Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ödev tamam manevi ödev yok müsait değilim çünkü Nego
Bugün yapılanlar
Rutin toplama
Tuvalet musluk temizliği
Iki makine çamaşır yıka ser
Kuruyani katla
Yemek yap
Mutfak bezlerini kaynat
Aspiratör sil
Bu kadar kitabımdan dün 52 sayfa okudum
Bir saatte yürüyüş yaptım

ben bugün mutfağı topladım evi süpürdüm yemek yaptım baska bisey yapamadim
çünkü sabah uyanır uyanmaz dışarı çıktık oglen eve gelip çocuğa yemek yedirip yatirdim.
sonra eşime telefon geldi ise gitmek zorunda kaldi apar topar yemek koydum. yedik gitti.

bu aralar yetisemiyom hiç biseye oysa çok güzel planlarim vardı bugün temizlik adına

Bende odevimi yaptim Nego canim aspiratorun heryerini sildim filtrelerjni cikarip yag sokuculu suya basip bekletip, yikadim, taktim. Tezgah arasini sildim kuruladim . Ocagimida sildim, bilasiklarimda yikandi. Mitfak tertemiz sekilde yatacagim insallah hepinize hayirli geceler olsun

Bugun yaptiklarim;
Firin ve ocak temizligi yaptim
Tuvalet banyo yikadim
Aynalari temizledim.
Sil supur toz al yaptim ( misafir gelecegi icin ilahi bir gucle yaptim onu resmen )
Bir de camasir yikadim astim.
Misafirim gitdince tabak bardaklari makineye koydum, tezgahi temizledim, salonu toparladim. Simdi de keyif kahvesi iciyorum yaninda da sigaram

Hayırlı geceler.
Kaç saattir başım feci ağrıyor ödevi yapamadım mutfağımı bile toplayamadım nefret ediyorum sabaha bırakmaktan.

Cok gecmis olsun canim insallah gecer
Canim cok teşekkür ederim büyük sevaba girdin
Deli sabah nego bize odev verecek bizde yapacagiz yaponca bilgi veriyoruz diger yaptigimiz yapacagimiz isleri yaziyoruz filan oylr takipte kal anlarsin.zamanla guzel gercekten burasi da

Deli sabah nego bize odev verecek bizde yapacagiz yaponca bilgi veriyoruz diger yaptigimiz yapacagimiz isleri yaziyoruz filan oylr takipte kal anlarsin.zamanla guzel gercekten burasi da
Evet evet. Gercekten ilk sayfayi okudum etkilendim saat gec Olmasa şu elbise dolabini toplayacaktim neyse yarin nasipse olmadi cts :))

Bugünün işleri
Kahvaltı yapıldı
Yatak toplandı
Bulaşık yıkandı
Ev süpürüldü
Sürk çökeleği yoğuruldu
Zeytinler kırıldı
ev silindi
Çamaşır yıkandı asıldı
yemek yapıldı
çökelekler tömbek yapılıp kurumaya bırakıldı
bulaşık yıkandı
ocak silindi
duş alındı
Kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…