Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah'a emanet olun sizde

Merhaba iyi akşamlar. Bugün;
•Kahvaltı sonrası mutfak toplanıp, kirlileri makinaya yerleştirdim,
•Bir makina çamaşır yıkandı, kuruyorlar,
•Akşam yemeği hazırladım,
•Yemek sonrası mutfağı toparlayıp, temizledim, •ocağı üstünden sildim, fırını sildim,
•Bulaşık makinasını çalıştırdım,
•Dünden yarım kalan düzenleme ve tamirat işlerini bitirdik eşimle,
•Evi süpürdüm,
•Balkonu süpürüp, sildik, gerekli düzenlemeleri yaptık,
•Biraz dinlenip balkon keyfi yapıp, kitap okuyup, yavaş yavaş uyku hazırlıklarına başlarım.

Herkese huzurlu, sağlıklı geceler diliyorum.

Rabbım sizide feraha erdirsin ınsallah

Herkese hayırlı hafta sonları
Bu hafta çok verimsiz geçti önce bir yanık atlattım sonra bir yakınımızın ani vefat haberini aldık. Bir türlü toparlanıp da eve barka bakamadım. Bugün sabah kahvaltı faslından sonra evi toparladım. Oturma odası ve antreyi süpürdüm. Yapabilirsem diğer odaları da süpürüp sileceğim. Kirliler birikmiş onlara el atmam gerekiyor. Öğle yemeği akşam yemeği yaparım. Şimdilik planlarım bunlar. Bir de yeni kitaba başladım onu okumak istiyorum biraz.

Geçmiş olsun ve başınız sağolsun

Canım allah yardımcınız olsun

Evet mutfağı temizleyenler yazsın buraya hadi bakalım eller havaya.
Bu arada yarına yemek önerisi yapayım ilk kez baget tavukla Ankara tava yaptım arpa şehriye yoktu tel şehriye ile. Bizimkiler çok beğendi yarına fikir olsun.
Son olarak hastalarımıza dua ölmüşlerimize Fatiha’yı unutmayalım

Yatakları, evi toparladım
Kahvaltı yendi Bulaşıkları yıkadım
Yemek yaptım yine çıkan bulaşıkları yıkadım
Ocağı sildim
1 sepet çamaşır serdim
mutfak lavabosunu ve etrafını çamaşır suyuyla temizledim birkaç temizlik bezini çamaşır suyuna yatırdım
Canlı derslerim vardı yaptım

Harikasın canım

Kızlar bi de yarın da evdeyiz ya giymediğimiz kıyafet, artık güncelliği kalmamış kitap-broşür ve ayakkabıları toplamayı düşünüyorum bizim burda giysi kutusu vardı. Ayakkabılar için de ayrı bir kutu açmışlar. Fazlalıkları ihtiyaç sahiplerine verince ev de rahatlıcak biz de. Yarın bunu yapıcam size de fikir olsun. Hadi Kızlar Allah’a emanet olun

Bugun neler yaptım
Kahvaltı faslı
Yataklar ortuldu
Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestı
Pogaca ıcın hamur mayaladım
Ev toplandı
Makınaya camasir atıldı
Ev supuruldu (2 balkonda dahil)
Tuvalet, lavabo ve Dusa kabın ovuldu
Camasirlar asıldı
Pogaca pısırıldı
Aksam yemegı faslı
Mutfak toplandı
Ocak davlumbaz tezgah ve dolap yuzlerı sılındı

Süper eline sağlık

Hayırlı geceler kızlar. Hafta içi evde değildim o yüzden buraya da uğrayamadım hiç. Ama dün akşam itibariyle evime geldim. Bugün neler yaptım yazayım.
Sabah yatakları toplayıp evi havalandırdım
Kahvaltı faslından sonra mutfağı topladım.
Mutfak ve oturma odası perdelerini yıkadım
Camlarını sildim temiz perdeleri astım.
Yemek hazırladım
Oğluma kuran cüzü çalıştırdım.
Başka da bişey yapmadım.

Merhaba, iyi geceler herkese:) Bugün;
•Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım,
•Dün yıkanan çamaşırları topladım ama daha katlayamadım,
•Dört makina çamaşır yıkandı, kurumuşlar, toplamaya üşendim yarın toplar kaldırırım dedim,
•Bugün çalıştım eşim evdeydi akşam yemeğini eşim hazırladı. Mutfağı birlikte topladık.
•Bulaşık makinasını çalıştırdım,
•Erken yemek yemek ne güzelmiş çok hoşuma gitti. Beşte mutfak toplanmıştı. :))

Gün içinde benim yapabildiklerim bunlar. Birkaç temizlik işi yapıldı ama onları eşim hallettiği için yazma ihtiyacı duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…