Evett yaa maalesef öyle, biyeri feda etmek gerekiyor:) ben de genelde arka odaları feda ediyorumben de senin gibiyim hersey ayni gün olsun istiyorum ama bebek var olmuyor, o yüzden mutfağı ertesi güne bırakıyorum hep
Evett yaa maalesef öyle, biyeri feda etmek gerekiyor:) ben de genelde arka odaları feda ediyorum
Ulan yaa yanlis anlamisim evet sen ana olaydin iyiydi
Hosbuldum
Gço ne olakiNur benim 12 yıllık arkadaşım canım gço
Hosgeldin simdiden kolay gelsinHosbuldum
Tesekkurler
Hosgeldin simdiden kolay gelsin
Allah kabul etsin hoş geldin :)Asure yaptim dagittim bende yarin ins.baslarim bende biseyler yapmaya
Yazdığım mesaj yarım kalmış
İyi gibi gibiyim kendimi temizliğe vurdum sıkıntıdanNassın bakim :)
Afferin en güzeli. Allah ferahlık versin sıkıntılarına.İyi gibi gibiyim kendimi temizliğe vurdum sıkıntıdan
Sen nasılsın
Allah razi olsun Rabbim kimin yureginde ne isteği varsa bir an önce kavuştursunAfferin en güzeli. Allah ferahlık versin sıkıntılarına.
Ahanda bir tane daha benden sıkıntıdan kendini temizliğe vuran biri dahaİyi gibi gibiyim kendimi temizliğe vurdum sıkıntıdan
Sen nasılsın
Başım gözüm üstüne
Hoş geldin aramızaSinifta kalmista babasi tamirci ciragi yapmis bir ogrenci gibi hissettim
Canım günlük yapacağın işleri sabah madde olarak yazıyorsunNegocum yeniyim ya simdi yeni adapte oluyorum. Simdi ben dedigimi yaptim. Okuldan gelince kizi aldim. Uyuttum onla biraz oynadim. Ocagimi sildim. Firinimi ve tepsilerini temizledim. Bir de bugun diger yapacaklarimi da yazacak miyim yine ?Aksam misafirim var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?