Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amannn ciktim burda ultrason yokmus elle muayene etti ultrason cekilmen lazim dedi bisey diyemeyiz basit kist olabilir kendi yapisi olabilir dedi 0 a 0 elde var 0

Aynen canım ya bende bi türlü yetişemiyorum hiç bir işe
Selam kızlar ilk sayfayı okudum bugün yaptıklarımı yazayım mı yoksa sabahmı yazacağım bende aspiratörü temizledim ve aynaları sildim
Hoşgeldin canım
Kolay gelsin
Amannn ciktim burda ultrason yokmus elle muayene etti ultrason cekilmen lazim dedi bisey diyemeyiz basit kist olabilir kendi yapisi olabilir dedi 0 a 0 elde var 0
Geçmiş olsun canım

Selam kızlar ilk sayfayı okudum bugün yaptıklarımı yazayım mı yoksa sabahmı yazacağım bende aspiratörü temizledim ve aynaları sildim
Akşam hepsini toptan yazarsın canım
Hayırlı geceler.
Kaç saattir başım feci ağrıyor ödevi yapamadım mutfağımı bile toplayamadım nefret ediyorum sabaha bırakmaktan.
Geçmiş olsun canım
Canim cok teşekkür ederim büyük sevaba girdin
Hoş geldin aramıza
Canım ben yağ çözücü sıkıp bekletip yıkıyorum, fırını da öyle
Güzel bir ödev olmuş
Ben yazayım

Hanımlar aslında petekleri söküp yıkamak gerçekten çok iyi, içinde ki pis su da akıyor, bunu yapan firmalar var hatta.
Ama tabi yapamayanlar için yazayım, ben üst kısımları söküp de temizliyorum birde kolay bir yöntem daha yazayım, peteklerin altına örtü serin sonra birde leğen koyun, leğenin olduğu taraftan üstten su döküp yıkayın, çıkan pisliğe şok olursunuz, simsiyah su. Hadi kolay gelsin

Petekleri once deterjanla sonra suyla temizledim. Bayadir aklimdaydi nasil yaparim diye dusunuyordum iyi oldu. Yere bez sermeden once poset koydum ustune bezleri serdim daha iyi oldu ama altina legen koyup su dokmek cok daha mantikli geldi bi sonraki sefer onu yapicam yakmaya baslamadan once.

Sabah oglani okula gonderdim kucuk oglanla kahvalti yaptim
Mutfagi topladim
Odalari topladim
Surekli heryerde oyuncak var bir turlu bitmiyorlar cunku ben topladikca onlar dagitiyorlar
Pazara gittim
Gelince oglani uyuttum
Petekleri hallettim
Buyuk oglan geldi okuldan ona makarna yaptim
Dusakabini de bulasik deterjani ve sirkeli karisimla sildim.
Aksama da balik yapcam

bence de temizlenmesi lazım negom ya. ama benim gücüm yetmedi esim de beceremiyo bi dolap üstü tozu bide bu oetek ici toz beni deli ediyo
su buhar makinesini alirsam ilk petekler sonra duvarlar temizlenecek bizim evde

bence de temizlenmesi lazım negom ya. ama benim gücüm yetmedi esim de beceremiyo bi dolap üstü tozu bide bu oetek ici toz beni deli ediyo
su buhar makinesini alirsam ilk petekler sonra duvarlar temizlenecek bizim evde
Canım dediğim gibi yapsana çok kolay, bende o yüzden buhar makinesi istiyorum.
Daha güzel ısıtıyormuş o borularda ki kir temizlenince

Canım dediğim gibi yapsana çok kolay, bende o yüzden buhar makinesi istiyorum.
Daha güzel ısıtıyormuş o borularda ki kir temizlenince

eşim evdeyken deneyim negomm. doğru diyorsun. cidden temizlenmesi lazim nefret geliyo peteklere baktıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…