Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam canım

Ellerine sağlık canım
Ya wc derzinden dertliyim ben, kaç kere kazıdım yeniden çektim, sararıyor, neyle temizlersem temizliyim deli oluyorum.
Kireç sarartıyor sanırım
Canım aldığın derze bağlı kp bu işlerle uğraşıyor hırdavatçı dükkanımız var ama iyisini getiriyor sararmiyor

;ooo maşallah canım sen bir çılgınsın burcun başak mı haha ne zamandan beri bölesin
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirrrr
Artık gebesin kim yapacak bu işleri söyle
Ayyyy ağzın bal yesin ama gebe değilim gebe de olsam eşim ben yaparım dio yada yapma evi poh görsün diooburcum yengeç evine aşık bir burç

Burası neresi

Ayyyy ağzın bal yesin ama gebe değilim gebe de olsam eşim ben yaparım dio yada yapma evi poh görsün diooburcum yengeç evine aşık bir burç

ahaha allah mı söyleti kız hamile değildin doğru beynim sulandı
evi poh getirse sen yerinde durabilcen sanki

belki bilenler vardir ama ben yazayım yinede
camlari silerken su kovaniza biraz şampuan ve biraz sirke dökün mikrofiber bezinizle silin yağmur tutmuyor en az 6.7 kere yağmur yağınca ufak su damları oluyor

köpek kokusu için napabiliriz bazen eve siniyor

köpek kokusu için napabiliriz bazen eve siniyor
Kuzum inan bilmiyorum çok evde köpüş besledim heralde ben koku almıyordum sadece çiş eğitimi verirken yanlis yere yapıyordu ayağıyla basıyordu bı de hemn bezi vardı ayakalrini elini yüzünü islak beziyle siliyordum bı de ben yaz aylarında devamlı yikiyrodum sampuanlarla yikiyordum hafif bir koku oluyor du ama ben çok ilgilenmiyordum ama minikim bazgi köpekler kokar bagzilari gerçekten hiç kokmaz AmNn boşver kuzm

Bir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Allah rahmet eylesin kuzum, mekanı cennet olsun, başınız sağolsun

Canım aldığın derze bağlı kp bu işlerle uğraşıyor hırdavatçı dükkanımız var ama iyisini getiriyor sararmiyor
İnsan olabilir çok mantıklı geldi canım
Hatta sihirli su var hiç kullandım mi canım dokuyorsun yere fayansa nere olursa.aninda bembeyaz yapıyor YouTube de fln çok var video
Ya denedim ben onu fayda etmedi, her gün wc temizlesem kirden diyicem, bu konuda acayip takıntılıyım. En büyük takıntım wc benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…