Düzenli Evimiz & Hayatımız

onun içini nasil temizliyosun peki caycim :) dışı tamam da ben içini bi türlü sabredip oturup temizleyemedim
buharlı temizlik Makinesini de esasen bu petek içleri için almaya karar vermiştim
Temizlemiyorum ki tatlim ben de blmiyorum yanlardan acilip ust izgarayi temizliyorlar da bende onun yerine ust izgarayi iyice siliyorm kendimce iste bilen varsa ayfinlatsin bizi. Gorumcemler komple sokup petegi dusa goturup yikadilar gecen sene ben sok hic boyle biseyde gormemistim

benim gücüm yetmez eşimin de elinden gelmez gene kaldı petek içi desene

o zaman dışından silip geceyim ben :)

bugün mutfağı topladim
kahvaltı hazırladım kaldırdım evi süpürdüm
çorba yaptım çocuğa yedirip uyuttum şimdi

akşam yemeği yapmam lazım :) kuru börülce pilav yapmayi düşünüyorum çorba var zaten. salata ayran yaparım yanina da.
çocuğun duruma göre biseyler daha yaparım inşallah:)

benim gücüm yetmez eşimin de elinden gelmez gene kaldı petek içi desene

o zaman dışından silip geceyim ben :)
Yani aslnda herkes yazsin nasil yaptgni bizde ogrenelim . Ben aksam yapicam odevi zaten su doktor isini halledimde. Smdi elim is tutmuyo bugun . Bence kmse oyle petegni kaldirip dusa goturup yikamiyodur yaa sanmiyorm ilk kez gordum gecen sene onlar yapnca iste .

ben petek temizleme fırçası aldim ama aşırı toz cikiyodu yapamadım. buharlı temizlik makinesiyle temizliyolardi nette videoları gördüm. evde en çok toz biriken yerlerden biri bence. ama nasil temizlenir bilemedim baska türlü

senin dörtte miydi randevun canım

Kızlar bugün mutfak topladım.
Çamaşır katladım.
Ütü yaptım.
Ocağımı bir güzel temizledim parladı
Benim petekler temizdi ızgaraları söküp iyice temizlemiştim o yüzden elleşmedim oralara
Birazdan direksiyon dersine gideceğim, ordan da kına var oraya gidecem ve hafta sonu evimde değilim o yüzden hafta sonu muafım sanırım temizlikten

ben de şu videodan izledim de fircam da yok temizleyemedim

15.45 te duramadim ciktim gidiyorum biraz da orda zaman gecer belki kmse yoksa alirlar sana yaklasiyorm hisset

Petekleri temizledim
Sabah evin yerlerini sildim
Toz aldım
Banyoyu temizledim
Mutfak dolaplarını üstten sildim
Kahvaltıya arkadaşım geldi börek sardım kahvaltıyı hazırladım çocuğu okula götürüp geldim şimdi çay içiyorum akşam için yemeğimde hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…