Oyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayiKızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum
İyice huy değiştirdim
Galiba bu topik sayesinde♥
Maşallah çok marifetlisinEki Görüntüle 2308146 bak efomm camın önüne mermeri ben yaptım altına alciyi doldurdumEki Görüntüle 2308147 bu bu da ben yaptim
Eki Görüntüle 2308148 bu da derz çektim bembeyaz oldu aralari
Harikasin dilos ellerine saglikEki Görüntüle 2308146 bak efomm camın önüne mermeri ben yaptım altına alciyi doldurdumEki Görüntüle 2308147 bu bu da ben yaptim
Eki Görüntüle 2308148 bu da derz çektim bembeyaz oldu aralari
Bayağı iş yapmışsın canım daha be olsunDun utu gorevini yapamadim. Okulda toplanti vardi ona katildim. Sonrasinda burda sosyete pazari kuruluyor oraya gittim. Eve geldim cocugu uyuttum yiyecek biseyler hazirladim yedik topladim yikadim falan derken aksam oldu. Bise yapamadim yani dun.
Bugun sabah oglani gonderdim kucuk oglan kalkti onunla ugrastim telde arkadasimla gorustumsonra bana bi gaz geldi oglanin odasina girdim bazayi falan cektim supurdum sildim komple odayi gecen hafta perdelrini yikamistim ama cami silemedim cam yine kaldi. Sonra oglani uyuttum bi gaz daha geldi girdim salona halilati supurdum kaldirdim yerleri supurdum sildim butun oyuncaklari topladim buyuk oglanin odasina koydum kucuk alamiyor ordan. Odanin seklini degistim iyi olmadi ama yapacak bise yok bikac gun dursun boyle. Oglan geldi onu doyurdum a odev yaptirdin Sonra yemek yaptim o da baya surdu. Kucuk kalkti ona biseyler yedirdim. Mutfagi temizledim. Yemek hala firinda pisiyo. Yeni oturdum. Yarin komple evdeki butun camlara girismeyi dusunuyorum. Balkonum komple pimapen cam ve yuzde 99 ben silince yagmur yagacak
Canım burda hepimiz birbirimizi motive ediyoruz bırakma burayı,,,,, yaaaaa bende son ses müzikte deli gibi temizlik yapmayı özledim ama küçük kızım izin vermiyor parça parça yapınca da iştahım kalmıyorKızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum
İyice huy değiştirdim
Okul ve ev arasında mekik dokumuşsun canım maşallahhhhhSelam kızlar
Bugün yaptıklarıma gelince sabah kalktım eşimle oğluma kahvaltı hazırladım onlar gittiler 3 makina çamaşır yıkadım 1 makine çamaşır dürdüm bulaşık makinesini boşalttım evi topladım ufaklık uyandı ona kahvaltı hazırladım daha kitaplarını ve defterlerini kaplamamıştım onları kapladım ufaklığı okula götürdüm dönüşte arkadaş kahveye geldi o gittikten sonra yemek yaptım salonun duvarlarını sildim okula gittim ufaklığı aldım geldim dolap üstlerini sildim yemek yendi mutfağı topladım bugünlük bu kadar:)
Birbirimizi motive ediyoruz canımKızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum
İyice huy değiştirdim
Canım mazeretin var zaten hem kimseyi atmıyorum estağfurullah, ödeve dönüş yapmayanlara etiket yapmıyorum, demek ki ödev ilgilerini çekmiyorOyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayi
Eline sağlık canımSelam kızlar
Bugün yaptıklarıma gelince sabah kalktım eşimle oğluma kahvaltı hazırladım onlar gittiler 3 makina çamaşır yıkadım 1 makine çamaşır dürdüm bulaşık makinesini boşalttım evi topladım ufaklık uyandı ona kahvaltı hazırladım daha kitaplarını ve defterlerini kaplamamıştım onları kapladım ufaklığı okula götürdüm dönüşte arkadaş kahveye geldi o gittikten sonra yemek yaptım salonun duvarlarını sildim okula gittim ufaklığı aldım geldim dolap üstlerini sildim yemek yendi mutfağı topladım bugünlük bu kadar:)
Günaydın negom şu ödevleri erken vermene bayılıyorum biz de benim ufaklıkla salonda oturuyorduk tam salona odaklanmaya çalışıyordum mesajını okudum17 Eylül Ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek, aparatlarını bir güzel yıkayalım.
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
stanki
17 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
stanki
Günaydın17 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
stanki
Günaydın canım17 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
stanki
Hayırlısıyla olur inşAllahDün gardrop üstü ve yatak odası camını sildim bugün de salon koltuklarını silmeyi düşünüyorum süpürgeyi de aradan çıkarırım. Bu ay bebek olsun istiyorum iş yapma diyenler var acaba doğru mu bebek tutunamaz mı bilemedim ?
Teşekkür ederim canımHayırlısıyla olur inşAllah
İş yap ama kendini fazla yorma ağır kaldırma.
Yine içime doğmuşKaç haftadır aklımda hep erteliyorum. Negohatun ödev olarak verse de yapsam diyordum.
Tamam canım hayırlı olsun süpürgenGünaydın
Cuma günü yeni elektrik süpürgesi alıcam o yüzden ben muafım bu görevden salon görevi devam:)
Canım ağır kaldırma sadece, birde çok yukarı uzanma.Dün gardrop üstü ve yatak odası camını sildim bugün de salon koltuklarını silmeyi düşünüyorum süpürgeyi de aradan çıkarırım. Bu ay bebek olsun istiyorum iş yapma diyenler var acaba doğru mu bebek tutunamaz mı bilemedim ?
GünaydınGünaydın canım
Eline sağlık canımGünaydın.
Evden çıkmadan önce evi topladık. Dün akşam yemek hazırlamak ve çocuklarla ilgilenmek dışında birşey yapmadım.
Bu akşamki hedefim aynaları silmek :)
Süpürgeyi hafta sonu yaptığım temizlik sonrası temizlemiştim. Ödevim tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?