- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
Ben de geldim bir etiketinizi alırımTekrar yazayım mazeretsiz, habersiz bırakanları ödev listesinden çıkarıyorum, emek var ortada sonuçta ❤ anlayış gösyeceğinizi düşünüyorum. Ödevi yapmak istemiyorum, bana hitap etmiyor, zaten yapmıştım vs bir şey yazın ya huu
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Ben daha ödev mödev vermiyom. Trafik sıkışıklığına sebep oluyor.Ödevi isteyen verebilir ❤
Tabi ki ne demek, hoş geldin aramızaBen de geldim bir etiketinizi alırımkonuyu yeni gördüm . Bugün acayip bi temizlik yapmam gerek
Aa aşk olsun bak veren olmamışsa ver ödevi, niye olsun karışıklıkBen daha ödev mödev vermiyom. Trafik sıkışıklığına sebep oluyor.
Dün yazmayı unuttumNego .
Peteklerim temizdi.
Günlük rutin işleri yaptım. Akşama doğru dolaşmaya çıktık . Eve geldik ki saat 10
Düştük uyuduk.
Efommm ben dün dehşet bir temizlik yaptım yerler silindi supuruldu toz alindi balkon silindimutfagim her daim temiz peteklerimi komple söker silerim ciflerim camasirsuyuna yatiririm.kurular geri takarım
Pazara gittim geldim turşu yaptım anamın tursunusu kurdum kendi tursumu kurdum
Hergun temizlik yaptığım için isim olmuyor hafta sonunua iş bırakıyorum çünkümmm eşim evde oluyorum
Hedefim de şu anda çamaşırları yıkayıp kuruyup hemn utuye geçmek istiyorum ki uyum olmasın dağ gibi ütü olmasını istemiyorum
Dilos bu neeeeeBende temizlik hastalığı var bacılar ankastre ocak günde 10 kere silinir ciflenir
Sabah 6.7 saatleri arası mutfak dolapları silinir
Tay tüyü koltugum bozulmasın diye üstüne tay tüyü örtü örttüm bir köşede sessiz sedasız otururum koltuk bozulmasın diye
Yatağa nasıl yatarsam. Öyle kalkarım çünkü
Çarşaf bozulmasın diye put gibi uyurum
Haftada 4.5 kilo çamaşır suyu biter
Haftada 4.5 kere makine çalışır çamaşır makinesi yani
Elektrikli süpürgede haftanın sadece bir günü çalışmaz nidennnn eşim evde oluyor
Misafir gider saat kaç olursa olsun elektrikli Süpürge çalışır yer silinir toz alınır
Gece. Saat 11 lerde halı sildigimi bilirim
Asla yere bir şey dokulmeyecekbeyaz halilarimin batmaması için yiter bu kadar anlattığım gerisini siz düşünün sonra bunların hepsi mıçıma fıtık ve romatizma olarak girecek
Yaaaa efom hiç normal değil hiç bir iş yapasım da yok 4.7 büyüklüğünde deprem oldu canım.burda kaç kere slalandik büyük oldu her yerinden oynadı ankaradaTabi ki ne demek, hoş geldin aramıza
Aa aşk olsun bak veren olmamışsa ver ödevi, niye olsun karışıklık
Dilos bu neeeeekız bu kadarı normal değil ayyy vahhhh
ay geçmiş olsun ya şimdi haberleri izliyorumYaaaa efom hiç normal değil hiç bir iş yapasım da yok 4.7 büyüklüğünde deprem oldu canım.burda kaç kere slalandik büyük oldu her yerinden oynadı ankarada
Sağol canım hepimize çok gezmiş olsunay geçmiş olsun ya şimdi haberleri izliyorum
sen ordami oturuyorsun çankırıdaSağol canım hepimize çok gezmiş olsun
Yok cnm ben Keçiörendeyim ama heryer hissetmiş hissedilecek gibiydi sert geldisen ordami oturuyorsun çankırıda
4,7 4,8 olmuş iki defaYok cnm ben Keçiörendeyim ama heryer hissetmiş hissedilecek gibiydi sert geldi
Evet cNm öyleymiş can sağlıği olsun da4,7 4,8 olmuş iki defa
benim kaynımın oğlu da ankarda oturuyor birde eşi hamile yaEvet cNm öyleymiş can sağlıği olsun da
Yaaa cnm kiyammam nasıl korumuştur hamile haliylebenim kaynımın oğlu da ankarda oturuyor birde eşi hamile ya
Bu günün ödevi neTabi ki ne demek, hoş geldin aramıza
Aa aşk olsun bak veren olmamışsa ver ödevi, niye olsun karışıklık
Dilos bu neeeeekız bu kadarı normal değil ayyy vahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?