- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Cansin sen varyaaa ... su destegine karsilik Allah da senin gonlune gore versin
ben internetten aldım amamağazasında var mi bilmiyom kuzu burdaki mağaza biraz değişik biliyosun hersey var ama hicbisey yok gibi
Amiiin gulum insallah geldm sirami bekliyorumamin canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versinsen sıkma canını güzel olcak herşey
Aynen canım ya bende bi türlü yetişemiyorum hiç bir işeben bugün mutfağı topladım evi süpürdüm yemek yaptım baska bisey yapamadim
çünkü sabah uyanır uyanmaz dışarı çıktık oglen eve gelip çocuğa yemek yedirip yatirdim.
sonra eşime telefon geldi ise gitmek zorunda kaldi apar topar yemek koydum. yedik gitti.
bu aralar yetisemiyom hiç biseyeoysa çok güzel planlarim vardı bugün temizlik adına
Hoşgeldin canımSelam kızlar ilk sayfayı okudum bugün yaptıklarımı yazayım mı yoksa sabahmı yazacağım bende aspiratörü temizledim ve aynaları sildim
Geçmiş olsun canımAmannn ciktim burda ultrason yokmus elle muayene etti ultrason cekilmen lazim dedi bisey diyemeyiz basit kist olabilir kendi yapisi olabilir dedi 0 a 0 elde var 0
Cok şükür iyiyim canım. Sen nasılsınNasılsın tatlım? Nasıl gidiyor?
Yorgun, uykusuz ve açımCok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın
Hoş buldukAynen canım ya bende bi türlü yetişemiyorum hiç bir işe
Hoşgeldin canım❤❤
Kolay gelsin
Geçmiş olsun canım
Sagol gecer insallah hayirlaAynen canım ya bende bi türlü yetişemiyorum hiç bir işe
Hoşgeldin canım❤❤
Kolay gelsin
Geçmiş olsun canım
Akşam hepsini toptan yazarsın canımSelam kızlar ilk sayfayı okudum bugün yaptıklarımı yazayım mı yoksa sabahmı yazacağım bende aspiratörü temizledim ve aynaları sildim
Geçmiş olsun canımHayırlı geceler.
Kaç saattir başım feci ağrıyor ödevi yapamadım mutfağımı bile toplayamadım nefret ediyorum sabaha bırakmaktan.
Hoş geldin aramızaCanim cok teşekkür ederim büyük sevaba girdin
Canım ben yağ çözücü sıkıp bekletip yıkıyorum, fırını da öyleNegom günaydın hayırlı cumalarımız olsun dedim ya ben Pazar temizledim dün de üstten sildim ben şöyle yapıyorum parçalarını çıkartıp bulaşık makinesinin en yüksek programına atıyorum. Yağ çözücüye koyan arkadaş okudum. Benim yaptığım yetersiz mi? Bi de fırının içini nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar?
Güzel bir ödev olmuş@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
Nur1835
L Libas7
Nego yogun olmasi sebebi ile msjni okudum ve burdayim.diye odevi ben vereyim diye dusundum
Bugun kombi peteklerimizin tozlarini alalim madem
Ben yazayımYani aslnda herkes yazsin nasil yaptgni bizde ogrenelim . Ben aksam yapicam odevi zaten su doktor isini halledimde. Smdi elim is tutmuyo bugun . Bence kmse oyle petegni kaldirip dusa goturup yikamiyodur yaa sanmiyorm ilk kez gordum gecen sene onlar yapnca iste .
Hanımlar aslında petekleri söküp yıkamak gerçekten çok iyi, içinde ki pis su da akıyor, bunu yapan firmalar var hatta.
Ama tabi yapamayanlar için yazayım, ben üst kısımları söküp de temizliyorum birde kolay bir yöntem daha yazayım, peteklerin altına örtü serin sonra birde leğen koyun, leğenin olduğu taraftan üstten su döküp yıkayın, çıkan pisliğe şok olursunuz, simsiyah su. Hadi kolay gelsin ❤
Canım dediğim gibi yapsana çok kolay, bende o yüzden buhar makinesi istiyorum.bence de temizlenmesi lazım negom ya. ama benim gücüm yetmedi esim de beceremiyobi dolap üstü tozu bide bu oetek ici toz beni deli ediyo
su buhar makinesini alirsam ilk petekler sonra duvarlar temizlenecek bizim evde
Canım dediğim gibi yapsana çok kolay, bende o yüzden buhar makinesi istiyorum.
Daha güzel ısıtıyormuş o borularda ki kir temizlenince
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
Nur1835
L Libas7
Nego yogun olmasi sebebi ile msjni okudum ve burdayim.diye odevi ben vereyim diye dusundum
Kombi petegim yok@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
Nur1835
L Libas7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?