Ilk defa odev verdim ama en dogru noktaya barnakk basmisim ama kendjm yapamadim iste bugun kosturmadaneşim evdeyken deneyim negomm. doğru diyorsun. cidden temizlenmesi lazim nefret geliyo peteklere baktıkça
Hosbuldum canim. Anneme yardim ettiğim için şimdilik size pek uyamiyorum. İnşaallah önümüzdeki hafta uyacağım.Hoş geldin aramıza
Bende sinirimden çamaşır makinesinin ayar düğmesini bozdum.. boşa dönüyor düğme
Çalıştırdm kalan ayardaGeçmiş olsun.Korkulu rüyam çamaşır makinesinin ve ütünün bozulması. Ütüyü yedek almayı düşünüyorum da makinenin yedeği olmaz ki.
Tamam canımHosbuldum canim. Anneme yardim ettiğim için şimdilik size pek uyamiyorum. İnşaallah önümüzdeki hafta uyacağım.
Neden sinirlisin canım hayırdırBende sinirimden çamaşır makinesinin ayar düğmesini bozdum.. boşa dönüyor düğme
Ben de tatillerde yapamadığım ödevleri toptan yapıyorum seninkini de yapayım canımNego bu hafta yoğun olduğu için sabah isteyen ödev verebilir dedi. Ama ben onun verdiği ödevi görmemişim.
Ellerine sağlık diyorum tatlım. ❤❤❤
Kolay gelsin ❤❤❤❤Ben de tatillerde yapamadığım ödevleri toptan yapıyorum seninkini de yapayım canım
Canım ver sen ödevi listeyi atıyorum, kaçak nerdesin ayrıca senTüm prizleri mi silsek ki
Canım ver sen ödevi listeyi atıyorum, kaçak nerdesin ayrıca sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?