- 25 Ağustos 2019
- 334
- 458
- 103
- 30
Allah'a emanet olun sizdeKızlar bir süre göremeyeceğim ailevi sıkıntılar var telefonu pek elime alamıyorum zaten arada bir girer bakarım İnternet paketim de az haftaya yenilenir gelirim aranıza yine buralardai olurum hepinizi öpüyorum @Bonus cum Allah anneni başınızdan eksik etmesin Rabbım şifa versin onada sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun
Rabbım sizide feraha erdirsin ınsallahKızlar bir süre göremeyeceğim ailevi sıkıntılar var telefonu pek elime alamıyorum zaten arada bir girer bakarım İnternet paketim de az haftaya yenilenir gelirim aranıza yine buralardai olurum hepinizi öpüyorum @Bonus cum Allah anneni başınızdan eksik etmesin Rabbım şifa versin onada sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun ve başınız sağolsunHerkese hayırlı hafta sonları
Bu hafta çok verimsiz geçti önce bir yanık atlattım sonra bir yakınımızın ani vefat haberini aldık. Bir türlü toparlanıp da eve barka bakamadım. Bugün sabah kahvaltı faslından sonra evi toparladım. Oturma odası ve antreyi süpürdüm. Yapabilirsem diğer odaları da süpürüp sileceğim. Kirliler birikmiş onlara el atmam gerekiyor. Öğle yemeği akşam yemeği yaparım. Şimdilik planlarım bunlar. Bir de yeni kitaba başladım onu okumak istiyorum biraz.
Sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun ve başınız sağolsun
Canım allah yardımcınız olsunKızlar bir süre göremeyeceğim ailevi sıkıntılar var telefonu pek elime alamıyorum zaten arada bir girer bakarım İnternet paketim de az haftaya yenilenir gelirim aranıza yine buralardai olurum hepinizi öpüyorum @Bonus cum Allah anneni başınızdan eksik etmesin Rabbım şifa versin onada sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun
Harikasın canımYatakları, evi toparladım
Kahvaltı yendi Bulaşıkları yıkadım
Yemek yaptım yine çıkan bulaşıkları yıkadım
Ocağı sildim
1 sepet çamaşır serdim
mutfak lavabosunu ve etrafını çamaşır suyuyla temizledim birkaç temizlik bezini çamaşır suyuna yatırdım
Canlı derslerim vardı yaptım
Çocuklar küçük ya ondandırBenimde mutfak temiz
Tek oturma odası darmadağın topluyorum dağılıyor yine
SüperBugun neler yaptım
Kahvaltı faslı
Yataklar ortuldu
Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestı
Pogaca ıcın hamur mayaladım
Ev toplandı
Makınaya camasir atıldı
Ev supuruldu (2 balkonda dahil)
Tuvalet, lavabo ve Dusa kabın ovuldu
Camasirlar asıldı
Pogaca pısırıldı
Aksam yemegı faslı
Mutfak toplandı
Ocak davlumbaz tezgah ve dolap yuzlerı sılındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?