- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Neye karar verdin?Tatlıyla böreği şimdiden yapayım dimi
Abovvvvvvvvvvvv nedir senin bu cadıdan çektiğinnnnKızlar dünyanın işini yaptım ama tek tek yazmaya mecalim yok.
Şu saat olmuş büyüğü yeni yatırdık küçük hala uyumadı
Rabbim beni acayip sınıyor. En kısa zamanda psikologa gitmeyi düşünüyorum. Çünkü sinir krizleri geçirmeye başladım.Abovvvvvvvvvvvv nedir senin bu cadıdan çektiğinnnn
Yaaaaaa canım gündüzleri bırakabileceğin annen filan yok mu 1 saat hava alsanRabbim beni acayip sınıyor. En kısa zamanda psikologa gitmeyi düşünüyorum. Çünkü sinir krizleri geçirmeye başladım.
Annem vefat etti, eşimin annesi de istanbulda.Yaaaaaa canım gündüzleri bırakabileceğin annen filan yok mu 1 saat hava alsan
Sana diyorum da bazen bende çok bunalıyorum
Başınsağolsun canım mekanı cennet olsun,,,, dediğin gibi yapabilirsin biraz dinlenmiş olursun,,,, sende kızı kat arabasına yürüyüş filan yap temiz hava iyi gelirAnnem vefat etti, eşimin annesi de istanbulda.
Artık gündüzleri oyun ablası tutmayı düşünmeye başladım. Bir iki saatliğine lise çocuk gelişim öğrencisi gelse, kızlarla oynasa, ben de kafamı dinlesem.
Önceden dışarıda dururdu ama şimdi çok mızmızlanıyor. Beklenen diş çıktı sonunda.Başınsağolsun canım mekanı cennet olsun,,,, dediğin gibi yapabilirsin biraz dinlenmiş olursun,,,, sende kızı kat arabasına yürüyüş filan yap temiz hava iyi gelir
Oooooooo diş mahvediyor zaten benim kızım da azı dişii çıkarıyor herhalde bu hafta hiç durmadıÖnceden dışarıda dururdu ama şimdi çok mızmızlanıyor. Beklenen diş çıktı sonunda.
Ondan her halde.
Bir de azı dişi var değil mi?Oooooooo diş mahvediyor zaten benim kızım da azı dişii çıkarıyor herhalde bu hafta hiç durmadı
Kızzzzz en zorları oymuş yaaaBir de azı dişi var değil mi?
Allah yardımcın olsun.
Büyük de hiç anlamadım ama küçüğün ki bayağı zor oldu. Yani sanki ilk defa diş çıkaran bir bebekle mücadele ediyorum. İnşallah rahatlarız cümleten.Kızzzzz en zorları oymuş yaaa
İnşallah cqnım ben de büyük kızım da hiç bilmedim ama diyorum yaaa bu küçükler çok cadıBüyük de hiç anlamadım ama küçüğün ki bayağı zor oldu. Yani sanki ilk defa diş çıkaran bir bebekle mücadele ediyorum. İnşallah rahatlarız cümleten.
Neye karar verdin?
Kızlar çok kötüyüm şuan evde çiyan gördüm Allahım öldüremedim de fobim var zaten ev bahceli alt kat bahcede ağaç inek tavuk hersey var şuan çok kötü durumdayim tüylerim diken diken
Yok canim aynı kırk ayaga benzeyem bişey ama netten baktım çiyanmış 40 ayak sandım baştaÇiyan derken yılan mıay kimse yokmu canım yaa zarar vermsin
Yok canim aynı kırk ayaga benzeyem bişey ama netten baktım çiyanmış 40 ayak sandım başta(( okdr hızlı gidiyor gözden de kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?