Düzenli Evimiz & Hayatımız

Odev petek temizligiymis. Resmen yirttim Evimiz en ust kat oldugu icin isinmiyordu, az geliyordu petekler. Eskileri depoya kaldirip sali gunu salona iki kalan diger odalara birer tane 2ser metrelik petek taktirmistik. Petekler tertemizdi. Ama bos durmadim. Bugun kis icin domates ve fasulye attik buzluga. Ev de dunden temizdi zaten. simdi kizimi uyutup yine kahve keyfi yapacagim. Uzetimde haftanin yorgunlugu var. Bir de regl oldum bugun Guzel bir uyku cekmem lazim. Bebe de uykusuz ama disten uyumuyor. Uyutmayi deneyecegim baktim olmuyor esime satacagim artik

Merhabaaa yine bir akşam temizliğinden geliyorum
Oturma odası, yatak odası, mutfağı süpürüp sildim, toz aldım
Mutfak dolaplarını ve beyaz eşyaları dıştan temizledim
Çamaşır katladım, çamaşır astım
Aynaları sildim
Lavaboları ve tuvaletleri yıkadım
Bulaşık makinasını boşaltıp doldurdum
Tezgah ve tezgah arkasını ovdum
Koltuk sildim
Ödev de tamam :)
İyi aksamlar herkese

Geçmiş olsun. Korkulu rüyam çamaşır makinesinin ve ütünün bozulması. Ütüyü yedek almayı düşünüyorum da makinenin yedeği olmaz ki.
Çalıştırdm kalan ayarda
Allah'tan yanda tuşları var ayarı sıkma ayarini falan ayarlayabiliyorum

Nego bu hafta yoğun olduğu için sabah isteyen ödev verebilir dedi. Ama ben onun verdiği ödevi görmemişim.
Ellerine sağlık diyorum tatlım. ❤❤❤
Ben de tatillerde yapamadığım ödevleri toptan yapıyorum seninkini de yapayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…