Canım aldığın derze bağlı kp bu işlerle uğraşıyor hırdavatçı dükkanımız var ama iyisini getiriyorTamam canım
Ellerine sağlık canım
Ya wc derzinden dertliyim ben, kaç kere kazıdım yeniden çektim, sararıyor, neyle temizlersem temizliyim deli oluyorum.
Kireç sarartıyor sanırım
Ayyyy ağzın bal yesin ama gebe değilim;ooo maşallah canım sen bir çılgınsın burcun başak mı hahane zamandan beri bölesin
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirrrr
Artık gebesin kim yapacak bu işleri söyle
Benim annem alti yedi kere bekliyor üst katimda ben bekleyememBunu atın burdan bu ne yaa
6-7 kere yağmur yağmasını bekliyomusun?
Burası neresiGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
Eylülün yarısından sevgiler ve daha birçok şey
Akşamdan işlerimi yapmadan uyudum aklımdan da geçirdim sabah yazınca efo ne diycek diye
Rüyamda saat 5 te gelip günaydın demiş efo bende sonradan okuyorum oha ama artık diyodum öyyyle uyandım.
Hayırdır inş
Geçmiş olsun canımminik kalp0753 bahhhhhh ama bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum annanem hastahanede zaten durumu çok şükür bugün iyimiş de kadın oyleyken bende haldir haldir iş yapamicamm
Ayyyy ağzın bal yesin ama gebe değilimgebe de olsam eşim ben yaparım dio yada yapma evi poh görsün dioo burcum yengeç evine aşık bir burç
Sağol kuzum sağolGeçmiş olsun canım
Sağol canımOo hamarat hatun eline sağlık
Deli ya hala temizlik düşünüyor
Senin yardımcım seçiyorum sayfada
belki bilenler vardir ama ben yazayım yinede
camlari silerken su kovaniza biraz şampuan ve biraz sirke dökün mikrofiber bezinizle silin yağmur tutmuyor en az 6.7 kere yağmur yağınca ufak su damları oluyor
Kuzum inan bilmiyorum çok evde köpüş besledim heralde ben koku almıyordum sadece çiş eğitimi verirken yanlis yere yapıyordu ayağıyla basıyordu bı deköpek kokusu için napabiliriz bazen eve siniyor
Allah rahmet eylesin kuzum, mekanı cennet olsun, başınız sağolsunBir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Bu derken
Ve
Sebep
İnsan olabilir çok mantıklı geldi canımCanım aldığın derze bağlı kp bu işlerle uğraşıyor hırdavatçı dükkanımız var ama iyisini getiriyorsararmiyor
Ya denedim ben onu fayda etmedi, her gün wc temizlesem kirden diyicem, bu konuda acayip takıntılıyım. En büyük takıntım wc benimHatta sihirli su var hiç kullandım mi canım dokuyorsun yere fayansa nere olursa.aninda bembeyaz yapıyor YouTube de fln çok var video
Çok sağol canım
Allah razı olsun..Allah rahmet eylesin kuzum, mekanı cennet olsun, başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?