Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bizi de dün annanem çok korkuttu felç fln geçirmiş yoğun bakım da ama bugün biraz daha iyi

ağır kokmaya başlayınca yıkıyoruz ama eve gelenler rahatsız olmasın çabucak evin kokusu değişsin die canım. bazen parkelere siniyor vilada yapınca köpüş kokusu canlanıyor benim için problem yok o bnm cağnım ciğerim ama işteee sülale evde köpek beslemeye karşı

Boşver aminnnnn köpüşü seven kokusuyla sevsin sevmeyen kapıdan içeri girmesin

Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatır

Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatır
Sağ ol canım.
Yemek yemek için zorlamıyorum da ilaç içmesi lazım içmiyor. Burnu akıyor ağzına doğru sildirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…