Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başım gözüm üstüne ❤

Hoş geldin aramıza

Canım günlük yapacağın işleri sabah madde olarak yazıyorsun
He ben bunu bilmiyordum. Yaptiklarimizi sadece aksam yaziyoruz sandiydim
Ben sabah 8den 13.30a kadar yazamam ne yazik ki. Okulda telefona bakmiyorum. Cocuklardan gozumu ayiramiyorum Okulun ilk gunleri ya bir anlik dalginlikla kaciverirler okuldan mazallah Dun de demistim yas grubum 3 yas. Diplerinden ayrilamiyorum
Ama eve varir varmaz o gunki islerimi yazarim. :)
Simdi tam hakim oldum iste topige

Ayyy allah yardımcın olsun canım. Bir sürü üç yaş çocuğu Allah korusun birbirlerine filan zarar vermezler inşallah

Ayyy allah yardımcın olsun canım. Bir sürü üç yaş çocuğu Allah korusun birbirlerine filan zarar vermezler inşallah
Bu mumkun olamiyor. Her an tepelerindeyim zebellak gibi o kadar cok peslerinde dolandim ki bugun birkaci bana anne diye seslendi Sabah erkenden gidip siniftaki herseyi ellerimle duvara monteledim bugun. Matkap sesi hala kulaklarimda ugulduyor Butun sivri koseleri tek tek kapattim. 3 yas cok dikkat istiyor gercekten. Bir anlik ihmale gelmiyor.
O kadar yoruldum ki basimin sag tarafi resmen eve gelince 2 saat zonkladi. Sanki kafamin icinde fadimenin dugunu vardi ve halay cekiyorlardi Bir de eve gelince 9 aylik kizimi eyledim. Bir de onunla kafa patlattim Allahimm hala yasiyorum sukurler olsun

Aynen canım akşam yazarsın
Kızlar ben davlumbaz silemedim temizlik hak getire hiç bişey yapamadım. Sabahın 8 inden beri mutfaktaydım yeni oturdum ☹☹
Olsun canım başka işler yapmışsın, eline sağlık
Selam kızlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Hoş geldin aramıza ilk sayfayı okuyabilirsin
Tamam canım

Kızlaaarer bugün davetteydim hiç iş yapamadım nerdrysr

Sabah kahvaltı hazırladım
Sofrayı toplayıp bulaşıkları makinaya yerleştirdim
Odaları topladım
Çamaşır astım
Dışarda işlerim vardı bi saate onları halletim
Sonra gelip çamaşırları içeri aldım çünlü aşıro rüzgarlı hava geçen gün çamaşırlığım aşağı uçtu çamaşırlarla birlikte
Allahtan kşmsue zarar gelemdi

Sonra davete gittim akşam 7 ye doğru geldim.ve oturdum kaldım bi saattir

...
Sildim geldim 2 ayna. Çocuklar ellemişti iyi oldu.
Diğer yaptıklarım dağınıklık toplamak, yemek yapmak, çamaşır atmak, ec lavabo yıkamak oldu. Şu ödevleri hergün yapsam ev baya temizlenecek gibi. İyi oluyor böyle.

Seni anlıyorumm bende iki gün önce öyleydim insanın içi daralıyor ama bişey yapamıyor

Aynen canım ben bugün sakinim
Yarın güzelce temizlicem evimi
İnşallah halılarım da gelir
Silip sererim güzelce
Ohhhhhh kolay gelsin,,, bende yarın biraz süpür sil yapmalıyım ama küçük kızım 3 gündür yine mızmız diş geliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…