Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Allah razı olsun..
Amin inşallah
Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bizi de dün annanem çok korkuttu felç fln geçirmiş yoğun bakım da ama bugün biraz daha iyi
Ne izledim lan ben
Kuzum inan bilmiyorum çok evde köpüş besledim heralde ben koku almıyordum sadece çiş eğitimi verirken yanlis yere yapıyordu ayağıyla basıyordu bı dehemn bezi vardı ayakalrini elini yüzünü islak beziyle siliyordum bı de ben yaz aylarında devamlı yikiyrodum sampuanlarla yikiyordum hafif bir koku oluyor du ama ben çok ilgilenmiyordum ama minikim bazgi köpekler kokar bagzilari gerçekten hiç kokmaz AmNn boşver kuzm
Boşver aminnnnn köpüşü seven kokusuyla sevsin sevmeyen kapıdan içeri girmesinağır kokmaya başlayınca yıkıyoruz ama eve gelenler rahatsız olmasın çabucak evin kokusu değişsin die canım. bazen parkelere siniyor vilada yapınca köpüş kokusu canlanıyorbenim için problem yok o bnm cağnım ciğerim ama işteee sülale evde köpek beslemeye karşı
Sağol kuzm çok sağolÇok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatırNego günde 3 4 saatlik uykuyla duruyorum. O da bölük pörçük . Pilim bitmek üzere yani.
Cold mix alacağım inşallah. Ne serum sıktırıyor ne çektiriyor ne burnunu sildiriyor calpol vermeye çalıştım. Ağzı hariç her yeri yedi.
Her şeye direnç gösteriyor. Şimdi hasta ama hasta değilken de aynı.
Ben hayatımda böyle bir bebek görmedim
Başınız sağolsun kuzum.allah sabır versin hepinize.mekanı cennet olsun inşallahBir kaç gün yokum ben.
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Başınız sağolsun canımBir kaç gün yokum ben.
Sağ ol canım.Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatır
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canımBir kaç gün yokum ben.
Boşver aminnnnn köpüşü seven kokusuyla sevsin sevmeyen kapıdan içeri girmesin
Günaydın
Dün hiçbişe yapmadım ben
Sadece bulaşık yıkadım bol bol
Yemek yaptım
Ocak sildim
Bi de kış için tarhana yoğurdum
Başka da bişey yapmadım
Arada lazımTatil yapmışsın hanım
Arada lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?