Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar.
Sabah yatağı topladım. TV başında pinekliyorum. Güç bela şimdi eşime çorba yaptım. Annemlere gitmek istiyorum evimi çok özlüyorum.
Ben de alışamamıştım ilk zamanlar. Zor oluyor gerçekten ama eşin iyiyse alışıyorsun zamanla....

Merhaba iyi geceler. Bugün;
•Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
•Bulaşık makinasını çalıştırdım,
•Eşime tatlı yaptım,
•Akşam yemeği öncesi bulaşık makinasını boşalttım,
•Yemekten sonra mutfağı toparladım,
•Çöpleri attım,
•Eşimle birlikte balkonun bir duvarını boyadık, sildik, temizledik, tamir işlerini hallettik derken yeni bitti işimiz.
•Uyumadan önce tuvaleti ve lavaboyu temizlerim diyordum ama hiç halim kalmadı, yatağa zor attım kendimi. Yarın o işleri halletmem lazım.

Dun neler yaptım
Kahvaltı faslı
Yatak toplandı
Makine bosaltılıp kirliler yerlestırıldı
Ev toplandı
Kızımla kuran calisip okumalarım yapıldı
1 makına camasir katlanıp yerlestırıldı
1 makına camasir yıkanıp asıldı
Aksam yemegı hazırlandı
Bulasıklar makınaya koyuldu
Ocak davlumbaz ve tezgah sılındı
Lavabonun kenarları ovuldu.

Dunden hatırladıfım bu kadar

Dünden kalan bulaşıklarla kahvaltıda çıkanları yıkadım yerleştirdim.
Misafir WC si ni yıkadım. Paspasını yıkadım.
Balkonu yıkadım.
Çarşaf ve yastıkları değiştirdim. Alezi nevresimleri makinaya attım daha yıkanıyorlar.
Çamaşır makinasını sildim.
Temizlik bezlerini çamaşır suyuna koydum.
Çöpleri attım.

Günlerdir başım ağrıyor. Çok gözüme batan yerleri hallettim. Başkada is yapamam. Akşama yemek yapabilsem iyi.
Herkese kolay gelsin. Ve hayırlı huzurlu cumalar dilerim.

Kızlar bir süre göremeyeceğim ailevi sıkıntılar var telefonu pek elime alamıyorum zaten arada bir girer bakarım İnternet paketim de az haftaya yenilenir gelirim aranıza yine buralardai olurum hepinizi öpüyorum Bonus cum Allah anneni başınızdan eksik etmesin Rabbım şifa versin onada sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…