Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birbirimizi motive ediyoruz canım

Canım mazeretin var zaten hem kimseyi atmıyorum estağfurullah, ödeve dönüş yapmayanlara etiket yapmıyorum, demek ki ödev ilgilerini çekmiyor

Eline sağlık canım
Biliyorum canim biraz yogunum bu ara yoksa keyifle odevleri yapmayi seveliyorum eglenceli oluyor hep birlikte is yapmak

Daha kahvaltı yapmadım

Canım bim e cuma günü fakirin elektrik süpürgesi geliyor 4A ben araştırdım özellikleri çok güzel bir bak istersen

Kızlar. stor larınızı nasıl temizliyorsunuz.
Serom ben genelde çıkartıyorum balkonumda var birde salonda geçen ay cikartim hava güzeldi balkonda yumuşak fırça ile kopurte koöpurte yıkadım kurudu geri taktım ama elektrikli süpürge ile de tozunu fln çekebilirsin

Rica ederim
Deterjan soğuk suda erimiyor maalesef

Yaaaa ama gerçekten çok faydalı ben geçen kış 200 tl ye almıştım
Bilmez miyim?
Bundan 15 sene evvel babam kardeşlerim için almıştı. Astım hastasıydı kardeşlerim.
Benim kızlarımda da alerjiye bağlı burun tıkanıklığı var ama benimki de hastaneye götürmek için kavga eder benimle.

Canım o zaman sürekli kullanman lazım eşin eğer istemiyorsa imkanın varsa paranı biriktirip alabilirsin

Biliyorum canim biraz yogunum bu ara yoksa keyifle odevleri yapmayi seveliyorum eglenceli oluyor hep birlikte is yapmak
An itibariyle karşı sitede bir kadın balkon camlarını siliyor ama bu kadar ayrıntılı temizleyemez yani bi insan yanında da bi adam başını bekliyor sanırım temizlikçi tuttular. Sanmıyorum kendi evi, bu kadar silmez kimse o camları.

Cam silmek en büyük korkum başkası silerken de çok korkuyorum

Kızlar. stor larınızı nasıl temizliyorsunuz.
Ben korniş yerinden çıkarıp balkona koyuyorum sonra halı yıkar gibi önce bi tarafını sonra diğer tarafını önce deterjanla sonra durulayarak yıkıyorum. En son yıkama bittiyse birisi korniş yerini havaya kaldırıyor ve perdeyi tamamen kapatıyorum. Rulo yapıyorum ve balkonda hemen kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…