Bende öyle siliyorum kuzumbelki bilenler vardir ama ben yazayım yinede
camlari silerken su kovaniza biraz şampuan ve biraz sirke dökün mikrofiber bezinizle silin yağmur tutmuyor en az 6.7 kere yağmur yağınca ufak su damları oluyor
Ayyy sorma ben de onu düşünüyorum kara kara eşime diyroum sen biraz bakarsın bir oda da oturun bende evleri sileyim supururum diommBebek olduktan sonra görecem ben senin temizlik aşkını
Hoşgeldin canımtşk edreim hoşbuldum
Çok teşekkür ederimİçebilir canım ama çiçeklerini demle. Geçmiş olsun tekrar.
Oo hamarat hatun eline sağlıkSabah kızımı okula gönderdikten sonra yatmadım
Salonun örtülerini çırptım serdim
Büyük kızımın yatağını düzenledim
Oyuncakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
5 kilo yeşil fasulye temizledim dondurucuya atıcam
Çamaşır attım makinaya yıkanıyor
Şimdi cadı kızımla kahvaltı yapıyoruz
Deli ya hala temizlik düşünüyorAyyy sorma ben de onu düşünüyorum kara kara eşime diyroum sen biraz bakarsın bir oda da oturun bende evleri sileyim supururum diomm
Aynen parlıyorGüzel oluyor dimii
Seç bacım kız benim akranlarım dışarda Fink atıyor bende evde temizlik kiyafetlerimi giyip cam sıliyorum dokunuyorrr beeeOo hamarat hatun eline sağlık
Deli ya hala temizlik düşünüyor
Senin yardımcım seçiyorum sayfada
Diloş accuk temizlik aşkından istiyorumAma. Ben bunları hergun yapıyorumsilinecek bir taraf yok diye görüyorum şu anda bir daha mı silsemmm ,
Nego günde 3 4 saatlik uykuyla duruyorum. O da bölük pörçük . Pilim bitmek üzere yani.Aynen pazar mecburen ütü oluyor
Eline sağlık canım
Bir aydır yapmıyorum bende ütü, ondan birikti bu kadar
Kan değerlerine baktırdın mı hiç?
Elinize sağlık canım
Çok geçmiş olsun canım, bu durumlar için mutlaka cold mix bulundur, ne kadar ağlarsa ağlasın ki onu yapınca kuzu gibi yatan bebek görmedim ben dahasık sık serum fizyolojik ile temizle ki hastalık ilerlemesin, ayrıca ayak tabanına limon veya viks sürmek soğuk algınlığına iyi geliyor, sür çorap giydir yatır.
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
Çok sağol canım.Çok geçmiş olsunn canımmbenimde aklıma soğan geldi arkadaş yazmış zaten . Benim kızım da aynen öyle olmuştu hırıltı da vardı,görümcem dedi ki soğanı kes ayağına koy çorabını giydir sabaha kadar dursun, hemen rahatlatıyor dedi
Bizde de ben beceremembenim kocam beceremediği için kendim kıstırıp yapıyodum ben de mecbur
şu cold mix e bi bak olmadi :) belki işe yarar
Tamam canım
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2308146 bak efomm camın önüne mermeri ben yaptım altına alciyi doldurdumEki Görüntüle 2308147 bu bu da ben yaptim
Eki Görüntüle 2308148 bu da derz çektim bembeyaz oldu aralari
Ama. Ben bunları hergun yapıyorumsilinecek bir taraf yok diye görüyorum şu anda bir daha mı silsemmm ,
belki bilenler vardir ama ben yazayım yinede
camlari silerken su kovaniza biraz şampuan ve biraz sirke dökün mikrofiber bezinizle silin yağmur tutmuyor en az 6.7 kere yağmur yağınca ufak su damları oluyor
hoşbuldumHoşgeldin canım❤
bende burda tanıdık kimse yok iyi bari diyordumki
minik kalp0753 bahhhhhh ama bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum annanem hastahanede zaten durumu çok şükür bugün iyimiş de kadın oyleyken bende haldir haldir iş yapamicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?