Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağımı topladım artık yoruldum
Yarın büyük temizlik günüm malum haftasonu :)
Bugün vestiyeri düzenledim
Çekmece içi düzenleyici aldım çekmeceleri düzenledim valla iyi yapıyorum yine bu yorgunlukla çocuklar canımı okuyor
Yarın da buzdolabı ve bulaşık makinesini çekerim

Rabbim beni acayip sınıyor. En kısa zamanda psikologa gitmeyi düşünüyorum. Çünkü sinir krizleri geçirmeye başladım.
Yaaaaaa canım gündüzleri bırakabileceğin annen filan yok mu 1 saat hava alsan
Sana diyorum da bazen bende çok bunalıyorum

Yaaaaaa canım gündüzleri bırakabileceğin annen filan yok mu 1 saat hava alsan
Sana diyorum da bazen bende çok bunalıyorum
Annem vefat etti, eşimin annesi de istanbulda.
Artık gündüzleri oyun ablası tutmayı düşünmeye başladım. Bir iki saatliğine lise çocuk gelişim öğrencisi gelse, kızlarla oynasa, ben de kafamı dinlesem.

Başınsağolsun canım mekanı cennet olsun,,,, dediğin gibi yapabilirsin biraz dinlenmiş olursun,,,, sende kızı kat arabasına yürüyüş filan yap temiz hava iyi gelir

Başınsağolsun canım mekanı cennet olsun,,,, dediğin gibi yapabilirsin biraz dinlenmiş olursun,,,, sende kızı kat arabasına yürüyüş filan yap temiz hava iyi gelir
Önceden dışarıda dururdu ama şimdi çok mızmızlanıyor. Beklenen diş çıktı sonunda.
Ondan her halde.

Nego odevimi yapamadim. Okuldan cok yorgun geldim. Yemek yedik. Kiza kislik biseyler almaya ciktik. Baya da oyalanmisiz. 2-3 gunlugune evde olamayacagim malesef. Odevlerimi biriktirip pazartesi ya da sali yapacagim

Büyük de hiç anlamadım ama küçüğün ki bayağı zor oldu. Yani sanki ilk defa diş çıkaran bir bebekle mücadele ediyorum. İnşallah rahatlarız cümleten.
İnşallah cqnım ben de büyük kızım da hiç bilmedim ama diyorum yaaa bu küçükler çok cadı

Neye karar verdin?

Canım netleştirdim kafamda senin dediğin gibi aynı menüyü çıkarıyorum hemen hemen :)

Mercimek çorbası
Patatesli etli güveç (porsiyonluk) patlıcanda katılsa güzel olır ama k.p yemiyor
Soslu tavuk baget
Bulgur pilavı (k.p pirinç de yemiyor )
Peynirli börek
Salata
Ayran
Böreği sarsam mı döşeme mi yapsam sizce ?

Tatlı da yine revani yapıcam inşallah

İnşallah güzel yapabilirim

Yok canim aynı kırk ayaga benzeyem bişey ama netten baktım çiyanmış 40 ayak sandım başta (( okdr hızlı gidiyor gözden de kaybettim

Canım oku üfle kendine
Hiç.bir şey zarar veremez o zaman

Yerden yüksekte yat sıkıntı olmaz korkma o yuvasını bulup gitmiştir
İnsan huylanıyor tabi haklısın ama bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…