Gunaydinnn17 Eylül Ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek, aparatlarını bir güzel yıkayalım.
@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Canım az koy sabun tozunu
Ben toplantıya gidiyorum, öğleden sonra anca uğrarım. Özleyin beni
Biliyorum canim biraz yogunum bu ara yoksa keyifle odevleri yapmayi seveliyorum eglenceli oluyor hep birlikte is yapmakBirbirimizi motive ediyoruz canım
Canım mazeretin var zaten hem kimseyi atmıyorum estağfurullah, ödeve dönüş yapmayanlara etiket yapmıyorum, demek ki ödev ilgilerini çekmiyor
Eline sağlık canım
Günaydın, ödevi aldım17 Eylül Ödevi
@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Daha kahvaltı yapmadımMerhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Canım bim e cuma günü fakirin elektrik süpürgesi geliyor 4A ben araştırdım özellikleri çok güzel bir bak istersenDün çocukların odasını.salonu herseyi çekerek altlarını sildim süpürdüm. Eşim evde bugün pek bişe yapamam.benim süpürgem suluydu nefren ettim .daha çalışıyordu 1 sene bile olmadı .attım.1 aya yeni süpürge alaçam Hazneli. Sulu yla artık uğraşmam.
Serom ben genelde çıkartıyorum balkonumda var birde salonda geçen ay cikartim hava güzeldi balkonda yumuşak fırça ile kopurte koöpurte yıkadım kurudu geri taktım ama elektrikli süpürge ile de tozunu fln çekebilirsinKızlar. stor larınızı nasıl temizliyorsunuz.
Geçmiş olsunNego Benim süpürgemi yıkamak yasak. Sadece içini boşaltıyorum.
Bu arada boğazım yanıyor burnum akıyor. Sıpalar bana da bulaştırdı.
Rica ederimaaa cok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim.
ben kisliklari cikardim da hepsini yikayip ütüleyip koyuyum diye makineye atmistim. icinde el örgüsü şeyler de var diye soğuk programda yikadimdemek ondan kaldi :) çok teşekkür ederim canım ya valla aydinlanma yaşadım
Bilmez miyim?Yaaaa ama gerçekten çok faydalı ben geçen kış 200 tl ye almıştım
Canım o zaman sürekli kullanman lazım eşin eğer istemiyorsa imkanın varsa paranı biriktirip alabilirsinBilmez miyim?
Bundan 15 sene evvel babam kardeşlerim için almıştı. Astım hastasıydı kardeşlerim.
Benim kızlarımda da alerjiye bağlı burun tıkanıklığı var ama benimki de hastaneye götürmek için kavga eder benimle.
ben dünkü ödevi yapamadım eve geçmem yemek vs derken baya zaman geçti.süpürgeyle çiçek işini bugün halledeyim17 Eylül Ödevi
@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
An itibariyle karşı sitede bir kadın balkon camlarını siliyor ama bu kadar ayrıntılı temizleyemez yani bi insan yanında da bi adam başını bekliyor sanırım temizlikçi tuttular. Sanmıyorum kendi evi, bu kadar silmez kimse o camları.Biliyorum canim biraz yogunum bu ara yoksa keyifle odevleri yapmayi seveliyorum eglenceli oluyor hep birlikte is yapmak
Cam silmek en büyük korkumAn itibariyle karşı sitede bir kadın balkon camlarını siliyor ama bu kadar ayrıntılı temizleyemez yani bi insan yanında da bi adam başını bekliyor sanırım temizlikçi tuttular. Sanmıyorum kendi evi, bu kadar silmez kimse o camları.
Aynen tehlikeli yerleri ille de silmeye kalkmak cahilce geliyorCam silmek en büyük korkumbaşkası silerken de çok korkuyorum
Ben korniş yerinden çıkarıp balkona koyuyorum sonra halı yıkar gibi önce bi tarafını sonra diğer tarafını önce deterjanla sonra durulayarak yıkıyorum. En son yıkama bittiyse birisi korniş yerini havaya kaldırıyor ve perdeyi tamamen kapatıyorum. Rulo yapıyorum ve balkonda hemen kuruyorKızlar. stor larınızı nasıl temizliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?