- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
Günaydıııııın17 Eylül Ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek, aparatlarını bir güzel yıkayalım.
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Allah sabır versin canım.Allah razı olsun kızlar...
Ananem çok yaşlıydı zaten, çekti de gitti , insaAllah yattığı yerde huzurlu olur...
Köyüne uğurladik. Bir ben gidemedim, hamile olduğum için uzun yol kaldıramazdim. Dün geceden beri ayaktaydim, çok kötü oldum...
Biraz dinlenip aranıza dönerim insaAllah.
Nasıl banyo yaptırıyorsun canım?Ben tozlarını almak yerine çiçeklerime banyo yaptırıyorumakşamdan yıkama yapamayacağım için toz alabilirim.
Geçmiş olsun canım. İnsanın bir yerinde ağrı oldu mu başka bir şeye odaklanamıyor.Günaydın.
Pek keyifsiz kalktım bugün inş uzun sürmez bu halim. Enerjim böyle çekilmiş gibi.
Akşamdan bıraktığım işler var gece uykumda uyanıp uyanıp onları düşündüm.
Topuk ağrısı çekiyorum yapamıyorum bazen ama boğuyolar beni.
Dünkü ödev yapıldı. Akşam yeni büyük bi çiçek aldım salona küçük bi ağaç da denebilir o ödev dışı oldu tabi bugün onunda yaprakları silincek.
Geçmiş olsun canım. İnsanın bir yerinde ağrı oldu mu başka bir şeye odaklanamıyor.
17 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Burnu çeşme gibi akıyor. O kadar bitkin ki sağa sola çarpıyor.Senin kız nasıl oldu? Yanlış hatırlamadıysam.
Canım evde buhar makinan varsa kullanabilirsin burun akıntısını bayağı boşaltıyorBurnu çeşme gibi akıyor. O kadar bitkin ki sağa sola çarpıyor.
İlaçlar biraz iyi geldi sanki bu sabah biraz daha iyi.
Maalesef yok. Eşime o kadar alalım dedim, ne gerek var diyip almıyor.Canım evde buhar makinan varsa kullanabilirsin burun akıntısını bayağı boşaltıyor
Geçmiş olsun canımNego Benim süpürgemi yıkamak yasak. Sadece içini boşaltıyorum.
Bu arada boğazım yanıyor burnum akıyor. Sıpalar bana da bulaştırdı.
Teşekkür ederim ❤❤Geçmiş olsun canım
Yaşadığım yerde kışın toz deterjan kullanamıyorum hele ki siyahlara. Sular çok soğuk olduğu için deterjan erimiyor.günaydın herkeseeee:) :)
o kadar uykusuzum ki
dünkü ödevi yapamadim negom ama zaten benim esim bakar çiçeklere:) her gün sular toprağını havalandirir bakımını yapar.
ben de onun yerine kalan islerimi yaptım.
sabah bes gibi kalktim alti buçuğa kadar ağladı oğlum onla otuurduk. sonra bütün evi topladim. kahvaltı hazırladım.
şimdi cocukla oynuyorum. babasi kalkinca mutfağı toplarim. öğleden sonra dışarı gidicez çocuğa alışveriş yapmaya. süpürgeyi de oğlan uyuyunca temizlerim:) zaten her süpürmede kontrol ederim filtresini temizlerim.
kızlar ben çamaşır makinesinde sabun tozuyla yikiyodum çamaşırları. önceki gün yikadim hep kalinti vardi tekrar calistirdim ama cikmadi. önceden jel deterjan kullaniyodum. sabun tozu makineyi yoruyo olabilir mi. sebebini bilen var mı
En sevmedigim17 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Yaaaa ama gerçekten çok faydalı ben geçen kış 200 tl ye almıştımMaalesef yok. Eşime o kadar alalım dedim, ne gerek var diyip almıyor.
Benimki biraz eski kafali, önceden buhar makinesi mi varmış.
Canım az koy sabun tozunugünaydın herkeseeee:) :)
o kadar uykusuzum ki
dünkü ödevi yapamadim negom ama zaten benim esim bakar çiçeklere:) her gün sular toprağını havalandirir bakımını yapar.
ben de onun yerine kalan islerimi yaptım.
sabah bes gibi kalktim alti buçuğa kadar ağladı oğlum onla otuurduk. sonra bütün evi topladim. kahvaltı hazırladım.
şimdi cocukla oynuyorum. babasi kalkinca mutfağı toplarim. öğleden sonra dışarı gidicez çocuğa alışveriş yapmaya. süpürgeyi de oğlan uyuyunca temizlerim:) zaten her süpürmede kontrol ederim filtresini temizlerim.
kızlar ben çamaşır makinesinde sabun tozuyla yikiyodum çamaşırları. önceki gün yikadim hep kalinti vardi tekrar calistirdim ama cikmadi. önceden jel deterjan kullaniyodum. sabun tozu makineyi yoruyo olabilir mi. sebebini bilen var mı
Yaşadığım yerde kışın toz deterjan kullanamıyorum hele ki siyahlara. Sular çok soğuk olduğu için deterjan erimiyor.
Havalar ve sular soğuduğu için olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?