@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
Nego yogun olmasi sebebi ile msjni okudum ve burdayim.diye odevi ben vereyim diye dusundum
Bugun kombi peteklerimizin tozlarini alalim madem
Deli deli olmaaa tatlim daha ne olacagidiiiYapmış mıyımgözüme az göründü benim
Temizlemiyorum ki tatlimonun içini nasil temizliyosun peki caycim :) dışı tamam da ben içini bi türlü sabredip oturup temizleyemedim
buharlı temizlik Makinesini de esasen bu petek içleri için almaya karar vermiştim
Temizlemiyorum ki tatlimben de blmiyorum yanlardan acilip ust izgarayi temizliyorlar da bende onun yerine ust izgarayi iyice siliyorm kendimce iste bilen varsa ayfinlatsin bizi. Gorumcemler komple sokup petegi dusa goturup yikadilar gecen sene ben sok hic boyle biseyde gormemistim
Yoksam kinci misinGücendim ya bir kere öyle hissederim hep
Yani aslnda herkes yazsin nasil yaptgni bizde ogrenelim . Ben aksam yapicam odevi zaten su doktor isini halledimde. Smdi elim is tutmuyo bugun . Bence kmse oyle petegni kaldirip dusa goturup yikamiyodur yaa sanmiyorm ilk kez gordum gecen sene onlar yapnca iste .benim gücüm yetmez eşimin de elinden gelmezgene kaldı petek içi desene
o zaman dışından silip geceyim ben :)
Yani aslnda herkes yazsin nasil yaptgni bizde ogrenelim . Ben aksam yapicam odevi zaten su doktor isini halledimde. Smdi elim is tutmuyo bugun . Bence kmse oyle petegni kaldirip dusa goturup yikamiyodur yaa sanmiyorm ilk kez gordum gecen sene onlar yapnca iste .
Yani aslnda herkes yazsin nasil yaptgni bizde ogrenelim . Ben aksam yapicam odevi zaten su doktor isini halledimde. Smdi elim is tutmuyo bugun . Bence kmse oyle petegni kaldirip dusa goturup yikamiyodur yaa sanmiyorm ilk kez gordum gecen sene onlar yapnca iste .
15.45 te duramadim ciktim gidiyorum biraz da orda zaman gecer belki kmse yoksa alirlar sana yaklasiyorm hissetben petek temizleme fırçası aldim ama aşırı toz cikiyodu yapamadım. buharlı temizlik makinesiyle temizliyolardi nette videoları gördüm. evde en çok toz biriken yerlerden biri bence. ama nasil temizlenir bilemedim baska türlü
senin dörtte miydi randevun canım
Petekleri temizledim@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
Nego yogun olmasi sebebi ile msjni okudum ve burdayim.diye odevi ben vereyim diye dusundum
Bugun kombi peteklerimizin tozlarini alalim madem
Yaa harika he o fircadan bulabilsek keskeben de şu videodan izledim de fircam da yok temizleyemedim
Banyoyu temizledimPetekleri temizledim
Sabah evin yerlerini sildim
Toz aldım
Yaa harika he o fircadan bulabilsek keske
15.45 te duramadim ciktim gidiyorum biraz da orda zaman gecer belki kmse yoksa alirlar sana yaklasiyorm hisset
Aa yaylaya gelmisken bakarm belki tabi moralim cokmezseben madam coconunkini aldim beybi:) orda var
Cansin sen varyaaa ... su destegine karsilik Allah da senin gonlune gore versinoooo bir sahanelik geliyo buraya hissediyorum
Aa yaylaya gelmisken bakarm belki tabi moralim cokmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?