Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum

İyice huy değiştirdim
Galiba bu topik sayesinde
Oyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayi

Selam kızlar
Bugün yaptıklarıma gelince sabah kalktım eşimle oğluma kahvaltı hazırladım onlar gittiler 3 makina çamaşır yıkadım 1 makine çamaşır dürdüm bulaşık makinesini boşalttım evi topladım ufaklık uyandı ona kahvaltı hazırladım daha kitaplarını ve defterlerini kaplamamıştım onları kapladım ufaklığı okula götürdüm dönüşte arkadaş kahveye geldi o gittikten sonra yemek yaptım salonun duvarlarını sildim okula gittim ufaklığı aldım geldim dolap üstlerini sildim yemek yendi mutfağı topladım bugünlük bu kadar:)

Allah razı olsun kızlar...
Ananem çok yaşlıydı zaten, çekti de gitti , insaAllah yattığı yerde huzurlu olur...
Köyüne uğurladik. Bir ben gidemedim, hamile olduğum için uzun yol kaldıramazdim. Dün geceden beri ayaktaydim, çok kötü oldum...
Biraz dinlenip aranıza dönerim insaAllah .

Bayağı iş yapmışsın canım daha be olsun
Bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
Yardımcı abla silince de yağıyor anlamadım valla yaaaaa
Kızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum

İyice huy değiştirdim
Canım burda hepimiz birbirimizi motive ediyoruz bırakma burayı,,,,, yaaaaa bende son ses müzikte deli gibi temizlik yapmayı özledim ama küçük kızım izin vermiyor parça parça yapınca da iştahım kalmıyor
Okul ve ev arasında mekik dokumuşsun canım maşallahhhhh
Ahhhhh o çamaşırlar insanı çokkk yoruyorrrrrrr

İyice huy değiştirdim
Birbirimizi motive ediyoruz canım
Oyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayi
Canım mazeretin var zaten hem kimseyi atmıyorum estağfurullah, ödeve dönüş yapmayanlara etiket yapmıyorum, demek ki ödev ilgilerini çekmiyor
Eline sağlık canım

Hayırlısıyla olur inşAllah
İş yap ama kendini fazla yorma ağır kaldırma.

Kaç haftadır aklımda hep erteliyorum. Negohatun ödev olarak verse de yapsam diyordum.
Yine içime doğmuş
Günaydın
Cuma günü yeni elektrik süpürgesi alıcam o yüzden ben muafım bu görevden salon görevi devam:)
Tamam canım hayırlı olsun süpürgen
Canım ağır kaldırma sadece, birde çok yukarı uzanma.
Günaydın canım
Günaydın
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…