Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah sabır versin canım.

Günaydın.

Pek keyifsiz kalktım bugün inş uzun sürmez bu halim. Enerjim böyle çekilmiş gibi.

Akşamdan bıraktığım işler var gece uykumda uyanıp uyanıp onları düşündüm.
Topuk ağrısı çekiyorum yapamıyorum bazen ama boğuyolar beni.

Dünkü ödev yapıldı. Akşam yeni büyük bi çiçek aldım salona küçük bi ağaç da denebilir o ödev dışı oldu tabi bugün onunda yaprakları silincek.

Geçmiş olsun canım. İnsanın bir yerinde ağrı oldu mu başka bir şeye odaklanamıyor.

Canım evde buhar makinan varsa kullanabilirsin burun akıntısını bayağı boşaltıyor
Maalesef yok. Eşime o kadar alalım dedim, ne gerek var diyip almıyor.
Benimki biraz eski kafali, önceden buhar makinesi mi varmış.

günaydın herkeseeee:) :)
o kadar uykusuzum ki
dünkü ödevi yapamadim negom ama zaten benim esim bakar çiçeklere:) her gün sular toprağını havalandirir bakımını yapar.

ben de onun yerine kalan islerimi yaptım.

sabah bes gibi kalktim alti buçuğa kadar ağladı oğlum onla otuurduk. sonra bütün evi topladim. kahvaltı hazırladım.
şimdi cocukla oynuyorum. babasi kalkinca mutfağı toplarim. öğleden sonra dışarı gidicez çocuğa alışveriş yapmaya. süpürgeyi de oğlan uyuyunca temizlerim:) zaten her süpürmede kontrol ederim filtresini temizlerim.

kızlar ben çamaşır makinesinde sabun tozuyla yikiyodum çamaşırları. önceki gün yikadim hep kalinti vardi tekrar calistirdim ama cikmadi. önceden jel deterjan kullaniyodum. sabun tozu makineyi yoruyo olabilir mi. sebebini bilen var mı

Yaşadığım yerde kışın toz deterjan kullanamıyorum hele ki siyahlara. Sular çok soğuk olduğu için deterjan erimiyor.
Havalar ve sular soğuduğu için olmasın?

Canım az koy sabun tozunu

Yaşadığım yerde kışın toz deterjan kullanamıyorum hele ki siyahlara. Sular çok soğuk olduğu için deterjan erimiyor.
Havalar ve sular soğuduğu için olmasın?

aaa cok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim.
ben kisliklari cikardim da hepsini yikayip ütüleyip koyuyum diye makineye atmistim. icinde el örgüsü şeyler de var diye soğuk programda yikadim demek ondan kaldi :) çok teşekkür ederim canım ya valla aydinlanma yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…