşallahBenim de ruh halim sürekli değişiyor bazen iyi kalkıyorum bazen kötühâlâ alışamadım bide göremeden gitti görüntülü konuşurken gözümün önünde can verdi babam çocuklar ayrı stres eşim annem abim kardeşim herkes ayrı stres bazen onlara morel verirken benim hiç kalmıyor burası da olmasa herhalde hepten cokerdim Rabbim herpimize dayanma gücü versin inşallah
Cok gecmis olsun canimHerkese merhaba
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun❤@nego sayende evim daha düzenli tertipli.
Ertelediğim işlerim ya da görmezden geldiklerim sayende bir düzen halinde bitirildi.
Ne de güzelmiş aslında sıra gelmiyor sandıklarımız sorumluluk haline gelince ilk sıraya yerleşmesi.
Bize kattığın tüm güzellikler için sana yürekten tsk ediyorum gönlü güzel insan
Geçmiş olsun inşallah, kolay atlatırsın umarımHerkese merhaba
Maaşallah canım. Bir grup klasiği olarak da mutfağı temizlemeden yatmıyoruz. Hepinize Allah rahatlık hastalarımıza da acil şifalar versin....Ben Dün gece yaptim bayağı iş
öncelikle eşim kahvaltı yapıp işe gitti
koltuk örtülerini makinaya attım
tül perdemi Attım makinaya
bütün evi süpürdüm
her yer silindi
mutfak hep domestostla silindi
çıkan perdemi astım
örtülerimi serdim
çamaşır serdim kuruyunca toplayıp katlayıp yerine koydum
ayrıca misafirler de sonra kahvaltıya geldi hazırladım yendi topladım sonra tekrar gırgır
akşam yemeği
arada da 2 tane Çocukla uğraşmak 3 yaş ve 83 günlük Unuttuğum şeylerde olabilir yani
Biz de seni seviyoruz canım. Grupça ettiğimiz dua listesinde de varsın. Bir an önce iyileşip dönersin inşHerkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?